Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Vo vrska so ljubovta sakam samo da kazam deka ljubov pomegu iskusni ljubovdzii recisi i da ne postoi deneska :)
Postoi megu neiskusni i zaljubeni tinejdzeri kade taa cista i iskrena blagosostojba gi kreva vo oblacinja,... se dodeka ne se soocat so bolnata realnost :) .
Od neiskusen zaljuben, covekot prerasnuva vo iskusen nevernik kade covek neretko znae da izneveri ili pak projavuva somnez kon partnerot koj sto partner verojatno e vrzan so razni vidovi na interesi :)
Ne e ljubov ako celosno ne si veruvate so partnerot, naprotiv toa e veke nedostatok na sloboda, mir i blagosostojba kon sebe i partnerot... A taa doverba denes mnogu tesko odi i onoj koj pokusal da ima celosna doverba, veruvam deka naebal jako :)
Sovet i kon maskite i kon devojkite... Seksajte se, promenete dosta partneri :) i ic da ne vi cue.. .. So ova si ja zgolemuvate verojatnosta da najdete licnost koj ke umee da ja ceni slobodata i ke se bori za silna doverba. So taa silna doverba, vrskata postanuva brak.

Седам на балконот во прозирно летно фустанче кое јасно ми ги отцртува градите без градник. Комшијата од спротива сигурно мисли дека сум откачила малку, му го гледам тоа во погледот, но не ми е важно, се смешкам, задоволна сум и среќна. Конечно малку свеж воздух во ова жешко лето. Сеќавањата ми се редат низ главата како непрекината лента.... и размислувам, за тебе, за нас, за постигнатото заедно, за преживеаното и за она што доправа не чека. И се прашувам..... Може ли животот да биде посовршен од сега?

После секој ден заедно ден и ноќ сега пак ти во свој град јас тука ама ајде ќе издржиме уште едена недела и после ќе надокнадиме за сите денови :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

и друг пат сме имале ваква ситуација ќе ја поминеме и оваа :sneaky::love::love::love:

Кај и да си, со кој и да си, остани ладна, биди разумна, немој да ми го изневериш мислењето, ќе порасниш.

Сношти се случи нешто од кое шо потајно се плашев (читај надевав). Коо те видех, у мене се случи нешто налик на нуклеарна фузија. Не можам да го опишам чувството ама знам дека телото почна да ми откажува послушност. Чувство мене многу добро познато коо говореме за тебе само шо тај пат беше многу побрутално. Исто Тања сакам да знаеш дека тргнав да си одам не оти не сакам да те гледам туку оти ке изгубаах контрола над себеси ако те видеех со друг мада у тава не сумнам и многу ке станеше разбирливо за тие околу мене оти има нешто шо нее как шо треба оти таква емоција не можам да држам а не па да контролирам... Твој, И.

Сакам да ти го дадам оној највреден мој дрес, дрес со кој пораснав од времето кога бранев за Вардар. Сакам да го имаш и сакам да го облечеш, сакам да те видам во него :cool::love::rolleyes:

sakam da te stisnam i da ti kazam se sto me maci ama pustoto ne iskaca do mene lesno,znam deka propustiv sansa da ti go kazam toa ama sto da pravam koga sum nekogas glup.sakam da istraes za da mozam da ti pokazam kolku mi znacis.sakav

Ова е линијата кај шо се спојуваме.
Твоите млечни тралалајки и мојте чудни гитари.
Линијата шо ја иаме повторено у сите бои.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom