Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј, не сте саглам! Се пресмеав ало!
Ненормални едни![]()
Никогаш не користам ваков начин за да добијам нешто што сакам, па ни за еден принц не би паднала толку ниско со вакви заканиFortune: Zmejuu.. Ako ne mi go daes Princot ima site off topic mislenja od kajgana da ti gi izbrisam i plus ke te baniram i od uloga moderator ke te trgnam :pos2:
Форчн дипломатски му објаснува на змејот (читај: со километарски пост) дека не смее да го држи принцот заклучен во високата кула, змејот си ја сфаќа грешката и умира од грижа на совест.
trilobite-"Море ништожна изблујотино на патетиката и долниот дух.Недостојнику на земскиот од.Не греши душа пред бога оти само он може да дава и зема,а ти си само негово(мора да признаам лошо изгравирано)чедо.Признај дека грешиш и пушти ја со време"-Змејот,со уништено его,подложен на сугестиите на ова јагне божјо,се согласува и ја ослободува принцезата и станува главен финансиер на црквата по што за награда Трилчо ем добива пичка безпари ем станува секретар на епархија.
Goddess(of whatever)-"Змеј,размисли зошто го правиш ова.Мораш да поработиш на првите впечатоци малце.Како тоа од прва идеш,го грабнуваш принцот и го носиш тука?И сеа што мислиш дека принцот мисли за тебе?Каков впечаток мислиш дека има?Епа убав сигурно не е!Затоа ослободи го со време,не биди патетичен."-Змејот,со скршена слика за себе,го ослободува принцот и до крајот на животот седи пред огледало повторувајќи ги зборовите "јас не сум патетичен"
Sussaro-"Добро бе брат,дај размисли малце.Која е поентата шо ја држиш малава тука.ја незнам шо се замараш со вакви работи кога животот е прекраток за да застрануваш вака.Бегаш од социјалниот свет,се тука си.И ја сакам од време на време да имам нешто што не можам да си го дозволам,ама таков е животот.Јебига.Јебига!!!Батали принцези и живеј го денот.Биди клабер."-Змејот,запрепастен од идеата да биде клабер,ја пушта принцезата и одтогаш со Сусо се главни фаци во сите дискотеки,а принцезата седи дома и плете џемпери.
Скајдог-"Сакаш мартинка?Кажи ми дали сакаш мартинка?!Не се прај мангуп пушти ја малава треба да оди странство,златна стипендија има(ќе ме убие за ова)Знаеш,ја сум у последно време емо,ама тоа не значи дека нема да ти ја пукнам муцката ако не ја пуштиш.Ај досеа ти простувавме шо не си бел змеј,ама и Некро не е бел змеј,па затоа покрај него и тебе те остаивме,ама ова е претеризам"-Змејот сваќа дека е среќен што воопшто е жив и слободен,па ја пушта принцезата и се извинува на супериорниот white man.
ААааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!Psytisfaction:
Доаѓа и фраерот на PSY и гледа тоа замокот и го гледа змејот и вика:
-Мора јас оваја аждаја да ја убијам PSY моја мила да ја ослободам!
И се убацува херојски му прави финти ко давид на голиат , и на крај едвај со крајни маки и многу доктрина го забодува со тоа мечот во темето на главата змејот, крв лета на сите страни и змејот смртно прободен умира.
Целиот така изморен од тешката битка иде горе во кулата и отвара врата и и вика на PSY:
-Ја средив ѕверетинава конечно
PSY:
-Будала што си се мачел, јас се договорив змејов да ме пушти на пола саат до кулава пошто има добар поглед. Него заеби тоа сега не е битно, дај да одиме на кафе.
Bada bing : Go gleda zmejot edno pola saat kako se vrtka okolu zidinite i mu veli : Dali ste pomislile na opcijata samoubistvo kako najhuman gest koj mozete da go pruzite na covestvoto vo ovoj del od viruelnata realnost ? Ako ne razbirate da Vi nacrtam ... Mu crta... zenata e vo zidinite...znaci nedostizna ... znaci nema ebenje ... logicno koja e celta na Vasheto postoenje... zaklucok ... i mu podava pistol . Zmejot nazaleno gleda vo zandanata si roka metak. Bada ide kaj princezata ovaa mu se frla u pregratki ovoj ja gleda cudno. Hmmm ne me tretira kako djubre ... koja li e najdobrata opcija ... poglednuva vo pistolot koj se cadi od rakata na umreniot zmej !
Divine
Zmejot sedi pred porti i go cuva princot. Slusaj zmeju jas da ti kazam , jas mnogu sum se borela vo zivotot znam sto e kako e , znam sto e ljubov . Ama nemoj da mislis sum tvrdoglava nesto pa ke te ubeduvam ama ne e domakinski da go cuvas princot tamu...Neli ? Eve probaj od kolachinjava sto ti gi ispekov. Zmejot ja gleda se dvoumi , zima od kolacinjata i ja pusta kaj princot . Fala ti sto me spasi princezo ! Mrsh be pederche ni edno mene mi treba maz ja li da te spasuem tebe nesposobnjakovichu izvikuva rezignirano i go frla od kulata
Psatisfaktion
Zmejot sedi na kamen ceka zrtvi spasitelki. Taa mu prioga i veli : vidi do sega ne sum spasila princ ama ne mozam da kazam deka nema da go spasam ovoj vo idnina. Mislam nisto ne e iskluceno neli ? Mi se gledas cool neobicen sakas da iskocime ja i ti... mu namignue . Nazalost zmejot e peder i se kacue kaj princot i go nataknue do smrt. Ko za uteha princot pri nataknuvanjeto sepak dobiva kakov takov psatisfaktion
Ljupco
Zmejot mafta so opasot . Ljupco mu prioga zdravo zivo sto ima prijatele ? Eve ja cuvam edna princeza koja se kurcela so feminizam ene vo zamokot e gore treti sprat levo veli toj. Ahahahaa i faka prasina na malata a ?- Veli Ljupco. Se gazat od smeenje i stanuvaat najdobri prijateli, a princezata plete corapi za partizanite koi nikade gi nema da ja oslobodat.
girll
Slusaj backo ... jas sum mnogu cool , ja se drogiram , znam sto e bong i nisto ne mi e. Nema vrska be lazat ... koj be drogata vlijaela. Nema vrska jas pocnav so sex i pred drogata i eptem sum opustena . Veruj be. Zmejot ja gleda zbunet i prasuva : Ok sto sakas mala ? Nisto be nisto , samo onaka si pominuvav od tuka ustvari zaboraiv zasto dojdov , aj moze ke mi tekne drug pat , nego sakas da bereme pechurki ? Zmejot i mava dva samara i tri kloci povikue socijalna sluzba , nea ja strpuvaat u manastir na prevospituvanje . Zmejot dobija titula minister za socijala i zdravstvo so orden i zlaten venec . A princot vika odozgora: OUUUU yes napokon !
rymz: go gleda zmejot ...abe ovoj ne e od Jaja pasha ... abe sto si mi ti poznat da ne sme se videle nie na Bruklin univerzitetot znaes 24 street kaj Menheten ? Ne ? Sum se prepoznal znaci . Imas nekoe nuse slusam gore mashala. Ke go delime ili da vikam brachata ? Zmejot chuti razmislue ce go delime vika zmejot. Ja delat na zapaden , istocen del po pola bratski . Zmejot zima istocniot del , a rymz se kacue na zapadniot i vrshi sodomija ozvikuvajki: ne e dobro za biznis da se frli dur e topla da se iskoristat resursite !
Iam uste ama me mrzi drug pat
?!?!?!?!?!?!?!...:pos2::pos2::pos2:
...je t'addore- SWEDO...:tv:
Таа е најболна змејовска смрт.Само да не завршам ко змејот од верзијата на Бушав![]()