Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Те молам остави ме. Те молам.

Јас сум човек што си е навикнат да си е сам. И е сосем во ред со тоа. И секогаш ќе те сакам, секогаш имам безрезервна љубов кон некои луѓе во мојот живот. Ама остави ме. Никогаш нема да те сакам како ти мене, како некој што сака прв пат. И тоа веќе многу те менува, а не пак за некоја година. И мене првата љубов многу ме смени, посебно бидејќи после три и пол години ми се ожени. Ама остави ме. Не ти носам јас среќа, не знам каде ја гледаш таа среќа. Јас сум мизерија за самата себе, не пак за друг. Не сум навикната на тоа да сум среќна, ми фали тоа да сум мизерна и да ми недостига некој цело време. Секоја една љубов во животот да ти е болна и да е со мал милион перипетии и драми воопшто.

Те молам остави ме. И врати се кога ќе оздравиш од мене. Ако воопшто сакаш после тоа да се вратиш.

Си седам јас така со тро воспалено грло и минимално затнат нос, си пијам чај со фервекс додека ми чури фацата и си пцујам во себе зашто баш кога ќе испланирам нешто, ретко кога си оди тоа по план.
И случајно некако најдов твој постар пост.
Нејќел он девојки што се плашат од банална работа, ко лебарки или инсекти. И ја најде бе!
Знаеш дека јас живеам за да згмечам нешто. :D Ко мала кога во лето поручек сите одмараа дома, мене ми беше досадно дека никој не ми обрнува внимание, па затоа во двор тепав мравки. Лошо од моја страна, сега секако не сум дотолку садистички настроена де.
Anyway, мислам дека ќе се мрднам ако мора уште недела дена да чекам да се видиме, па здрава или настината, I'm there tomorrow! :kruna:

Не ми се лути што јас добивам подобри items на angry birds fight.

Далеку од љубов али комедии си :Д

Мислиш дека полагаш од 10, уствари било 9, стигаш „на време“ и влагаш на полагање, паѓаш за 1 поен.

Ако ништо друго, сега за сега барем ме смееш :*

Пиленце, само ти ме тераш да грешам душа и после вакви диети да каснам пица :D и да се напијам пивце. Следниот пат ќе ти го сменам саатот за да го испуштиш автобусот :zloo:, оти дури те видов ми избега :love:

Случката денешна ме потсети на ова, ова што ми го посвети ти мене ...

Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you’ll always be my hero
Even though you’ve lost your mind

Изгледа навистина I've lost my mind :(

И знаеш што? Се ќе ти вратам среќичке моја единствена. За сите овие непреспиени ноќи, за секоја солза поединечно, за секој пат кога сум го задржала она што сум сакала да го кажам во себе, само за да не те изгубам. Знаеш дека го можам тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom