Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Не сум проверила на нет, кажав дека нема автор бидејќи на нашава, преведена од англиски книга не го пишува авторот, туку вели дека е збир од документи , итн.
Пишува дека е од Ѓурѓа, а искрено не ми текнува колку ја земав.:confused:

Шкорпион, далеку од тоа дека се само овие видови, меѓутоа овие се наведени во книгата, и овие се тие кои комуницирале со "нас". :)

Не сум проверила на нет, кажав дека нема автор бидејќи на нашава, преведена од англиски книга не го пишува авторот, туку вели дека е збир од документи , итн.
Пишува дека е од Ѓурѓа, а искрено не ми текнува колку ја земав.:confused:

Шкорпион, далеку од тоа дека се само овие видови, меѓутоа овие се наведени во книгата, и овие се тие кои комуницирале со "нас". :)

Знам, затоа ти потенцирав да пазиш што читаш. Кога некој не оди до детали, а се работи за наводен официјален документ, тогаш се работи за матење јајца. А битен детал е изоставување на стотици други посетители, меѓу кои огромна бројка од нив учествувале во некаков контакт со луѓе исто така.

Еден мал пример се џуџести крзнени хоминидни суштества кои се појавуваат во репортажи се од 50те години до ден денес, во распон од Јужно Америчките држави, па се до Русија. Што значи се чест "посетител" и контактер вид, само медијата не ги фаворизирала до толку да ги вметне меѓу Greys и рептилоиднине, а се чини и тие што ги пишувале "официјалните документи". Дали имаше во книгата кога се издадени овие документи? Кога е вршена анализата и сл.?

Да да, има, најчесто за планови и некои операции.Се спомнуваат и многу години ,било да е за некоја "посета", мисија или план, како и конкретни дати кога сведоците имале контакт со вонземјани и слично, иако постои можност тие да не се веродостојни.

Искрено, најинтересното од книгата ми беше тоа дека сме слетале на Марс не сум сигурен баш ама мислам 60-тите, додека на Месечината дури 40-тите. Ај дајте некој линк за ова, ако има, барав тогаш нешто, ама слабо.

Инаку да, книгата е супер. Само требало малце повеќе да си почепкал на интернет. Книгата си има автор, еве ја на Амазон http://www.amazon.com/The-FBI-Files-Secrets-Exposed/dp/0684868342 Искрено во книгава всушност има многу работи прикажано на едно место и може да се каже дека е еден опш поглед кон темата за вонземјани, вонземски летала...
--- надополнето: 9 јануари 2013 во 17:33 ---
a osven na amazon kade moze da se najde ovaa kniga?

Прво, се извинувам ако некој претходно се има изјаснето за истово што јас ќе го кажам, ама 215 страни are too much for me to read.

Е сега..
Дека има вонземјани, да не речам се уверив после една прочитана книга, која ја препорачувам на сите што ги интересира оваа област, а тоа е Досиејата на ФБИ, автор конкретен нема, зошто се документи и изјави собрани во една книга.
Во книгава се вели дека вонземјаните се на Земјава уште пред нас. Имаат многу, многу напредна техонологија, и зборуваат телепатски.
Имаат многу подземни бази низ светов, повеќе ги има накај Мексико, Невада и Канада ако се сеќавам добро.Први во контакт со нив стапиле, кој друг ако не САД и имаат склучено договор со кој вонземјаните им даваат технологија во замена за луѓе и животни.
Во период од 1973 па се до 1980 се случиле голем број на колежи на животни, стока, кои биле премногу прецизно извршени, а им биле извадени внатрешните органи како и сета течност од животните.Причината поради која вонземјаните колат животни е бидејќи тие имаат генетско нарушување кое се состои во тоа што нивниот дигестивен систем е атрофиран и не е функционален, па со цел да се одржат во живот тие користат ензим кој се добива од ткивото кои тие го извлекуваат од жуѓето и животните.( кравите и луѓето се генетски слични )
Има 4 вида вонземјани:
-Сиви
-Сиви со големи носеви
-Хуманоидни видови со светла боја на кожата, или т.н Нордијци
-Хуманоидни видови со портокалова боја на косата, т.н Портокалови.

Познатата Област 51 е само една област од многуте, каде се испробуваат леталата од страна на Американците, и ништо повеќе.
Сите филмови, стрипови, цртани итн се пуштени намерно од страна на Владата на САД со намера да се види како луѓето би реагирале на вонземјаните.
Исто така, и Луѓето во црно се вистински, само што немаат онакво као камерче што ќе те сликне за да забораиш се :D, туку ги посетуваат сите сведоци што ги забележале и се обидуваат да ги замолчат, некогаш со закани, некогаш и не.
Возат црни мерцедеси, целите се облечени во црно, носат црна капа и црна ролка и имаат темен тен, а поспецифично за нив е дека тие се однесувале како роботи, или андроиди.
Уште нешто што ми привлече внимание е што тие тврдат дека Исус не постои, туку сето тоа го смислиле самите и на Американците им пуштиле холограм од распнувањето на Исус.

Ова е нешто накратко, за повеќе книгата ќе си ја прочитате.:pipi:
knigava e top
nekoi raboti mi gi razjasni kako den
za nekoi seutse nemozam da gi povrzam
ama kako i da e dobra e i vredi da se procita
okolu 250 den ja zemav na saem

Од коа ја прочитав "Мит за сите времиња" од Стојмир Симјаноски изгубив ентузијазам за темава.
Што пари е книгава што ја зборите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom