Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
зашо се умисли дека трчам по тебе сонце..ти реков нема шанси да бидеме повторно заедно,тоа што ти се јавив за работите што ми се кај тебе незначи дека би ти се вратила во прегратка туку напротив дека продолжувам напред,престани да се однесуваш така не ти личи...не те знаев ко ваков..или можеби не сум го знаела вистинскиот ти?...
сепак знаеш што е најчудно? што веќе не боли:smir:

Бевме скарани ... се смиривме ... време е да престанеме со караниците ...
Те Сакам. ..... и то. :)

I had a talk with you in my head
You lucky you
A view of you from your bed
I'm lucky too

I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For all the rest of time:pipi:

вчера ми беше нај убавиот ден после десет дена...НЕМОЖАМ ДА ТИ СЕ ИЗНАСИТАМ МИЛО ПАНДЕ ИИИИИ....и неми е доволна секоја минута со тебеееее ТЕ САКАМ

I want to hold you close
Skin pressed against me tight
Lie still, and close your eyes girl
So lovely, it feels so right
I want to hold you close
Soft beasts, beating heart
As i whisper in your ear:
I WANNA FUCKIN TEAR YOU APART.

то е лошо е да си сам :toe:
12.gif

то е лошо е да си сам :toe:
12.gif
:nenene: грешка си пријателееееееееее многу е убаво некогаш и да си сам доколку знаеш како да си го поминуваш и организираш времето убаво :chears:

он:
ју донт мис ми,ај ем сооооооо хепи:finger:

Sakam samo da znaesh deka TE SAKAM i deka sum tuka za tebe SEKAD...U'r the ONLY ONE girlll....

Peace

U must be a good runner cuz u are always running in my mind,
U must be a thief cuz u have stolen my heart,
And i am always a bad shutter cuz i keep missing u..
Te sakam zlaticko.. Alooooo Mi falisss Aj nek doe Sreda pobrzo...

...демек...ку*во една...
/me on Crazy P0Y0L - Die Bitch DIE
да даде Господ да не видиш друг кур во животот!:nenene:

ќе размислам поубаво, сега, од кога се уверив дека никогаш не си ме сакал!
Бидејќи некој си прави шанса од самиот воздух а ти кој имаше безброј шанси не превзеде ништо, епа тогаш дојде судниот ден...
God Bless, and good night...

Барам зборови, убави реченици да го опишам она што го доживувам, оној сегашен дел од животот, а нема такви кои ќе го поистоветат со вистината и реалноста. Барам љубов, барам некој вљубен поглед, цврста прегратка и топла рака...а нема...

Гледам околу мене Тој и Таа прегрнати и насмевнати, со испреплетени раце и заљубени погледи. А јас - сама сум, со безброј копнежи, се влечам во овој свет со срце големо како Кина, а толку пусто и празно. Ниедно чувство освен она на осаменост, нема гласови ни зборови, се замре...

Мислам, тоа е единственото нешто кое уживам да го правам. Само пред некое време каква бев јас...Каде е сега тоа девојче секогаш насмеано и безгрижно, секогаш подготвено да ти ги отвори вратите од својот свет. А ти на заминување оставаш пустина, молкнаа сите гласови, остана само болка...Се претворив во незадоволна личност, постојано мислам и мислам, се смеам колку онака...а сепак се пропаѓа во длабок бунар.

И колку беше тешко исто толку и забавно беше да се открива лавиринтот на нашите погледи и чувства, а сега го нема и пред мене е само бела светлина, чистина, асепак нешто недостига... Една прегратка и бакнеж да ми покажат дека сум некој и нешто и дека и јас можам да сакам...
...come back sooner...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom