Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Солзата твоја кога ме испраќаше, ме уби !!!

Животе мој, тој момент не се заборава, тоа е победата твоја над мене.
Тоа си ти. Тоа е се !!
Те сакам, знаеш :D

Чао Тања... се надевам дека си добро и добро спиеше.Се повеќе и повеќе се ближи денот кон свадбата а јас се повеќе мислам на тебе. Господи, дали тоа што го правам е правилно? Кој е излезот и како да го надминам сето тоа лудило? Или едноставно да оставам се да оди така како шо веќе оди: во бездна? И покрај тоа шо сум блокиран од твојот профил, јас пак наоѓам начин да гледам шо имаш објавувано. Само едно ќе ти кажам: жал ми е шо не успеа да видеш оти јас сум тој шо ти бараш ама ти беше заслепена да не кажам од недостижното...

Замисли бе седам у сред Германија у едно село со 100 жители од кои 96 се пензионери пред умирање и нишо не се случува освен неколку вечери со колегите и парнерите и те мислам.
Те мислам цело време иако 9 сааати дневно учам. Те мислам иако после тоа 4 саати треба да ги поминам у дружење со луѓе кои ги знам помалку од една недела.
Те мислам и кога легнувам навечер пред спиење.
Те мислам и наутро коа се будам и коа го пцујам алармот.

Те мислам, не од шо нема шо друго да ми шета низ памет. Те мислам од што те сакам.

Може ова ке ми е еден од последните пати да читаш нешто од мене напишано за тебе на форумов и воопшто. Би сакал да знаеш дека посакував да те запознаам последниве 1 до 2 год... а не толку рано... Нема да ме слушнеш да ти го кажам ама сакам да го прочиташ: те сакав, те сакам и ќе те сакам... ако маж може да љуби само една жена цел живот, тоа за мене си ти Тања. Мојот живот јас ке си го уништам, ке си го уништам ама барем ти љубена, најди човек шо ке те сака и ке го сакаш... Дури и глупо звучам така додека читаш ама тоа шо го читаш ти го пишува едно срце шо не мисле на друга веке кога тоне во сон ами на тебе...

Можеби е хулиган. Можеби со неговиот мотор јури кадешто сака низ градот не погледнувајќи на брзинометарот. Можеби е фраер што врти безброј женски. Ама знаеш што? Не ми е гајле за твоето мислење, ни за твоето, ни за твоето.. Кога сум со него, он не е тој тепач, тој славен женкар туку најнежното машко во цел свет. Џентлмен, телохранител, комичар-се претвора во се што ќе посакам, кога ми треба.. Можда другите се плашат од него. Го избегнуваат а од далеку му се восхитуваат, али не и јас.. Јас за чудо само со него се осеќам безбедно, сигурно..му верувам. И нека е разбојник, денгуба, мангуп... јас сепак го сакам возењето со неговиот мотор. Јас го сакам допишувањето до доцни часови, кога не спие за да се дружи со мене. Го сакам играњето на игрички заедно, во кои секогаш ми попушта иако сметам дека е нефер. Го сакам начинот на кој грицка од сендвичот кога ручаме, го сакам неговото пеење и неговото зјапање. Го сакам неговиот толку невин поглед што не се согласува со мускулестото тело. ЈАС ГО САКАМ НЕГО.

Често си ми во мисли. Друг сега те има. Којзнае дали си среќна со него

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Едноставно не ми се верува што видов. Ова е крајно неочекувано , и свашта имам видено и тешко е да ме запрепасти или импресионира некој ... али ова ...:pos::pos: Кај мори со тој криминалец мори несреќо една , барем очекував да си најдеш некој татин син со неколку милиони у швајцарска банка и со 25 сантима меѓу нозе оти моите 20 не ти беа доволни , али ОВА бре шо личи на тој педерот шо протестира на секој протест со тоа цикливото гласче. :pos: Те немав видено скоро 2 год , и денешната сцена ми го разубави наредниот период. Фала ти.:backa: Само се надевам оти следниот пат кога ќе те видам нема тие убави големи очи да ти бидат остарени , црвени и збрчкани од пороците на момакот ти. Не се навлекувај жити се.

fire.jpg

Те сакам и секогаш ќе те сакам, но само љубовта никогаш не е доволна. Многу вложив во оваа врска и мислам дека сите граници на толеранција ги преминав. Не ми си веќе среќа во животот, без разлика како и да изгледа се останато. Некогаш треба да се помириме со тоа дека не секогаш ќе биде по наше. Ти не гледаш, но венееш покрај мене, а и јас исто. Не сакам да мизерувам повеќе. Не дека нешто посебно ми се живее, ама не ми се живее вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom