Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.735 79,0%
  • Не

Гласови: 460 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.195
Верувам дека постојат вонземјани, и тоа не само една раса. Nordics, Tall Whites, Mantids, Grays, Reptilians, Ummo и други.
Кои се овие Умо ? Идам на гугл и ми дава слика со нашата кирилична буква Ж.

Кои се овие Умо ? Идам на гугл и ми дава слика со нашата кирилична буква Ж.

Умо наводно е планета одалечена на 14 светлосни години од Земјата. На неа, наводно живеат Умити или русокоси хуманодини вонземјани. 50 ти години имаат дојдено на земјата после пресретнување на радио бранови од Земјата. Започнуваат комуникација со човек од Шпанија, по име Фернандо Цесма, преку писма. Тој бил водачот на некаков вонземјански култ, кој почнал да ги извртува информациите кои што му ги праќале Умитите и да ги прави пофантастични. По што прекинуваат комуникација со него, ама почињаат со други луѓе од цел свет. Последното писмо им е пратено 1999 година. Писмата сеуште постојат и мислам дека имаш и туторијали за умитски јазик на јутјуб. Тука имаш повеќе инфо

Умо наводно е планета одалечена на 14 светлосни години од Земјата. На неа, наводно живеат Умити или русокоси хуманодини вонземјани. 50 ти години имаат дојдено на земјата после пресретнување на радио бранови од Земјата. Започнуваат комуникација со човек од Шпанија, по име Фернандо Цесма, преку писма. Тој бил водачот на некаков вонземјански култ, кој почнал да ги извртува информациите кои што му ги праќале Умитите и да ги прави пофантастични. По што прекинуваат комуникација со него, ама почињаат со други луѓе од цел свет. Последното писмо им е пратено 1999 година. Писмата сеуште постојат и мислам дека имаш и туторијали за умитски јазик на јутјуб. Тука имаш повеќе инфо

Да не испадне само на крај дека нашето кирилично Ж е буква и во нивната азбука ? :eek:
Сериозно кога пишав уммо на латиница еден куп слики ми даде со буквата Ж на кирилица.
dsfghdfhgdgdfsd.png11111111111111111111111111111111111111111111111111111.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom