Do koga be veke vaka so toa tvoe promenlivo raspolozenie? Sto sakas da postignes? Ke me poludis, alooooooooo. Moze i od den na den so sekoja tvoja naredna postapka se poveke i poveke mi dokazuvas deka ne si vreden da se zamaram so tebe......... Lele, taman mislev deka konecno se oslobodiv i deka kon tebe ke se ponasam kako nikogas da nemalo nisto megu nas, pak mi se navrati istata onaa bolka koja nemozam veke da ja izdrzam. Puknav. Aj bas da vidam dali stvarno ke go ostvaris toa sto go rece? Ili uste ednas ke dokazes deka stanuvas ili veke si najolemiot idiot na cel svet. Ako me izlazes veke stvarno stavam kraj. Te brisam od mojot zivot, ne zasluzuvas da bides del od nego. Ajde da ne pesimiziram, ke dojde utre, ke vidime sto i kako ke se sluci.
Znaes, pocnuvam da svakam deka sakam da imam nekoj koj ke bide postojano so mene, koj ke ima odgovor na site moi postaveni prasanja. Nekoj koj ke znae da go cuva toa sto go ima pokraj sebe.
Zatoa sto kako sto ti trgnalo, ti ke go izgubis i bez da pocuvstvuvas, no krugot se vrti znaes, ti ke bides toj sto ke se kae. Jas kako tebe mozam da najdam milion, a ti kako mene nema da najdes. I ova ne e od narcisoidnost, stvarno e taka.
Aj utreeeeeee:ne:
Mi se smaci veke, so tebe se nesto cekam i se nesto vo neizvesnost sum. Koga ke znam i koga veke nema da se zamaram? So sto go zasluziv ova? So stoooo?