- Член од
- 2 март 2012
- Мислења
- 9
- Поени од реакции
- 0
vonzemjanite se tuka so nas, sega koga ne sme tolku intelegentni ,sto da pravime 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имаше едно старче уфолог, стојмир мислам дека се викаше имаше снимено неколку емисии за мистерии. а ми се чини и дека во емитер пишуваше за нло во македонија, ама не можам да ги најдам емисиите на нет, имаше доста интересни работи во нив
btw, уште ги гледам![]()
Не ми текнува на неговото име... ама знам дека е кичевчанец кој многупати бил гостин на нашиве телевизии и радиахммм би сакал да го запознаам тоа старче...И дај ако моеш постирај ги тие видеата...баш би сакал да ги видам![]()
го најдов како се вика, стојмир симјаноски http://emiter.com.mk/poveke.php?napis_id=298. во право е Апокалипто, кичевчанец е. ама не можам да најдам ниедно видео на youtube. а ми се чини и дека кај миленко гостувал еднашхммм би сакал да го запознаам тоа старче...И дај ако моеш постирај ги тие видеата...баш би сакал да ги видам![]()
Верувам и цврсто стојам дека постојат вонземјани, тоа го кажувам поради неколку причини.
1.Имав случка за која 78 % гарантирам дека беше со вонземјани.
2.Во целиот универзум за кој кога ке помислиш дека е бескраен и за кој барем малку ке се обидеш да ја разрешиш дилемата можеш да паднеш во незвес дека сме само ние тоа е чиста глупост.
3.Документарци во кој се тврдат и објаснуваат вселенски појави.
4.Образование на познати научници и астрономи кој сигурно нема да си ја тупат главата само за да ги мотаат луѓето..
vp iscekuvajne za sluskata da raskazisМоже да кажеш нешто повеќе за случката?![]()
Како пресмета баш 78%?1.Имав случка за која 78 % гарантирам дека беше со вонземјани.