Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end

It hurts to set you free
But you'll never follow me
The end of laughter and soft lies
The end of nights we tried to die

This is the end

Океј, досадна сум веќе
...Jaс пак на тебе ти посветувам искуцани букви...
И ќе кажам неколку лејм ствари...
Те сакам...
Можда е во право најдобриот ти другар кога вика дека сме лигави кога си правиме муабет, но уживам во тоа...Те молам, не дозволувај никогаш да заборавам колку те сакам...:back:

Епа и јас конечно да влезам во овој круг
Јас толку се обидувам да и се приближам а таа воопшто не забележува,на секаков можен начин пробувам да и се доближам ама пак ништо,да и кажам во лице неможам немам доволно храбротс а да ќутам пак неможам да го сокријам тоа во мене не знам што да правам
Само нека знае едно дека ја:back:

zosto mi pravis vaka sega koga svakam deka mozebi te sakam?????? tesko mi e mnogu.neznam sto videvonea mi velis mene ti bila samo prolazna za edna vecer Ednas so mene si samo drugar posle mi davas znaci za nesto poveke.Te molam ne me maci ako te zasakam ke mi bide mnogu poteskooo.Kako ne svati ova srevo moe deka trebase da sme samo drugari

Јас нема да пишувам овде некои празни зборови и реферати, зошто никој нема да ја свати суштината. Јас ќе речам само едно... Помина цела година, а како да беше вчера кога за последен пат си се насмевнавме еден на друг. не мораше да биде вака, но признавам дека единствено јас сум крива шо се деси та цела збрка.Како и да е , уште си ми во срцево и ти ветувам и се колнам во најсветото нешто дека никогаш нема да заборавам низ што се поминавме. Ме боли, многу ме боли кога стоиш покрај неа, и ми кажуваш дека ме сакаш. Боли.. Навистина боли...

Зошто олку ме мачиш?:nesum:
Или оставиме да одам засекогаш или пак немој да ме пушташ никогаш да заминам.
Кој си ти да си играш со чувствата на другите?
Како не ти е срам да ме погледнеш во очиве по сите лаги кои ми ги изнакажа.Едноставо сум скршена.Секој ден дознавам нешто ново ,нешто што ми го крши срцето и навраќа спомените,но недозволувам никој да го забележи тоа.Се смеам и викам дека сум те заборавила.
Ми недостигаш,тешко ми е и што и да викам и зборувам знам дека е само една проклета маска која ја носам долг временски период.
Ти ја кажав причината зошто неможеме да сме заедно,а ти воопшто не се потруди тоа да се смени како да не ти беше грижа, како да ти беше сеедно...Замина некаде...Незнам каде...Но знам дека е далеку.

Кога на крај ќе останеш сам пак ке дојдиш кај мене.Знаеш дека една будала уште те чека.Тоа го знаеш и го користиш на најлош можен начин.Ти се чудам на умот што го имаш и на тоа како ништо не цениш.
Времето што го поминавме заедно нема да го заборавам и не поминал ниту еден ден,а да не помислам на тебе.Тоа и најмногу ме измачува што незнам дали воопшто помислуваш на мене,што незнам кога си со мене кон која ти се свртени мислите.
Знам дека додека јас ова го пишувам ти си со некоја нова и и ги кажуваш истите лаги,ја лажиш со истите зборови,со истите очи,со истите усни.Сето тоа е совршена лага во која секој би поверувал.

Остави ме да одам напред.Еднаш и засекогаш.Прекини да ме враќаш назад во минатото...Можеби пак и јас не сакам да си одам од таму...Решавам да одам напред но се враќам назад...Повторно....Сосема безпомошно

Јас кревам раце од се,стварно од се. И од тебе,и од тој пред тебе,па и од тој пред него. Не ни барам други сега,само уште толку да си се повредам самата? Не фала. Слободно оди,кај сакаш,и со која сакаш. Јас ќе го чекам наредниот,како по навика...

Само кажи ми ја вистината и се ќе биде во , нема ништо да се смени каква и да е.
Ќе пробам да те разберам, ќе пробам да се прилагодам. Сите имаме болка останата од минатото некој помала, некој поголема. Бејби никој не е совршен па ни јас ни ти, се е воможно ако научиме како да се разбираме а за тоа е потребна вистината. Ти треба време? Ете ти давам простор колку што ти треба да размислиш и да одлучиш да ми ја кажиш. Само... Побрзај ми недостига нашата Perfect in the fucked up way врска...:smir: :back:

Дали? Хах.
Тhanks for the disturbing msgs. Да спомнам само, тебе ти се симпатични ваљда. :)
Неможам ни час без тебе бе, златна. Колку и да е романтично и слатко, несакам да го знаеш тоа. :angel1:

О, јебем ти обврски. Те сакам. Тапа ти се приоритетите.
И.. многу си станала перверзна.
Which is a good thing.

Частиш кафе вечер, за успехот пред некој ден. Иако не ти честитав истиот ден, сакав да мислиш дека нема да ми текне.
1 минута после 12 ти пишав.
:pipi:

Еден период откажав од романтики, љубов и такви ствари. Но, друго е со тебе.
Го давам моето најдобро. Се надевам знаеш да цениш. Тесакам.

<3

Само самиот се лажам дека не сум те сакал никогаш, се обидувам да те заборавам но премногу тежко ми оди, не е возможно да те заборавам не сум за тоа способен.

Извини што ти го реков тоа дека не сум те сакал, па и самата знае дека не е тоа вистина, и среќен сум иако си со друг, па нели тоа е вистинска љубов ?

Не веруав у љубов, но ти ме натера да верувам т.е ти ме натера да верувам во многу работи за кои не верував дека постојам.

Те сакав, те сакам и ќе те сакам .:back:

П.С ова можеби никоаш нема да го прочиташ и ќе мислиш дека не те сакам и никогаш не сум чуствувал ништо за тебе, но можеби некој ден и ќе ти го кажем ова. Тој ден ќе биде кога ќе бидеш осамена и тажна, сеа кога си среќна и ја сум среќен.

хах, се уште не си свесна што ми направи овој викенд!!! :kesa:

Се мислев шо да ти пишам и дали да ти пишам, но само едно ќе кажам... ова ме убива... ми фалиш бескрајно... почнав да правам глупости кои мислев оти нема да ги направам... но, ги почнав... чувствувам оти сум те изгубил засекогаш... но, ако си ти среќна... среќен сум за тебе... кога ќе ти текне на мене и кога ќе сакаш да пишеш пиши... се надевам нема да се колебиш околу тоа... а до тогаш... јас... ќе чекам и ќе се надевам од ден на ден дека ќе пишеш макар зборче...
На крај краева, ако си уште рамнодушна како што кажа тогаш... батали го овој пост исто ко да не беше напишан...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom