Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
NikolaP напиша:
Ха ха, на Ацид му е страв да се депилира, па збира мислења, дали вреди муката. :pos: :pos: :pos:
Не бе, јас сум мазен на гради природно, а бричен под мишки. Нормално дека и на гради имам влакна, ама не се приметуваат веќе на дистанца од 3 метри.

На друго место не планирам да се депилирам. :wink:

The`bItCh напиша:
Мразам мажи со влакна на различни делови од телото.
Мразам да видам згоден дечко со раскопчана кошула, топ тело и влакна на градите, и стомакот!
Мразам и влакна под мишка, коа ќе се испотат мирисаат на свињи ( со исклучоци, ама сепак влакното си го прави своето ).
Мразам типчиња што имаат многуууу влакна од колената нагоре..
Мразам влакна бе.. :icon_mad:
Ама обожавам брадичка.:wink:

значи нема ништо да биде.................:icon_conf :icon_conf
добро бричам скоро сегде ама у средина там кај цицињата...не пипам ништо........:ne:

Abe se podrazbira sega vo ova vreme pod miska sekoj da se brici i na grudi moze ama na noze aj ne zaebavajte (toa Bekam moze da se brici sekoj den) mene me mrzi da se izbricam na faca pa kamoli noze da bricam a za miska i grudi opravduvam!!!

рунтав сум, плус со едномесечна брада и коса до рамена.
I'm hedious..ко шо би рекол Крис од Family Guy..:)

Pod miski(moralno), ispod hauba(samo skrateno), ljuboven tepih, nema sanski toa da go trgam:ne:(e da be posle na starost da treba da go glumam ostin pauers):pishtoldz... Brada(mora)... najzrdavo e eden den posle bricejne ko ce bidi bradata nesto kako susijat... da vidis kako deluva na zeska bradavica(moze i so klitoris, ali ne e mnogu preporaclivo...)

Vlad II Draculea напиша:
Brada(mora)... najzrdavo e eden den posle bricejne ko ce bidi bradata nesto kako susijat... da vidis kako deluva na zeska bradavica(moze i so klitoris, ali ne e mnogu preporaclivo...)
Сакаш да кажеш дека ги задоволуваш жените со брада? :icon_eek:

Zadovoluvas ne e soodveten zbor... ali sekogas pomaga za plus dozivuvajne.. i plus ako uspeam da zadovolam zena so brada ke se pogrizam vtoriot pat da go imam vo avi format..i ke baram statua da mi izgradat :))))

nemam vlakna nigde ama nigde ozbilne sum neznam sho e ama vaka e super nemam vlakna na racete na nozete kako bebeshko gaze sum po celo telo nemam vlakna ni na mishkata i mnogu sum sreken nikad ni da ne mi porasnat eve veche 19 godini neam vlakna taka da nikad nema ni da imam

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
dajdo напиша:
nemam vlakna nigde ama nigde ozbilne sum neznam sho e ama vaka e super nemam vlakna na racete na nozete kako bebeshko gaze sum po celo telo nemam vlakna ni na mishkata i mnogu sum sreken nikad ni da ne mi porasnat eve veche 19 godini neam vlakna taka da nikad nema ni da imam
Одма да одиш да ти пресадат.

Мажот не е маж ако нема уопште вуна.:ne:

neee nesakam vuna uopshte mnogu mi e gadno koa ke vidam nekoj so vuna bljak a bashka i site devojki me sakaat mazen :) :) :)

• Ми се допаѓа
Batali coek.. mozi NIE SELANITE SO VOLNA NA GRADITE... ali vlakna kaj maz mora da ima..so isklucok na miskite.. mislam so mora mora... alu kaj e oFcarov da ti gi kazi prednostite na VUNAta :=

Исто му доаѓа... дури и оние со влакна ми се по менли-мен од оние што се ќоси. :)

Ебате... балканка :(

Vlad II Draculea напиша:
Batali coek.. mozi NIE SELANITE SO VOLNA NA GRADITE... ali vlakna kaj maz mora da ima..so isklucok na miskite.. mislam so mora mora... alu kaj e oFcarov da ti gi kazi prednostite na VUNAta :=
ja nikoj ne navrediv samo kazav deka mi e odvratno nemoj da apreteruvash ok ?? nekazav ni selani ni nisho ???:raz:

• Ми се допаѓа
ќелав сум на градите а се депилирам само на мишките и се стрижам под хауба, не за друго, ме мрзи иначе би се депилирал насекаде. а некој ќе каже машки било. Па нели е било машки у 17 век да имаш огромна перика и авла педерска облека и шминка? Или ко у стари времиња да се има дооолга коса и доооолга брада. Се мењат времињата...

dajdo напиша:
ja nikoj ne navrediv samo kazav deka mi e odvratno nemoj da apreteruvash ok ?? nekazav ni selani ni nisho ???:raz:

дајдо не се замарај. мазно си е мазно. машко не машко, и телото се осеќа поопуштено и релаксирано кога е мазно, кога си рунтав човек да се угуши, жега, не се издржува, плус, на мазна кожа се оцртуваат мускулите и малце да ги имаш пак доаѓаат до изразен ефекат.

Имам влакна само на нозете и на главата. Под мишка се бричам 1 неделно а лице секој ден. Се шишам еднаш месечно (се шишав денес)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom