Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доволно е ова да ти го кажам:hot:

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=QnLYpUxRf9Y[/MEDIA]

П.С. ТЕ САКАМ

П.П.С. <hack>

tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam te sakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesaакам
sakam te sakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam te sakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesakam tesaкам

Сонот за тебе е од оние сонови кои несакам никогаш да завршат.
Убаво да спиеш ангечлче:back:

Не ти е, лесно знам!..Мислиш светот се распаднал, но секое лошо за добро е, што и да е ќе помине..Болката не значи, да се предадеш затоа не плачи..Ме имаш мене и гушни ме, што и да е ќе помине.

Знајш дека те сакам. Ќе помини ова.:bac:

Совршен си. Не можам да најдам ниту еден единствен збор да ти искажам барем дел од мојата љубов за тебе. Сега барем знам која ми е причината да живеам. Болат разделувањата од тебе. Лета времето со тебе.

Колку сакам кога се смееш. Можам со денови така, јас да седам и да те гледам како се смееш.

Прекрасен си. Никогаш нема да добијам одговор на тоа прашање: Со што те заслужив да те имам покрај себе?

Никој на свет не е толку сакан како ти.

сонценце мое, секој ден се повеќе недостигаш иако се ближи денот кога ќе се видиме, се плашам да не те загубам, се плашам дека нема да имам шанси повеќе да ја осетам топлината на твојата прегратка, на твојот бакнеж, топлината што зрачи од твоите очи, и позитивната енегргија кога се смееш. Стварно си една и единствена најпосебна за мене, се надевм и јас сум за тебе и никогаш никогаш нема да се разделиме. Колку сум пресреќен оти ова нешто успеа сега треба уште само малце време да помини и после се ќе биди супер знам, за мене си ја имам најскапоцената и најпрекрасната личност на цел свет и мило ми е за тоа сонце мое стварно те ценам и си најисклучителната личност во мојот живот, и ќе те чувам нај нај најдлабоко во себе и во моето срце.
:love3: најбебенце мое:back:

You are my truly beautiful one my angel, and u will always be my sun so bright that rises in the morning, sweet as summer <3

Те сакам сwатко. ..знам ептен у последно време .. врската забега.. ваљда ке се среди ко порано. .. :back:
п.с како можеше да сношти со глупости да ме изнервираш. .. дали мислеше дека стварно би го направил тоа на тебе ? ? :*

Злато мое најсакано, срцето ми плаче кога треба да се разделам од тебе. И јас незнам како те заслужив тебе.
На целиот свет и пошироко нема некој кој сака повеќе од мене.Сакам вечер пак да те видам...

I'm a star, she is the sky...

Учам и само мислам на тебе маче...
многу најпрекрасен изненаден повик.
Ти си сонце најубаво и најмило,те љубам највеќе на цел свет :wub:

Абеееее сакам да те видам , ми недостигаш.
Не ми беше доволно тоа преска пааа..Сакам да те гушнам еднаш..
Ама ќе треба да се изначекам...
Ах , ако , ај кој чека ќе дочека..

ТЕ САКАМ !

Се разочарав од тебе!!!!Од се што до сега се случи,ми се гади ми се гади ми се гади!!!Можно ли е ова?Сите машки сте исто паковање ѓубриња невидени!!!Да ми викаш дека ме сакаш да ме молиш и сеа ова...незнам...немам коментар од моментот кога се ќе ми објасниш ќе сфатам изгледа!!!Ќе чекам зошто знам што е у мене и како ми е сега,многу ме интересира што ќе ми кажеш!?!?!nemiseveruva:

Фациче, вечерва,а и утре ќе се дружам малку со социологијата,ама после......тоа газенцето ќе ти го изедам :vozbud:

ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom