Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми недостига да ме насмееш како што само ти знаеш.Секое утро се будам со желба и надеж да поминуваат побрзо деновите и да те видам.Да ме изненадиш како што знаеш.Да се галиш кога сум ти лута како што знаеш само ти.ТЕ САКАМ!!!

Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ..

... дека стаам пирс за тебе, во име на љубовта :lubov: , само да соберам храброст :):)

Колку најмногу ми те сакам...
Не можам да ја поднесувам болката кога се разделувам од тебе. Кога те видов како се симнуваш по скалите и си одиш, срцево ми се скина на 18769464 парчиња. Сакав да истрчам уште еднаш да ми те гушнам, ама знам дека ќе те гледам уште некоја минута, и после пак истата болка... Знаев дека нема да бидам способна да ја издржам.
Ова што ми го нацрта на раката, не можам да му се изнагледам. На секоја минутка го тргам ракавот и го гледам.
Многу ми беше убав кога се смееше зааа...знаеш што. И не се лутев, само се занесував...

D cekam da mi se javis,mi nedostigas,sakam da bideme zaedno
koga ke se slusneme ke ti kazam se!se najiskreno sto custvuvam za tebe

Само со една помисла на тебе ми мине цела нервоза.
Доволно ми е да те замислам како се смееш, и јас несвесно си се поднасмевнувам. Чувствувам како ми минеш со прстите низ косата.

For me to get enough of your love, would take me until the end of forever...

Ne me stavaj behind milo zasto ni jas nema da te stavam...

Koga ke se vratam ke se dogovorime se ...Samo ne se otkazuvaj!!!

Preku kur mi e od takvi...

:back::back::back: this is for U... my darling darlin U :smir::back:

Срценце мое, многу ми е криво што не можам сега да бидам со тебе и да ти помогнам да ти биде полесно на душата. Се мачам да најдам некаков одговор на твојата нервоза, само тоа мислам. Не можам да се помирам со фактот дека не знам зошто си ми таква. Се би дал сега да можам да бидам со тебе.Ќе продолжам да ја барам причината за тоа оти си се нервирала се додека не ја дознаам.
Те сакам најмногу на цел свет и пошиорко...

срцус.... чекам да си дојдеш од школо....стварнооо ај мис јууу...

ТЕ САКАМ БЕЈБЧЕ....СЕ ПОВЕКЕ И ПОВЕКЕ...

Немој да мислиш дека ќе ти пишам јас денеска ..
И немој да мислиш дека ќе дојдам без да ми пишеш ...

Чао !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom