Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
vonzemjanite se tuka so nas, sega koga ne sme tolku intelegentni ,sto da pravime :facepalm:

имаше едно старче уфолог, стојмир мислам дека се викаше имаше снимено неколку емисии за мистерии. а ми се чини и дека во емитер пишуваше за нло во македонија, ама не можам да ги најдам емисиите на нет, имаше доста интересни работи во нив

btw, уште ги гледам :)

имаше едно старче уфолог, стојмир мислам дека се викаше имаше снимено неколку емисии за мистерии. а ми се чини и дека во емитер пишуваше за нло во македонија, ама не можам да ги најдам емисиите на нет, имаше доста интересни работи во нив

btw, уште ги гледам :)

хммм би сакал да го запознаам тоа старче...И дај ако моеш постирај ги тие видеата...баш би сакал да ги видам :)

хммм би сакал да го запознаам тоа старче...И дај ако моеш постирај ги тие видеата...баш би сакал да ги видам :)
Не ми текнува на неговото име... ама знам дека е кичевчанец кој многупати бил гостин на нашиве телевизии и радиа

го најдов како се вика, стојмир симјаноски http://emiter.com.mk/poveke.php?napis_id=298. во право е Апокалипто, кичевчанец е. ама не можам да најдам ниедно видео на youtube. а ми се чини и дека кај миленко гостувал еднаш

Верувам и цврсто стојам дека постојат вонземјани, тоа го кажувам поради неколку причини.
1.Имав случка за која 78 % гарантирам дека беше со вонземјани.
2.Во целиот универзум за кој кога ке помислиш дека е бескраен и за кој барем малку ке се обидеш да ја разрешиш дилемата можеш да паднеш во незвес дека сме само ние тоа е чиста глупост.
3.Документарци во кој се тврдат и објаснуваат вселенски појави.
4.Образование на познати научници и астрономи кој сигурно нема да си ја тупат главата само за да ги мотаат луѓето..

Верувам и цврсто стојам дека постојат вонземјани, тоа го кажувам поради неколку причини.
1.Имав случка за која 78 % гарантирам дека беше со вонземјани.
2.Во целиот универзум за кој кога ке помислиш дека е бескраен и за кој барем малку ке се обидеш да ја разрешиш дилемата можеш да паднеш во незвес дека сме само ние тоа е чиста глупост.
3.Документарци во кој се тврдат и објаснуваат вселенски појави.
4.Образование на познати научници и астрономи кој сигурно нема да си ја тупат главата само за да ги мотаат луѓето..

Може да кажеш нешто повеќе за случката? :)

Со едно мое другарче бевме на базент, кога наеднаш 3 објекти како топчиња цело време летаа на небото после наеднаш како да се затемни и ги снема, потоа од возрасни слушнавме дека имало затемнување а за топчињата уште никој нема разјаснето имавме и слика ама кај другарчето е незнам дали ја чува,ке му ја побарам у понеделник нашколо ако ја има ке ви ја постирам.

Е кај успеа Чупакабра да го напикаш тука :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom