Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Like a fool, I fell in love with you
You turned my whole world upside down
You got me on my knees
I'm begging darlin' please
Darling won't you ease my worried mind.

Фала за убавото време, и кафе, ти си едно прекрасно меченце :) хахаха, знам дека ке го прочиташ ова и ке се наљутиш :) aма меченце си тралалалала :smir:

Варди се после, не си свесен шо те чека :zlo:
Те сакам! :back:

Sakam da sum sekoj moment so tebe ! ! !
Nema nisto poubavo od ti vo moite pregratki

Te ljubam sonce :wub:

Те љубам бебе мое!!!
Сабајлево кога станав, го посакав и го почувствував твојот бакнеж на моите усни, да не случајно го испрати да ме разбуди нежно, а? :nesvest: :wub: :back:

А сега ова е подруг пост со подруга смисла.

Бабо ТЕ САКАМ иако ми кажа дека кога ми се дереш дека тоа незначи дека ме мразиш, знам дека ме сакаш и премногу мислам на тебе се надевам дека братми ќе ти ја пренесе поракава:)

I can give u sex
I can give u drugs
And what i sertenly can give u is...cd with Counter-Strike 1.6..хахахаха
Без веза воа...онака колку да напишам нешто.:pos2:

мислев дека е невозможно да го помислам ова,а камо ли да го кажам.......и тогаш те запознав тебе и се се промени....се изненадив и по малку исплашив,ама сепак ќе ти кажам ДА,сакам да бидам твоја до крајот на животот......засекогаш!!!
му благодарам на господ што постоиш...Те љубам неверојатно силно!!!!

Ми се плаче. Те намам слушнато 2 часа. Ми требаш. :(

Дај бе појави се некогаш на мсн... Ми фалиш, одамна не сме правеле муабет, а и во школо не те гледам многу.... Бај д веј, што ти беше во понеделникот? Многу ме интересира :pipi:

како што минува времето, се повеќе се намалува „потребата“ да ти кажам нешто...т.е. исчезнува таа поврзаност што ја имав со тебе...станувам се порамнодушна кога ќе те видам...и мило ми е за тоа...дури чудно ми е некако...секогаш кога пишував на оваа тема обавезно пишував те сакам, а сега...не ми излегува тоа...

Каажи шубо кршам коски ова де гушкам на дожд коа иам ПМС, а, а?
а па да не збориме за има ненормално долги возови шо минат замаглено ко флешои.
:icon_bigg:icon_bigg абе бацки.

ne mi se veruva...ispadna..duri i nemam zborovi be!ispadna sosema sprotivno od ona sto bese i sto tvrdese i dokazuvase deka si!!!PADNA MNOGU NISKO,NAJNISKO!!!tvoja rabota si e...duri nemozam ni da poveruvam kolku nisko padna,mislis deka me povreduvas so toa?voopsto od toa sto me povredi poveke i nemoze a ova bese samo edna sitnica so koja si go pokaza pravoto lice!!!si kaza kolku vredis i kolku sebesi se pocituvas...slobodno prodolzi taka,samo napred ke se zaprasas nekoj den sto si napravila,mozebi ako pocnes so svoja glava da razmisluvas...a do togas ke bides samo edna obicna krpa za lugeto i nisto drugo...si dozvoli da padnes prenisko!!!ova definitivno ne lici na tebe...se izgubi celosno,veke ne te ni poznavam!!!

Уште не си тргнала на пат, а мене веќе ми недостигаш! Кога само ќе помислам дека ќе минеш низ Скопјево, а нема да застанеш едноставно ми се плаче, но сепак ја имам таа надеж и верба дека за еден месец ќе си поминеме прекрасно!!!
Ти Благодарам за се што правиш во врска со нас...!

Помини си прекрасно таму и чувај се!

Знај ќе ми недостигаш премногу, ќе немам со кој да зборам 7 дена :(
Па, после кога ќе се вратиш да ми раскажуваш како си помина, и да се сликаш да ми пратиш слики хехехе...

ТЕ ЉУБАМ БЕБЕ МОЕ НАЈУБАВО, ШЕЌЕРЧЕ НАЈСЛАТКО!!!

Помини си најубаво и чувај се... :back: :wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom