Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Се почесто те мислам, знаеш... и да: пред некое време, во старечкиот дом во кој сум на пракса донесоа една жена шо повеќе не може да говори и не може да се движи а неколку дена покасно го нејзиниот маж. За разлика од жена му маж и може да зборува ама не е баш ориентиран во времето и просторот и често пати е збунет. Тоа шо најмн ме погоди е тоа шо сеуште ја препознава и покрај неговата болест. Искрено донекаде им завидувам оти и жена му покрај тоа шо не говори, не престанува да го гледа. А човекот продолжува да и говори и говори. Благо кажано тоа е најдобар пример на онаа "и во добро и во лошо како и во здравје и болест". Посакувам да го видеш тоа шо јас да не кажам го гледам скоро секој ден.

Да се вратам на тоа шо ти велев дека те мислам: којзнае, може тоа е така оти у празничната еуфорија шо се креира од ден на ден, човек сака да е со некој шо го сака и го сака покрај себе.. а јас тебе те сакам и ужасно мн ми недостигаш... Твој, И.

Абе еј животинко моја, денеска го заборавив мобилниот дома и од пола пат сум се враќал за да го земам бидејќи знам дека ќе се секираш ако не е во мене. Животинко е тоа е уште доказ за мојата љубов кон тебе.

When you separate an entwined particle and you move both parts away from the other, even at opposite ends of the universe, if you alter or affect one, the other will be identically altered or affected. И дури дефинициски сме spooky action at a distance за зомбињата. И кога знаеш дека оn a long enough timeline relationship-wise некогаш кога би се сметале за бесмртни in the literal sense of the word поради целото време имајќи го само за нас наздравувајќи со шот у.. факин Танжир ќе видиш дека ова релативно кратко време што претстои пред тебе a без мене e само точка, секундарно трепнување сијаличка во без вкус оver-the-top украсен за Божиќ zombie-infested град. Кратко. Небитно. Незабележливо. У целиот тој кич блесок на милиони сијалички. Не мора да те допирам за да те сакам. I;ve already mapped your whole body, down to секоја бемка и флека од цело опипавање при утврдување твое физичко постоење. Odamnah. And when I masturbate you can feel it too, според quantum entanglementот или си врач - не знам, па сме ок и таму. Чекај... али ако сфе функционира обострано иам проблем со вибрациите! :D

Брат знам дека си мала, but go and be a big girl now. Али не се здебелевај.
A jaс ќе ти се донесам умеџувремену со многу лубов и пусиис. Овај, бакнежи. Кисс4иња. Мwatzki.

Од тебе научив како да го живеам животот, а ти од мене како да готвиш. :icon_lol:
Сите се сменија, а ти си онаа истата како од првиот ден. Остани таква каква што си, секогаш ведра, насмеана и позитивна. :love: :cool:

Месец и пол се немаме видено.

Кога ќе те видам наредна недела, ќе те искинам од ебење како известување за заостанат долг од евн или стопанска или комуналец.

Те сакам најмногу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom