Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa iskreno i za tamu si.. BEZ NAVREDA.. Aj be misli malce DOSTA ME NERVIRAS pliZ.. Sepak TE SAKAM zlato..
P.S. Ma so te ebam koa i onaka ne ragas :pos2:

Eve bebe za 3-4 dena ke se vidime i ke prajme muabet....TE SAKAM.....ajd sea :smir:

Peace

I can feel my love for you growing stronger day by day...:wub:

Мило,нека ни се множат.Уште безброј пати по толку колку што досега поминавме.Те љубам како никој досега.Ајде сега дојди да ме гушнеш и да си заспиеме.:back:

Koga ke se vratis be? Kolku sakav vecerva da bideme zaedno, da sum tamu so tebe, a ne so niv. A ti si tolku daleku, nemozam ni da te vidam. Ajde, izdrzav 9 dena, ke izdrzam uste 2. Zbesnav veke. Te sakam milo:back:

Нема веќе што да ти кажувам..се е кажано:kesa:

Со сите патиштата ми се разделија, со никого не појдов по истиот можеби и така треба, секогаш сама го одам патот на љубовта, трнлив болен и таинствен, но секогаш истото...

Не можам да престанам да плачам...ми требаш и го знаеш тоа, знам дека и јас тебе ти требам...али хеј...факинг дестени...
Те немам видено месец дена и тоа боли...страшно многу боли.:cry:

И покрај толкавата загаденост на паркот и тоа што ме боwеше тамито,направи да уживам во прошетката...
glitter_graphics_01.gif

не си свесен колку те сакам и колку ми требаш љубов моја...:back:
love_u_forever_trade_with_EVY_by_sash0.jpg

Ajde neka doe 14ti bebe.. Odvaj cekam da te vidam pak.. Mi falis budalce..
medium_i_love_u.jpg

Може да замолам одредени челенови да не ја користат темава за муабет и да не пишуваат по 500 постови дневно?
Благодарам:smir:

Забелешка на место.

И да додадам... За сликички микички имате тема „Албум на љубовта“.

Фала пријатно.

те чекам...:pipi: и некогаш ми доаѓа да :cry: ... the thought of being with you when you'll come back gives me the strenght to do on these days... :wub:

П.С. денес ме израдува ненормално многу... те обожавам...:wub: :wub: :wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom