Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Настината сум, и раздразлива... Затоа бев Чудна, Ладна и не знам каква...
Не ми земај за зло..
А ти па, само молчиш!
Кажи ми дека сум ок...И покрај се... Имам чувство дека не знаеш што сакаш од мене... Реков јас, не сум лоша воопшто, но знам да бидам, ако посакам. Чисти емоции, и се ќе биде ко наредено. И да... Мразам мсн бакнежи, сакам Жив контакт.
Ајде...

milicko moe te sakam so cela dusa i bas sum srekna sto se e vo red so nasata vrska dnostavno sum na 7 nebo i sakam da trae zasekogas toa:back:

I bet you can suck a golf ball through a garden hose.

Јеј, тргна од Белград, маше? Те чекам утре во 3 на Пераш! Леле колку ќе те изгушкам! Како што ќе си мртов од клинкање со тоа автобусот еден ден, ќе те умрам, недодојден како што треба:))

Само сакам да ти кажам дека едвај чекам да се јавиш и да се договориме за вечер.... Не сум те видела 3 дена бе еј :) Уф, како успеа да толку да ме заразиш со тебе :) Мило ми е бар што примам и повратни реакции... Незнаеш колку ми е мило...
Се гледаме вечер се надевам :back:

немој да се обидеш само денес да ме налутиш или слично. ќе го окркаш ти, жими нервозава што ми вирее од секаде.

Ахх.. не е ова фер :cry::cry::cry: Од саботата не сум те видела.. :(
Те сакам најмногу беее, не можеш да замислиш колку. Минатата недела беше најубаво :wub: Едвај чекам петок да дојде.. нема да те пуштим :pipi:

:back::back::back::back::back: :wub:
Ај лав јууууууу ЧЉ

Мамо те сакам. Извини што сум понекогаш никаква.

Спиењето со тебе, како кога бев мала и болна,ми отвори солзи вчера. Не ги примети, зошто беше заспана. Знам дека се плашиш за тато, и јас исто. Но ајде, ќе бидеме ок. Пукнав, мамо.
Но знам дека ме сакате, и јас ве сакам вас.

:back:

4 прекрасни месеци, месеци во кои ми покажа кој уствари сум.
Секој збор би бил излишен знам, не се опишува тоа меѓу нас.
Фала за повикот сабајле, настрана пцуењето што го изедов пошо сеа станувам а во 7 требаше да бидам во некоја устанува, ме израдуваа слатките зборови.
Те сакам и јас, златна. More then you can imagine.

„Someone to face the day with, make it through all the rest with. Somone I'll always laugh with. You.“

Како можеше бре ејј,па и не ми кажа ме лажеше значи цело време!!!:lut:
Мноооогу ме разочара...и да...нема да бидам веке истата и знаеш дека ке ставам крај неможам веке,се предавам:pred:...ТЕ ЖАЛАМ

Каде и да си,
едно запомни-Бог казнува
Во мир да живееш
за мирна душа да не знаеш
Да спиеш
за сон да прашуваш
Среќен да бидеш
за рака на душа да сонуваш
Секогаш да патиш
никогаш да не признаеш
Во љубов да живееш
по љубов вечно да трагаш
Секогаш во некоја да ме бараш
никогаш да не ме пронајдеш
Кога во прегратка ќе тонеш
прегратката моја да ја бараш
И кога ќе мислиш дека добро ти оди
патот секогаш кон мене да те води
Кога некоја песна ќе слушнеш
да посакаш мене да ме гушнеш
Вечна насмевка на усни да имаш
а во душата твоја секогаш да биде зима
Твојот пат сјајно сонце да го следи
но се` да гледаш низ слики бледи
Кога ќе сакаш да плачеш-солзи да немаш
Буден да сонуваш како во прегратка ме земаш
И кога ќе дојде денот
од Бога милост да молиш,
кога пршка ќе бараш
за гревот на душата твоја
единствена утеха да ти биде
прошката од устата моја!

Ненормално си секси кога си лут... :kesa:
И да го мислев тоа шо го реков, од првиот до последниот збор и не беше за да те повредам или навредам. Пробај и ти то да го напрајш некогаш... ако не нешто друго ќе ти олесни на душа...

Се ми е ново , целава ситуација ми е така непозната, ми зборуваш за врска .... иако моите се повеке авантури од врски , па се чудам и незнам како да те сфатам , немој да ми се лутиш , знам се однесувам како разгалено детиште, а ти бараш сериозност.
Сакам да бидам таква, да живеам за себе, а не за другите, и ке се обидам да го направам тоа

Ме распрсна на милион малечки делчиња.Почекај некое време,да се соберам и повторно ќе дојдам до твоите нозе,ползејќи.
Ме предаде,проклето боли.

Сонце бе! Ми се јави само да ме слушнеш :wub: Не го очекував ова жими се :) Уште утре ако дојдеш да ме гушнеш и дефинитивно нема да размислувам за муабетот што сакам да го правиме :) Можеби и ти го сакаш тоа, само не сакаш да кажеш... Се надевам дека е така :) Стварно многу ми се свиѓаш :wub:
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom