Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со тешко срце го кажувам ова но заслужуваш некоја многу подобра од мене, Некоја која ќе знае да го цени тоа што шти го правиш, која ќе ужива во тоа ти да и угодуваш, која ќе знае да те сака така како што ти заслужуваш,
Не сфаќам што гледаш во мене. Се чувствувам виновно секој пат кога ме погледнеш..............

Бебенце мое најслатко премногу ми недостигаш........ сакам да сме заедно сега во овој момент.... сакам да те гушкам и бакнувам :( :back: АЈ ЛАВ ЈУ СО МАЧ

Не знам веќе што да мислам.
Едноставно нели...ми треба некој покрај мене, а не некој кој ќе го гледам еднаш во месецот.
Можеби и треба да прекинеме се...:toe:

Немој да зјапаш така, ќе те нокаутирам буфе мој најубаф ... :bilokofgdgfjzbor:

Извини вчера што не се поздравив веднаш со тебе....тоа не значи ништо пак те сакам :wub:

Ама и ти треба да се средиш, малце не сум само јас.

никогаш не престанав да те сакам!

Знаев...една порака од тебе и толку е...
Те сакам, знам дека те сакам...ќе издржам уште малку.И тоа знам.

TI SE LUTAM.....TI SE LUTAM..NE..I SE LUTAM NA SITUACIJATA, NE SI TI KRIV SO TAKA IZLEZE, NE SUM NI JAS AMA NEPODNOSLIVO MI E TESKO I MI SE PLACE.SINOKA ZNAESE DA NAPRAVIS DA BIDE SUPER A VECERVA IZLEZE BEZ MENE, PA DURI I SMESNO TI E?:cry::cry:

te mrazam bre idiotu glupav! kolku si samo glupak ni sam ne si svesen... ne znam kako uopste razmisluvav za tebe, kako se vrakjav na periodot koga ti bese tolku sladok i mil ednostavno ne mozese covek a da ne te zasaka... kako ne mi teknuvase kakov bese posledniov period od nasata vrska, koga sekogas doagjase namrsten i se neso ti smetase i pravese ljubomorni sceni, koga samo me nervirase, koga pravese nekoi raboti...
ah tokmak si ej! go imav toa zaboraveno, fala sto me potseti na toa deka uopste ne vredis i deka ke mi bese greska ako se vratev po ,,stariot" pat...

Те мразам, нејкам да те видам веке глупава една......NOOOOOOOOT !!!
ax.gif
mwaH
п.с. За Тебе
cz.gif
:)

Kaj si??? Mi vrakas milo za drago sto ne ti kazav vcera? Ne me ubivaj so sekoja postapka aman.. I doagaj si vise NEMOZAM DA ISTRPAM DA TE NEMA..I neka doe 14ti veke ednas.. Nemozam bez tebe budalche znaes? Te sakam mi falis ZIVEAM ZA TEBE.. :********

Do koga be veke vaka so toa tvoe promenlivo raspolozenie? Sto sakas da postignes? Ke me poludis, alooooooooo. Moze i od den na den so sekoja tvoja naredna postapka se poveke i poveke mi dokazuvas deka ne si vreden da se zamaram so tebe......... Lele, taman mislev deka konecno se oslobodiv i deka kon tebe ke se ponasam kako nikogas da nemalo nisto megu nas, pak mi se navrati istata onaa bolka koja nemozam veke da ja izdrzam. Puknav. Aj bas da vidam dali stvarno ke go ostvaris toa sto go rece? Ili uste ednas ke dokazes deka stanuvas ili veke si najolemiot idiot na cel svet. Ako me izlazes veke stvarno stavam kraj. Te brisam od mojot zivot, ne zasluzuvas da bides del od nego. Ajde da ne pesimiziram, ke dojde utre, ke vidime sto i kako ke se sluci.
Znaes, pocnuvam da svakam deka sakam da imam nekoj koj ke bide postojano so mene, koj ke ima odgovor na site moi postaveni prasanja. Nekoj koj ke znae da go cuva toa sto go ima pokraj sebe.
Zatoa sto kako sto ti trgnalo, ti ke go izgubis i bez da pocuvstvuvas, no krugot se vrti znaes, ti ke bides toj sto ke se kae. Jas kako tebe mozam da najdam milion, a ti kako mene nema da najdes. I ova ne e od narcisoidnost, stvarno e taka.
Aj utreeeeeee:ne:
Mi se smaci veke, so tebe se nesto cekam i se nesto vo neizvesnost sum. Koga ke znam i koga veke nema da se zamaram? So sto go zasluziv ova? So stoooo?

Koga ne mozam da izlezam so nea t.e. koga imam rabota do gusa:

Neka ovaa nok e edna od najubavite od tvojot zivot, neka neboto bide vedro nad tebe, a zvezdite neka te cuvaat mesto mene... TE SAKAM SAMO TEBE:wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom