I remember like it was yesterday
first kiss and I knew you changed the game
you had me, exactly, where you wanted
and i'm on it, and I aint ever gon let you get away
holding hands never made me feel this way
so special, boy its your..
your smile, we so in Love
yeah we so in Love
and I just can't get enough of your LOVE
yeah we so in love love
I want you to know...
You are my baby love my baby love...
...Сакам да ти кажам многу работи ама не можам. Сакам да те видам ама далеку си.
Можам да ти кажам дека ми недостигаш...ама тоа веќе го знаеш.
Што ако ти кажам дека те сакам кога не си тука за да ти покажам.
Дај врати се побрзо и донеси ми чоколадо...:back:
Ме растажи денес кога те видов како нерасположено шеткаш низ град. Не губи надеж, знам дека ќе успееш. За било каква подршка знај дека тука сум само за тебе. :back:
ТЕ САКАМ најмногу и се ќе направам за тебе.Не ми е важно што зборуваат другите,важни сме ТИ И ЈАС.Не ни можат ништо зашто се сакаме и заедно сме во се!ТЕ ЉУБАМ!!!!!!!!!!!!!!
Oх мори мајкоо...нема веза ај.Шо да кажам нема да биде во врска со љубовта...абе цело време сакам да кажам нешто,ама никако да ги најдам вистинските зборови.Затоа ке пишувам само вакви глупи постови и се надевам дека еден ден ке ја најдам вистинската реченица...
Добро утро мацо! Шо праиш?
Откоа ти неам пишано пост тука, уште откоа констатираф дека незнаеш да гризеш.
И видиш забораиф да пишам за тебе, а баш тебе пуууно те сакам
Мис ју. Иде зима и се сеќавам пак на многу работи, на кокошките и воловите и Дакар на пример .
А и Миц мисз ју. ))
Чувај се, black eyed big boy некаде in the big city.
И не читај книги само додека си у воз, ајде процветуј, немој да ми отупавеш.
Зашо треба да идеме шферц за Србија наредново лето.
МА БААААААААЦ~!~!~!~!~!
Почнав да се уверувам дека си подеднакво убава однадвор и одвнатре (си знаев однапред јас, но кога почнавме да си муабетиме, ми се потврди тоа), и сеа нека мине уште малце време да се запознаеме, па ќе праиме посериозен муабет...
Е, ќе видиш колку имам осет за романтика во сабота само.
шо да кажам? ме ставате во дилема, морам да одберам една, ама двете сте толку совршени... и не можам да ја поднесам мислата дека една од вас ќе изгубам...
ме нервираш... многу... веќе не можам да го поднесам ова...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.