SCORPIO__20
Your sex is on fire
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 4.380
- Поени од реакции
- 72
Mило ми е што си повторно среќна,
Мило ми е и покрај се што поминавме пред скоро 1 година, беше како совршенство, рај за мојата душа, што заедно имавме падови и подеми,
Но нашето совршенство се распадна, сега заслужуваш повторно да си среќна, и да те исполнува друга нова машка љубов,
Чувај го и сакај го дечкото моментален, како што го правеше тоа со мене
Ти посакувам се најубаво, најискрено сум премногу среќен што повторно има некој за кој, стануваш и легнуваш и целосно те исполнува
Се најубаво моја златна екс девојко :smir:
П.С. а јас понатаму ...
.... не е важно..!?
Мило ми е и покрај се што поминавме пред скоро 1 година, беше како совршенство, рај за мојата душа, што заедно имавме падови и подеми,
Но нашето совршенство се распадна, сега заслужуваш повторно да си среќна, и да те исполнува друга нова машка љубов,
Чувај го и сакај го дечкото моментален, како што го правеше тоа со мене
Ти посакувам се најубаво, најискрено сум премногу среќен што повторно има некој за кој, стануваш и легнуваш и целосно те исполнува

Се најубаво моја златна екс девојко :smir:
П.С. а јас понатаму ...
.... не е важно..!?
..ednostavno takva sum komplicirana..nekogas pravam raboti koi ne sakam da gi napravam,i kazuvam raboti sto ne gi mislam uopste!...znam deka te povrediv,i znma deka mozebi nikogas nema da mi prostis...samo sakam da znaes deka mi nedostigas premnogu...i deka te sakam mnogu!...