Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
NikolaP напиша:
Незнам, многу мои другари се потскратуваат и таму* викаат дека им е боље, а и фалби паднале. Ама пецка, мамата кратка.

*влакната, не ОНА што мислите(мада имаше еднаш инцидент со ножици)
Точно, чоек вреди таму да се поткастри се добива на должина, а и помазно поубаво :).

vardarce напиша:
Точно, чоек вреди таму да се поткастри се добива на должина, а и помазно поубаво :).
A baska nema da te skube koga ke nosis farmerki !!!

Не е само дека нема да те кубе, при секс е многу поарно плус ако е она поткастрена, мазно, влажно и топло ;).

Caligula напиша:
ja iam dlaka na gruda i kul mi e.

Me too!!! Mora malce na gruda, i mnogu da e, sepak, da se znae koj e maskoto u vrskata! A ne, ke sme se depilirale celi, mazni, voa-onoa!
Vuna na gruda, 2-3 dnevna bradicka ( baska onaa brk-brada, mala okolu ustata ), toa e pravo musko (samo shto se opisav sebesi, hihihihih )... SMRT ZA METROSEKSUALCITE!!!

Pod mishka maam brich redovno radi mene poso znae da se sobere "krech" od solta koa se zapotueme,pa radi toa.
Radi nikoja cura i nikad nema da depiliram gruda.
Ko kje naprai ona frizura kao Shinejd O Konor,toash kje izdepilisam gruda.

ако праиме муабет за вуна, ој некој нека ме фати за гз.

порано бричев доле и под мишка, ама сеа се врадив кон исконското.. едино доле мора малце оскудација на шумата, иначе маф ми е работата, ко шо ми е мал нема да си го најдам..

а ти тхе`бич да си го јаиш газот!

иначе најкул вуна ми е на прст на нога.. не дека иам многу, ама управљава..

и така е, муж без вуна не е муж..

Рунтав сум. Вуната на телото мое е разлог за моите видовити способности!
Кога осечам дека нешто ќе се деси, осечам у вуната.
Али пошто вуната под мишка ништо паметно не ми кажала досега(ми кажала кога ќе дојдат ѓубретарите да го соберат ѓубрето, а не што парови да уплатам спортска, мамата длакава) иде под нож како слепо црево.

Не сакам никој поради тоа што јас сум сакала мазни гради за лижење да се депилира. Погрдо изгледаат гради со поткожни влакна, отколку гради со волна. Влакната се машкост бе, какво депилирање:icon_lol:
Е на интимните делови пожелно е да бидат барем скратени (ако не депилирани), за да нема непријатни давења:icon_lol:
Бричењето под мишки е кул, иако некои мажи (онака позаостанати) сметаат дека тоа е педерастично.
Бричење или депилирање на нозете е без врска

Pod miski ok,no na drugi mesta jok.Ednas pocna li togas treba stalno.
I normalno vo nos :)

Abe ne deka sakam mazi so vlakna!
Ali rekov sakam malce na noze i race....sepak masko e!
A pod miska, na stomak, na grb nejkam!
Znaci malku vlakna kolku da se znae koj e koj:pos::pos::pos::pos:

ThA-BiTcH напиша:
Abe ne deka sakam mazi so vlakna!
Ali rekov sakam malce na noze i race....sepak masko e!
A pod miska, na stomak, na grb nejkam!
Znaci malku vlakna kolku da se znae koj e koj:pos::pos::pos::pos:
aaaa misunderstood bitch mislev sakash na stomak na gradi na grb ok ok me isplashi u pm znam deka mladinava ts nie mislam vie devojkite nesakate vunesti dechki :pos: :pos:

zs mora da se bricat pa malku kosa neka pustat so

zs si tolku vozbuden od vlaknata na tiiiiiiiiiiiiiiiiit

elena biseto напиша:
zs mora da se bricat pa malku kosa neka pustat so

zs si tolku vozbuden od vlaknata na tiiiiiiiiiiiiiiiiit
Жените да пуштат влакна или мажите? Се надевам дека збореше за мажите... Жените со влакна добиваат помалку задоволство, поготово орално. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom