Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле бе, колку ми фалеше еј... колку само ебено ми фалеше... Али вечерва наплативме за цела недела :pipi: Не си свесна, не можам да ти опишам колку ми значиш... шо би праел без тебе, еден господ знае... :pipi: Јаки муабетчиња паднаа вечерва, особено оној околу моментот коа си кажавме дека се свиѓаме, околу почетокот, околу сите оние убави работи што ни се десија за олку кратко време. Ах... :back: Еве поминаа 2 саати, а ти веќе ми фалиш... Али помислата дека утре пак ќе те изнагушкам, изнабацуам, изнагњавам, ме прават најсреќен! Те сакам мило, највеќе!!! :back:Држи ми среќа за утакмицата утре:pipi:

Е значи стварно не си фер:nenene:
Зошто немаше образ да дојдеш и да ми ја кажеш вистината у лице кога знаеш дека ја увек сум искрена спрема тебе.Највише од се мрзим да ме лажат и тоа ти го имам кажано милион пати.
Стварно не разбирам шо ти е финтава.Дај да расчистимо еднаш за секогаш и више да не се нервирам.

You're a song
written by the hands of God.
Don't get me wrong cause
this might sound to you a bit odd..
But you own the place
Where all my thoughts go hiding.
And right under your clothes
Is where I find them.

Underneath Your Clothes,
there's an endless story.
There's the girl I chose
There's my territory..
And all the things I deserve
for being such a good boy honey.

Заеби од кој, како и што се стиховите, its the thought that counts.
Спанка. Те сакам. Носе. Love.

Сакав да ти пишам нешто добро,нешто што мислев дека ќе го разбериш како позитивна работа...ама гледам дека е џабе да се трудам и да објаснувам и незнам што уште таму...било како било...

Ај бе, безвеза и ти прајш.
Па не сме мали деца да прајме скарај се, смири се.
Дај жити да се средиме малце, и јас и ти.

Смешно е ова, сериозно ти велам.

И те сакам!

Некои работи остануваат непроменети..
Можеби некогаш ќе се вратат старите сеќавања.. и ќе биди касно.. како шо беше и досега.
Чудна ми е самата помисла зошто сево ова? Што е всушност?
Ќе пројдам низ некои работи лесно, ќе се правам дека не приметувам,дека се си е супер.. и никој нема да забележи што всушност се случува...
не ни сакам да забележат.. доволно ми е за себе ова што пополека го сфаќам дека некои работи кои биле само една грешка која влегува во уште поголема.

Со среќа:smir:

Сакам да ти кажам само Фала што ми го правиш животот совршен :)
Ако те немаше тебе, животот би ми бил парче јаглен .
Кога си тука , тоа парче јаглен се претвара во дијамант , подготвен да ја впие сета светлина само за тебе ,и да ја одбие во твоите прекрасни очи.

Те сакам. :back:

Стварно незнам што биде... :( Можеби не требаше да излеземе оваа сабота. И двајцата бевме down, можеби требаше дома да останеме. Чудно нешто, не би сакал да се повтори. :( Ама ај, биде тоа. :back:

Ајде сега оди да спиеш, знам тешко е, и мене ми е тешко, ама мораме да збераме сили. Јбг, утре нов ден, да се надеваме дека ќе биде на подобро. И не се срами, плачи ако треба, тука сум да помогнам во секаква ситуација. :back:

Имај слатки соништа (верувам дека ова ќе ти е доста потребно сега). :back:

Прва мисла од станување.
Прва! :wub:

Знам дека кога ми започнува со тебе денот,потоа ќе ми бидеш цело време во мислите.
А сите денови ми почнуваат со тебе.Тоа е таа Кате-магија која ми ја правиш,и јас уживам во секој миг од неа.
Те сакам...навистина толку многу што е неописливо со било кои зборови.

П.с. Добро утро.

Срце супер беше и сношти и денес посабајлечки...Ке се видиме попосле:back:

Бидејќи незнам како да ти го формулирам ова очи во очи, ќе се обидам прво да го напишам, со надеж дека ќе ги најдам вистинските зборови да ти го кажам..
Сонце...ти подарив толку љубов и целата моја душа, но сепак чувствувам дека играш некоја игра позади мојот грб, а верувај дека не сум расположена за уште еден пад. Не е далеку од денес, кога ме скрши со банална лага, поради која побеснев, лага која ме дотолчи. Играш некоја детска игра, мое е, твое е..
Не, немој ни да се обидеш да ме оттргнеш од онаа личност на која и се восхитувам, чија силина ми е потребна во моментов, а и во иднина.
Знаеш, те сакам ама со ова што го правиш ме тргаш само од себе. Престани со тоа, што и да правиш, инаку веднаш ќе изчезнам.. а знаеш дека секогаш дознавам..

Ах бе мало бе...Мисли со тоа главчето твое и не летај,оти можеш многу гадно да паднеш...Како што ми изгледа мене ти сакаш да падниш (ама ако,па ке видиш после како боли)Послушајме тоа што ти го зборав преѓе на мсн...По телефон ми рече едно,а сеа читам друго...Не си одлучна што сакаш и ти :tapp: Само знам дека ако така продолжиш ќе се изгориш,ништо поќе и ништо помалце!!!!:tapp::tapp:Јас мислам дека ти кажав некои работи на добар пријателски начин без задна намера.И уште нешто друго знам,ама тоа не ти го кажвам...зошто мислам дека нема потреба (бар сега да го знаеш) за потаму ќе видиме...Со ова ме разочара и со тоа што ми го поткажа кое искрено не верував дека ти ќе си го направиш тоа..:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom