Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си се возам даун д хууд, слушам едно песниче, и не можам да престанам да мислам на тебе...
:vozbud:
Ај лав ју Си Џеј!! :back: Кад чу начу ја моју худ лав?? :vozbud::vozbud::pipi:

Постојаните стрели од твоите очи прават мојот бол вечно да биде свеж!

да знајш дека ми е срам и да знајш дека сакам да ти ги видам тие очињата малце поубо...

...многуууууууууууууу те сакаммм...само многу ги долговлачвиш работиве...ама те сакамммммм:pipi:

Ма ако, нервирај ме и повредвај ме за ти да се расположиш.
Ваљда ќе ти текни дека стварно ме повредваш.
Ајт, добра ноќ :wink: Или добар ден, како и да е.

Само продолжи да се однесуваш со мене као што се однесуваш...а тоа е НИКАКО!
Ке сватиш дека те сакам тогаш кога ке биде многу касно!
Затоа што јас веке ИЗВИНИ ама да ти бидам на тебе на копче па кога тебе ке ти текне да се видиме .....е ПОВЕКЕ НЕМА !

И уште нешто.....дај бе малку аман веке ОТВОРИ ги очите и погледни околу тебе, ке сфатиш ли некогаш кој и зошто воопшто се дружи со тебе од корист, а кој се грижи за тебе и те сака само поради она што навистина си??????
Е злато ни тоа не гледаш...ама кога ке останеш САМ и кога ке ти требам....те молам остави ме и не ме барај ....се обидувам од МОМЕНТОВ па натака да не мислам на тебе, да сфатам какво говедо од човек си, и КОНЕЧНО ДА ТЕ ЗАБОРАВАМ!

АМИН!

Зошто кога времето надвор е топло, во мојата душа владее вечна зима? Зарем таа твоја прегратка е единственото нешто што може да ја затопли... Епа ја нема веќе. А што да речат очиве мои кои ги покрива вечна темнина? Зарем само бескрајниот поглед од твоите сини, спокојни очи може да им го покаже светлото? Епа, и него го нема. Тука е и моето (не)расположение, заспано некаде, во вечна тишина... Зарем твојот милозвучен глас и насмевка да бидат единствената надеж за повторно да се пробуди? Ех, знаеш веќе, и нив ги нема. И за крај, што да рече моево срце, кое и покрај тоа што е целосно, го чуствувам како преполовено на два дела? Е тука веќе не се двоумам, и знам дека единственото нешто кое може овде да помогне, си токму ТИ! Но ете, и ТЕБЕ те нема...

Тажна си.... те имаат повредено некои личности во кои веруваш.... Сакам да ти помогнам, полесно да ја пребродиш таа мака. Дозволи ми. Ветувам дека ќе дадам се од себе за да те видам среќна... Многу ми значиш. Не сакам солзи во твоите прекрасни очи да гледам. Не, не сакам тажните чувства да владеат во срцето за кое живеам... Те сакам и секогаш ќе те сакам...

Колку сум среќна што конечно заврши оваа неизвесност и слободно можам да размислувам за нашите планови и не можам да дочекам наскоро да ги реализираме :back: Ќе биде преубаво....само да не паничам олку -.- :wink:
п.с. дојди побрзо :(

Те сакам повеке од се... со ништо не те заменувам ! ..

Ти си савршенство без мане.!!!...

Тва шо кај другите ме нервира кај тебе го САКААААААААААААМ !

Фром дени ту марија '' ke zeem ke ti otvoram cerepo i ke ti napisam na mozoko SAKAM TE ''

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom