Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Извини што вчера не те дружев многу, во хаос бев....ама ТЕ САКАМ :back:

Мило едвај чекам да ми те видам, пукнав цела недела без тебе, ама знам дека ќе ми надокнадиш овие 3 дена. И да, вчера дефинитивно ми беше среќен ден и пренајубо си поминав.
Те сакам, немаш претстава колку :back:

Volim osmjeh tvoj, baš dobro ti stoji,
još ti bolje stoje poljupci moji,
ma kriv je meni svako kom smiješ se ti,
moja ljubavi.

Volim osmjeh tvoj i nosi ga uvjek,
smij se samo, dušu mi grij’ zauvjek
i krivi su mi svi i krivo mi je sve
kad sam bez tebe.

:srcus:

Еден поглед кажува повеќе од милион зборови...

Сакам во друг правец да тргни. Уште кога те запознав, тие две различни очиња уфффф ми останаа во срцево. Искрено немам ама баш никаква доверба во тебе, не знам зошто, али после она сношти така ми изгледаш. Не му верувам на одредени персони кои ми кажуваа нешто, бидејки до сега не било така ...ке видиме понатаму!
Се чувствувам и глупаво, а во едно и среќна што те запознав, бидејќи пред да се запознаеме имав многу поразлично мислење за тебе.
Ми недостигаш и глупаво ми е кога не си во моја близина, а пак кога си блиску до мене, ги мразам сите шо се до тебе... Не знам, и јас не сакам така да биди, али како шо реков, од таја пуста доверба, не знам! МЕ нервираш некогаш, посебно на школо, али со тоа постигнуваш уште милиони плусови, бидејки ми изглеаш уште понедостижен... Уф збудалувам во вакви изливи на емоции... Сакам да те видам, да те гледам, и да те гушнам...
Но сепак, не знам дали ова ќе остани вака, или можеби ќе се сврти во сосема поинаков правец ...
Убаво ми е многу до тебе, бескрајно многу!!!!!!
gb.gif

Сакам да кажам дека ме нервираш..ама ај нема веза...не знам како,секогаш кога ке успеам да се оддалечам и да се смирам од тебе,се појавуваш од не знам каде...кај најде денеска баш пред мене...и па одозгора се смееш...ма дај бе...

Вчера беше најубаво кога игравме. :)

Денес ако не пуштам музика (ич не сакам), пак ќе си поминам цела вечер со тебе. Најубаво на свет ми е.

Те сакам. :wub:

Вчера, денес, утре и деновите кои престојааат.....

Ќе те љубам ЗЕМЈО МИЛА!!!!!!!!!!!!!!!

Се што имам, е твое......
Наздравје

во врска во љубовта не сакам нишо да кажам..само сакам да прашам..."Зашто љубовта е толку сурова?" :uvo:

Супер си поминав вечерва,само штета што немавме доволно време да си посветиме на нас двајцата,али така испадна...Те сакам чарапче мое:racinja:

Кого лажам?Другите или себе? Те сакам многу!!!Иако ме повредуваш:(

сакам да ти кажам колку многу те сакам со зборови, затоа што не можам никако поинаку сега за сега, ама немам толку зборови изгледа сум глуп. Сакам да знаеш дека ти ми си се, дел од мене, и ке се борам за тебе, а за тоа дека ќе те повредам, НИКОГАШ, попрво сам би се повредил отколку тебе да те повредам. На моменти се чуствувам како л***о, затоа што заминав а ти ја направи таа одлука со која сум пресреќен. УШТЕ 145 дена и пак ќе те гушнам пак ќе го осетам најубавото нешто на светот што постои а до тогаш, држи се сонце мое.......... за мене не се секирај нека боли, убава болка е оваа
LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Знам дека читаш. знам дека си онлајн на мсн кога сум и јас, знам се'...

Дај, ајде да збориме за се!!!

Ми недостигаш страшно.... празно ми е без тебе... :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom