Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја могу да се кунем у лаж кад помислиш да добро ме знаш..
Учинила бих нешто лудо ради реда..
Ја могу да ти покварим дан, к'о црна земља тешка сам
али умем да те волим к'о ниједна..
Поможи ми и пронаџи у мени све оно најбоље што сам давно сакрила..
Докажи ми да ме нечеш ранити никада

Увек сам хтела дивље, а терала питоме
због тога и срце моје се не даје никоме..
Само се туге броје, за погрешне изборе, и шта ми друго остаје..
Него, да ти верујем..

Ја могу да те оставим са..Да љубоморна претурим град,
кад у поча ночи видим да те нема..
Ја могу да ти порушим свет, да флертујем са други пет(ал нечу!)
ал умем да те волим к'о ниједна..

те сакам мило најмногуу, ме боли оти не сме заедно сакам да сме еден до друг, не знам зошто мораше ова да го напрам и да не сме заеднооооооооооо. Се надевам се ќе биди во ред уште малце дури да се вратам и после ќе се бориме заедно. ИЗВИНИ за ова те молам.
ТЕ САКАМ НАЈМНОГУУУУУУ И ЌЕ ТЕ САКАМ ЗАСЕКОГАШ :back:

Na_kolacje_grzanki_by_SynthTwins.jpg

Многу ми те сакам.
Колку си само најпрекрасен.
Секој...ама буквално секој ден те засакувам се` повеќе.
Те сакам... Сега... Секогаш... Засекогаш.

Се осеќам ко најголема глупача... И неможеш да ми го тргнеш тоа чувство, колку и да се трудиш.... Знам дека немам никакво право да се лутам, и можеби е глупост, ама неможам... Посилно е од мене... А таман мислев дека веќе ништо не ми значиш.... Само највеќе ми е жал што изгубив и најдобар другар и единственото рамо за плачење.... Највеќе ти верував, и се можев да ти кажам, и незнам стварно како можеше да ме слушаш се што ти зборам да не покажеш никаков знак... Само знам дека никогаш веќе нема да можам да ти се отворам и се да ти кажам, а камоли да се расплакам пред тебе.... Жал ми е што испадна вака, ама тоа е... Животот продолжува, со или без тебе.....

Ахххх овие разделби колку само болат да знаеш...
Сум заспала... Колку е убаво кога ќе ги отворам очите, првото нешто што ќе го видам пред мене да бидеш ти. Сакам секогаш да биде така.
Те љубам златце.
Спиј ми убаво, како бебенце.

ахам...станува интересно..нема шо..... хммм...:mist::nerv:

Аххххххххххх... Ме изненади ..не мислев дека се сеќаваш..
Вчера ми беше ..прекрасно ..
А за тоа планот ..ех убаво би било да се оствари..
ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ !

ne znam ni ja samata kako uspeav da bidam tolku iskrena i bas sve da ti kazam so mi e i kako mi e....mislam deka sfati sto i kako osekjam za tebe i deka nikogas vekje nema da se posomnevas vo moite cuvstva! znam,izbuvnav togas ama razberi deka takva rabota i najiskuliraniot covek na planetava ke go napravi da zbesne...ke pocekam den dva ko sto ti kazav posto stvarno mi znacis od damna nekoj vaka ne mi znacel...i se nadevam deka sve ke ispadne ko sto treba i ke gi ostavime site raboti sto se desija zad nas i ke pocneme sve od pocetok...a i da ne bide taka nemoj samo da me lazes.sto i da bide .....:pipi:

Не си нормален, зошто па ја да бидам? :vozbud:
А ионака сега иаме работа...:pos2:
Премногу искреност за еден ден, ќе станам зависна:pipi:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom