Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите зборови кажани се излишни доволно е да ме погледнеш и да те погледнам во очи за да си кажеме колку си значиме еден на друг.... те сакам мече мое:back:

Се Ми вели дека тоа е така..таа мене ме сака таа мене ме сака ... ТАКА БЕСКРАЈНО.......бич.:helou:

Ме изнервира пред легвење, а не е убо чоек ко ќе одит на спиење да се нервират! Ќе те акнам од цименто, кучко една:tapp:

Еј мило знаеш ли дека ги даваш најубавите бакнежи на свет ако незнаеш ја ке ти кажам прекрасно си поминав денеска имав чувство дека не сум те видел 100 години убаво да ми нанаш се глеаме утре цел ден:vozbud::vozbud::vozbud:

еее добро сакам да ти кажам дека малку отпоќе се понашав кретенски кога се праев дека не те гледам ама јас си знам мене како ми беше.Можеби и од твоја страна би требало да се запрашаш како со понашајнето твое...како се чувстувам јас ...
можеби еден ден ќе сватиш дека секој поминат ден без тебе ми е пекол

Ме напнуваш за без врска т.е и самиот се напнуваш......уффф кога ќе прекинеш више со тоа!!!:back:

zaso nemame vise zaednicki jazik? :S zaso morase i za rodendenov da se iskarame...zaso sekoe nase gleanje zavrsuva so gnev i nervoza i potreba da te lupnam od zemja? patem ke i se osvetam na kurvata grda :smir:

Времето си лета.
Еве поминаа и 4 година и кусур месеци.
Сепак некои нешта во љубовта нема да се променат.
Таа само станува посилна низ радостите и солзите,низ моментите поминати заедно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom