Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
FortunE напиша:
Не сакам никој поради тоа што јас сум сакала мазни гради за лижење да се депилира. Погрдо изгледаат гради со поткожни влакна, отколку гради со волна. Влакната се машкост бе, какво депилирање:icon_lol:
Е на интимните делови пожелно е да бидат барем скратени (ако не депилирани), за да нема непријатни давења:icon_lol:
Бричењето под мишки е кул, иако некои мажи (онака позаостанати) сметаат дека тоа е педерастично.
Бричење или депилирање на нозете е без врска
Тачније не може бити!!! Риспект за постов Фортјун :) :) :) Нормално треба одржавање на мазнина кај интимните делови од телото т.е пенисот и вагината ( ал смо суптилни, до мојега... ). Све друго е веќе претеризам.
I`m hairy and fiercly proud of it!
P.S Мишка мора да е тасма... од олфакторни причини... мислам дека ОЛФАКТОРНИ е правиот збор... могуќе и да грешам.

Уопште не можам да замислам некој што има влакна на гради, нозе, интима а само под мишка бричен.:) Ептен смешно ми доаѓа...

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
123 напиша:
Уопште не можам да замислам некој што има влакна на гради, нозе, интима а само под мишка бричен.:) Ептен смешно ми доаѓа...
Da znaes kolku sum samo seksi taka :) :) :) ;) ;) ;) Ic ne e smesno :)

123 напиша:

Епа пробај симни се доле, во вистинскиот свет/живот :wink:

A бе искрено кажано, си го замислив човеков дома како би изгледал и се згазив од смеење. Сега, кај некои не паѓа у очи депилацијата под мишки...:)

Пубичен дел

kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?
Depiliran,poludepiliran (triagolnik,isfarbano...),ne depiliran?

Едно прашање од мене до женските форумџии:Каков е вашиот став за депилираните мажи во пределот на градите? Бидејки според многу машки тоа е дел ос машкоста и ме интересира дали вие би прифатиле маж кој е влакнест во тој предел

Преферирам (природно) мазни мажи.
Вуна можам да поднесам во умерени количини, али мислам дека никад не би можела да бидам со некој ептен длакав тип, па не знам колку да е згоден. Не сакам кога ќе го љубам по тело на секои 2 секунди да вадам влакна од уста... а и самата помисла на љубење длакаво тело ми е малце гадна :pov:
Од мажот очекувам задолжително да се бричи под мишка, и таму доле да се средува, али не мора скроз. Исто ако има малку вуна на груди пожелно е да ја депилира. Ако има многу тогаш веројатно не би ни била со него :icon_lol:. У секој случај неќам депилирани нозе.
Па пи*ка му матер, ако вас ви сметаат влакна ни сметаат и нас.:pishtoldz
Мислам дека бев доволно исцрпна со одговорот.

• Ми се допаѓа
Mene voopshto ne mi smetaat vlaknata. Zhivotot so chovekot shto go sakash se sostoi vo prifakjanje na site negovi karakteristiki, intima megju dvajca e mnogu povekje od seksualen odnos. Lesno e da se namirisash i da izlezesh na sostanok. Da zhiveesh so nekoj znachi da go gledash toj chovek nesreden, nekogash ispoten, ne daj bozhe ako e bolen duri i pointimni raboti.

Iris напиша:
Mene voopshto ne mi smetaat vlaknata. Zhivotot so chovekot shto go sakash se sostoi vo prifakjanje na site negovi karakteristiki, intima megju dvajca e mnogu povekje od seksualen odnos. Lesno e da se namirisash i da izlezesh na sostanok. Da zhiveesh so nekoj znachi da go gledash toj chovek nesreden, nekogash ispoten, ne daj bozhe ako e bolen duri i pointimni raboti.

Да, само што влакната не се особина и интима, туку ствар на лична хигиена. Како што можам ја да издвојам одредено време во денот ради лична хигиена пред се заради себе, така очекувам и од мажот да го прави истото.
Значи хигиената и грижата за своето тело, а не влакната пер се, е карактеристика на еден човек. Не можам да сакам маж кој има таква карактеристика да не се грижи за основната лична хигиена.

• Ми се допаѓа
mRnO напиша:
Едно прашање од мене до женските форумџии:Каков е вашиот став за депилираните мажи во пределот на градите? Бидејки според многу машки тоа е дел ос машкоста и ме интересира дали вие би прифатиле маж кој е влакнест во тој предел

Дали е дел од машкоста или не според вас мажите,не знам,ама знам дека зрела женка никако не би сакала партнерот да и биде сличен на другарка и, или на неа во крајна линија.Ако не длакаво,не е машко.И не зборувам за горила,но она што е природно, не е за џабе така дадено.
Маж депилиран-бљак! (неприродна работа)
Што ќе ми е женствен тип,мене мажјак ми треба,а не девојчица која се депилира, као бајаги од лична хигиена, или за да не вадела влакна девојката од уста,,, свашта!!!
И не станува збор дека ако не е депилиран,не води сметка за личната хигиена! Демек ако е депилиран,тоа е показател дека води лична хигиена!!! ГЛУПОСТ!!! Може да е депилиран комплет,па да копа на километар!И оној, Бог да го прости,бил депилиран,па си умре човекот од СИДА! хехехее..:)
ајТ:lud:

bibika напиша:
Дали е дел од машкоста или не според вас мажите,не знам,ама знам дека зрела женка никако не би сакала партнерот да и биде сличен на другарка и, или на неа во крајна линија.Ако не длакаво,не е машко.И не зборувам за горила,но она што е природно, не е за џабе така дадено.
Маж депилиран-бљак! (неприродна работа)
Што ќе ми е женствен тип,мене мажјак ми треба,а не девојчица која се депилира, као бајаги од лична хигиена, или за да не вадела влакна девојката од уста,,, свашта!!!
И не станува збор дека ако не е депилиран,не води сметка за личната хигиена! Демек ако е депилиран,тоа е показател дека води лична хигиена!!! ГЛУПОСТ!!! Може да е депилиран комплет,па да копа на километар!И оној, Бог да го прости,бил депилиран,па си умре човекот од СИДА! хехехее..:)
ајТ:lud:

Хмм... као да приметив неколку хинтови во постов према моите постови, па ќе си земам за слобода да одговорам.
Дали е глупост или не - тоа е прашање на личен стандард и вкус нели? Исто као шо некои мажи сакаат тасми, други сакаат громчиња, трети сакаат шумички и слично. Ја зборев у мое име. Лична хигиена е да се бричат мишки и да се средува доле, и тачка.:star: Депилација може и не мора, али како што кажав, премногу длакаво тело може да ме одбие од мажјакот.
А за тоа дека секој маж што се бричи под мишка и депилира гради е женствен, тоа тврдам (од лично искуство) дека не е точно.:kez: И во 21-ви век такво нешто може само балкански жени (и мажи) да тврдат.
Колку за потсетување, вашите (а и мои богами) миленици од типот на Бред Пит, Џони Деп и остали, сите се со мазни тела (дали природно или не не е ни битно). Па зашто сите свршаат на нив?!?! Нека има некој(а) муда да ми каже дека Џони Деп е женствен. ајТ :blabla:
И да, уште еднаш ќе кажам, вадење влакна од уста :pov:Јеби га, барем сум искрена дека не се палам на тоа.

• Ми се допаѓа
MarthaGraham напиша:
Да, само што влакната не се особина и интима, туку ствар на лична хигиена. Како што можам ја да издвојам одредено време во денот ради лична хигиена пред се заради себе, така очекувам и од мажот да го прави истото.
Значи хигиената и грижата за своето тело, а не влакната пер се, е карактеристика на еден човек. Не можам да сакам маж кој има таква карактеристика да не се грижи за основната лична хигиена.
Devojko zboruvame za vlakna na grb ili gradi, ne za vlakna vo intimni delovi na teloto!
Jas nikako ne sakam mazhot mi da se depilira- mene tie vlakna ne mi smetaat.
Shto ako mazhot ti se poti dodeka spie? (povekjeto mazhi se potat i hrchat) I toa e prashanje na lichna higiena??? Kje spiesh oddeleno?

Da dodadam ne te prochitav dobro...

Jas nikako "ne svrshavam" na tipovite shto si gi nabroila. Do vrv mozhe da me donese samo edna lichnost, a toa e posledica na ljubov, neogranicena otvorenost, chuvstvo na pripadnost .... i nema vrska so vlaknata na gradite!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom