Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj i ja da kazem nesto:Edvaj cekam da raskinem 6-godisna vrska.Ama nekako nemam hrabrost ja da spomnem.A situacijata e takva da toa e neizbezno.Pozz :)

Teтовчанка, пиши на Љубовни проблеми. Одма ќе добиеш 7 совети за раскинување :pipi:

Оваа тема е монолошки конципирана :)

Денов со обврски ми е, па ќе ми летне набрзинка. Утре ќе ми биде тапа...знам. Ајде нека иде сабота да си го видам најубавото фациче на цел свет...

Aj i ja da kazem nesto:Edvaj cekam da raskinem 6-godisna vrska.Ama nekako nemam hrabrost ja da spomnem.A situacijata e takva da toa e neizbezno.Pozz :)

сестро ..ти кажав ја .. па ти сега како сакаш :smir:

он топик : ја да кажам Те Сакам многу , мило ми е што се среди се`, баш за роденденов.:smir:
Те Сакам !

Најмило, те обожавам. Деноиве ни е најубаво на свет.

Нека остане вака засекогаш.

Те сакам.

Утре ќе бидам опкружена со спомени и сеќавања,драги луѓе ама без тебе.Ми недостигаш срце.Ме теши помислата што ќе нанкам на твојот кревет.

Te sakam... mi nedostigas... sakam da te vidam a preokupiran sum :( aaaaa ke se ubijam..... te sakam najmilo moe

Ќе ми фалиш овие денови!!!!!!!!!
Мислам на тебе секој миг,Сонце мое!
ТЕ САКАМ........

Те немам видено неколку денови и тоа беше темата за расправија преку мсн. .. цмокче, после на кафе ке расчистиме што, како. Miss u bejb.

Премногу сериозно ги сфаќаш работите.
Не сфаќаш мајтап,одма се лутиш.

Ватевер.

Ми годеше муабетот сношти, а и сабајле, си ме изнасмеал ко никогаш до сега. Ах бе сонце, премногу те сакам.
И ајде дојди веќе еднаш, едвај издржав овие дена без тебе. Ти спремам изненадување. :vozbud:
Те љубам.
ba.gif

вечерва ке те убијам од гушкање и ке те затрупам со бакнежи!!!!!!!!!!!:pipi: те сакам!!!!!!!!!!!!!! те сакам !!!!!!!!!!!!!

ТЕЕЕЕЕЕЕ СССССССАААААААААААКККККККААААААААААААААААААММММММММ

Ако Господ е Dj,тогаш животот е подиум,љубовта е ритам, а ти си музиката. :)

Ќе бидеш мој,тоа е сигурно..:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom