Во врска со Змејот и Принцезата од темата на Burn...Само на кајганџиски начин!:)

Статус
Затворена за нови мислења.
Nikako da pogodite za mene..!

Ja ke otidam kaj zmejot i ke mu recam: Daj 100 grama i tvoj e princot :pos2:

точкест:
Му иде на змејот камен пијан и му вика-брат ја не сум пиел две години а одсабајле сум на две медени срца, кај е вецето идам да се исповратам?Утнува вецето иде у соба кај принцезата цело литро со литро го исповраќа на неа, а оваа се самоубива во делузија.

Гижо:
Му објаснува на змејот дека не би било убаво него некој така да го зароби и дека треба да ја пушти од морални причини. откако се согласува на тоа, почнуе да му објаснува на змејот дека тајп 0 негатив може да се свири и на акустична иако до сега никој не го пробал и дека пит стили уствари е прогласен за светец у едно афричко село, и дека уствари кортни го убила курт а он не се убил...мх! кучка
Принцезата си се вратила во собата-поинтересно било таму.

Земзела&Сусаро:
Змејко ај викни ја принцезава едно оро да фатиме знаеш мора тројца да сме. И ондах он како коло воѓа заигрува и заборава зашо е дојден таму, у меѓувреме доаѓа сусаро го собира него и принцезата и го носи на клаберско металско кафанси хип хоп, а змејот паѓа у несвест од забуна.

Скул
Влага у замокот со цела гарда кучиња од маало(ралфи на чело) и змејот со подвиткана опашка бега од страв....:)

Скај Дог:
Браааат не се закачај со скинерите има глаата да ти ја скршимо дај пушти ја таја од горе принцезана она скинерка беше порано брааааат.
Змејов целиот избузумен срам го фатило никад не видел скинер у животов лелее бруки и избезумен и почестен што скај дог неговото височество и неговата багра:pos2: воопшто му зборуваат на него му ја дава принцезата и му нуди превоз до велешката касарна за да не кисне до 5 сам на железничка.
А скај дог му враќам браааат немој мартинкава да ти ја лупнем еднаш брааааат!!!!

<<<HaKeRcE>>>: креира .baD фајл за стопирање на процесот на работење на мозокот на Змејот и му го инфилтрира преку Wi-Fi процес, и Змејот останува стопиран извесно време, а невестата ја download-ира преку p2p процес. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

burn84 i Sky Dog4eto (ke praam tetovska prikazna sea :))

burn84: Ej Zmej.. Ka brat te molim be, pusti ja pi*kata.. Ka brat da tieem.. Ako ne so drugarcevo 4e pustimo metal pa 4e ja pustis da tieem..

Sky Dog: (mu mava edna naopacki na brn) : Ne be brat.. Kakov metal. Ne go moli. 4e idemo da viknemo use nekoj skiner pa martinkeve od glaa 4e mu gi aknem.

Zmejot slusa zbor *skiner* i odma faka magla

Princezata za fala - blow job

burn84: Ej brooo od koaj ne mi go pusela nekoja da ti eem.. Ka brat pusi pi*kava.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Se retardirav i ja ne me citajte :))))))
:pos2:

Burn84: Си иде Јоцо Шкотот со гитарчето под рака спакувано у кофер, и вадење со брзина на светлината, свири соло од "Као Никотин" исто со брзина на светлината, Змејот осеќа вибрации и дисторзии и му пука срцето од срцепарателната песна. И Јоцо ја дига гитарата во вис со две раце и во нирвана го изговара неговиот најупотребуван збор "Закооооооон", и ко виде колку скали има до собата си се врати назад.

Note: "Као Никотин" пошо змејот е турбо фолкер, не слуша Bush и Silverchair. :pos:

burn84 i Sky Dog4eto (ke praam tetovska prikazna sea :))

burn84: Ej Zmej.. Ka brat te molim be, pusti ja pi*kata.. Ka brat da tieem.. Ako ne so drugarcevo 4e pustimo metal pa 4e ja pustis da tieem..

Sky Dog: (mu mava edna naopacki na brn) : Ne be brat.. Kakov metal. Ne go moli. 4e idemo da viknemo use nekoj skiner pa martinkeve od glaa 4e mu gi aknem.

Zmejot slusa zbor *skiner* i odma faka magla

Princezata za fala - blow job

burn84: Ej brooo od koaj ne mi go pusela nekoja da ti eem.. Ka brat pusi pi*kava.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Se retardirav i ja ne me citajte :))))))
:pos2:
Мене скај дог ако само ме погледне погрешно два шамара му мавам, а он мене заушки јеа рајт:pos2::pos2:.
Ја у градинка го носев да не го закачаат мори мало он тоа не ти кажал:pos2::pos2::pos2:

Стрелец: Ami dinosaurusite da ne bea poarni??? A princezata koj ja zavede? A pesterata koj ja iskopa? A 150 iljadi vojska sto ja cuvaa? A Marko Krale? A Car Samoil?

ABC - Че го убедам змејот да појдеме да земеме по едно Бугарско државјанство па че шетаме по светов како луѓе

Гижо на Брн зборот е КРИМИНАЛ

Точкест и криминал и закон.
Криминал викам коа некој ептен се глупира и коа нешто е многу смешно- а закон викам... е па кое нешто е закон:icon_mrgr

Еј абе шо само истите . . А мене? А мене? А мене?:vozbud: :icon_lol: убо

Martin$
Доаѓа онака као џек...и змејот пред него..
и опа Мартин, ко познат љубител на шивотинки, почнува да го гали змејот..пеејки му "тивка мајска ноќ"..
змејчето заспива облиен од чуства на мало бебенце кога е повијано..

а принцезата...епа голема била за Мартин:wink:

Martin$
Доаѓа онака као џек...и змејот пред него..
и опа Мартин, ко познат љубител на шивотинки, почнува да го гали змејот..пеејки му "тивка мајска ноќ"..
змејчето заспива облиен од чуства на мало бебенце кога е повијано..

а принцезата...епа голема била за Мартин:wink:
ХАХА за пеењето хаха ќе ти кажам хе, а то за . . .

а принцезата...епа големи имала :wink: љооољ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom