Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги молам сите луѓе на светов, една минута да замолчат и да се препуштат на своите чувствата кон љубените.
Таа една минута ти ја подарувам тебе.

Фор мај бест френд...
Мило ми е што работите се средија и што сме повторно "The brother & the sister"...

Фор мај лав...
Спиј ми убавко, кога ќе станеш сабајле, една гушка што ти ја пратив ќе те чека одма до креветот...

Треба да знајш да напрајш разлика меѓу другари и женска, и треба и нив да им разјасниш како стојат работите.
Не секогаш можам да трпам мајтапи само на моја сметка.
Да, ќе се насмеам со нив, ама претерват. Сам знајш, и толерираш. Е јас не појќе.

Леле срцеее ... нема ден да не се скараме ... ако не се скараме два дена,третио ќе напрајме голема кавга.И стемнето ми е веќе да се расправам за тој мсн-от.Виде и самиот дека не се бриши.Ок,ако до толку немаш доверба во мене,ќе отворам нов и утре ќе ти го кажам и готово.Стариот не го отворам појќе.Знам дека до негде ја заслужив недовербата од твоја страна ама и ти мора да признајш дека претеруваш и неправедно ме обвини.

Ако е погрешно да те сакам,тогаш несакам никогаш да бидам во право.

mi bese milo so se vidovme i so rascistivme se ubavo.....valjda ke potrae ova nasevo...iskreno se nadevam.....dobra nokj:back:

Ми пука главава,ми се лоши,не сум спиена,цел ден ме растргнаа по состаноци,незнам ни сама што им зборам,одвај ги дешифрирам,а пак би ја повторила вчерашната ноќ:)
Ама овој пат не пијам:pos:чесен збор!

Се глеаме вечер бебе мое најубаво.:smir:

Те Сакам. :back: А и да, памтам тоа од вчера.:nenene:

Како ли влезе толку брзо во моево срце?! Зема дел од него и си замина... сеа остана празнина на која само и недостигаш многу!!!

те сакам толку многу....остани барем уште малку тука, не си оди сега кога е најубаво :cry:

Фала многу!!!!Ме разочара ептен, знаеш?! Можеби претерувам и се нервирам за глупости али страв ми е бе....И што треба да мислам јас сега? Гледам колку мислиш на мене и колку се трудиш да останеме во контакт, барем не ме лажи бееее...знаеш дека мразам лажење. Знам дека си зафатен и дека немаш време за ништо, знам дека нема шанси да биде како до пред некој ден...али ако сакаш можеш да се потрудиш барем еден мејл да ми пишеш да ми кажеш што и како ти се дешава, да видам дека стварно мислиш на мене...5мин мислам дека имаш време. Али знаеш што, вчера размислував и сфатив дека нема смисла да се нервирам и да се замарам...неможам стварно...доста ми се нервози и патења за овие мои години. Сега се оставам на тебе. Ако сакаш да изгубиме контакт и се тоа што си го планиравме да пропадне во вода, ок тогаш слободно направи го тоа...Јас више ништо ама баш ништо не планирам да превземам!

Ууууууууууууууу ми врие од тебееееееее!!!
Уште еднаш мешај се и збори кај што не треба...уф уф уф!!!!

Aj i ja da kazem nesto:Edvaj cekam da raskinem 6-godisna vrska.Ama nekako nemam hrabrost ja da spomnem.A situacijata e takva da toa e neizbezno.Pozz :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom