Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Еј? знаеш шо ? почнувам да те мразам,да не можам да поднесам,да ми се повраќа ко ке ти го прочитам само името а камоли па тебе да те видам...толку збрки напрај и уште имаш лице да се обраќаш?? МРШ!!

Целиот мој живот, сиве овие години, воделе до тебе.
И знаеш дека не сум добар со зборови, но кога те гушкам, знам дека го чувствуваш тоа што го чувствувам.
И знам дека те гушам од толку многу гњавење, али толку многу нешта пропуштивме, што сакам за секој изгубен миг да надоместам безброј пати. Бидејќи ти го заслужуваш тоа. :)
Прекрасна си. Те сакам, shithead мој најмил. hehe <3

Sent from my E2003 using Tapatalk

So ke ti se tebe isposokinati aj? Ja recimo ke si gi nosev u dzeb i ke si ja evocirav strasta so random vdisuvanje.

Also lekcija ova neka ti e, u takvi sostojbi idaj comando, da ne ti otidat site. :3[DOUBLEPOST=1441816423][/DOUBLEPOST]So ke ti se tebe isposokinati aj? Ja recimo ke si gi nosev u dzeb i ke si ja evocirav strasta so random vdisuvanje.

Also lekcija ova neka ti e, u takvi sostojbi idaj comando, da ne ti otidat site. :3

Ти текнува на темава? тука некаде ги кажав некои зборови а и се започна од овој форум и едно големо благодарам што си покрај мене сепак најубавото е она кога сме заедно и тогаш кога имаме тешки моменти а најубавото следува кога ќе почнеме да живееме заедно.

Битно викендов те носам на вечера. Јеп :* <3

Си сошив џебче у срцето, и таму те сокрив. Те чувам во него од целиот свет, и рајот е во нас кога те гушкам и бакнувам така суптилно и нежно. Правиш да сум дете пак. Ја осознавам реалноста како за првпат. Пошто и никогаш не сум ја гледал претходно вака. Одново. И поубаво од било кога. Оти сега гледам низ твоите очи. Ние. Звучи најубаво. :)

да, најубавиот роденден во мојот живот. благодарен сум :)

Пред малку налетав на ова:

Пет фази на преболување:
1. Тешко.
2. Потешко.
3. Најтешко.
4. Сеедно.
5. Крај.

И навистина е точно, барем за мене.На почеток ми беше тешко, потоа стануваше се потешко и потешко...А најтешкото, не ни помислував дека ќе поминам низ такво нешто, но го поминав и тоа.Сега...сега ми е сеедно.

Што кур ми се појавуваш во глава ? Секое ебано лето јас мисливе на тебе ги трошам.И знаеш што е најјако ? Што не постоиш за мене и не се сеќавам на моменти љубовни него дека беше единствената особа кога ми беше најтешко и кога не знаев кај да ја фатам од реалноста си доаѓав кај тебе и слушав музика на радио од 80тите.Е иди најди му го крајот на паметов и срцево мизерно.Се се враќа, не беше далеку од вистината.Цело лето го држев за да не испукам у темава патетична..И да ебано личиш на ема

Почни да ги слушаш Radiohead мореееееее алооооооооооо :mad:

Сакам да ги потпевнуваме песниве ко че седиме в парк на клупа и ко че ги пуштам од телефон, дури го набљудуваме Сонцено кај шо влегува во мајчината му утроба на запад.

Пиши бе нешто, пиши дека ти фалам, дека сум детенце на толку години, дека ме сакаш.. Неподносливо е ова што ми го правиш. Каде ти се емоциите? Не сум јас детето сега, ти си бил детето цело време. Едно лутливо, глупаво и себично дете. Не сакам да ме имаш, но ми недостигаш.. Никогаш не ја ни отсвири композицијата што ми ја посвети, а јас никогаш не ти ги дадов 10-те песни кои ги создавав за тебе, за твојата насмевка, за твојата рака. И мислам дека не ме ни сакаш. Си отидов, не ме ни праша што ми е, очекував дека ќе дојдеш по мене, но ти ја заклучи вратата... Не сум ти била нешто.
Си се пцујам

Кукавица си !!!
Уништи се !!! Само ми е криво што ти верував како мало наивно дете ! И еве ме сега, времето си тече, а од тебе нема ни збор... ни да прашаш жива ли сум !!!
Лута сум и на себе и на тебе ! Најлошото е што морам да ја исфрлам таа лутина од себе затоа што не ми дозволува нормално да продолжам...
Ми иде да те пцујам и да кажам милион погрдни зборови за тебе ама само еден е вистионскиот, оној првиот најгоре што го испишав - КУКАВИЦА СИ !!!
Ама се врти тркалото !

Фала ти што постоиш...ти си најубавото нешто што ми се случило во животот...ми се чинеше невозможно дека еден ден ќе бидеме заедно, но чуда се случуваат...животот ми е преубав откако сум со тебе..Те сакам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom