Владо Јаневски

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би сакале да го видите Владо Ј. Со концерт во Ск наскоро ?

• САКАМ !

Гласови: 103 84,4%
  • неќу !!

Гласови: 19 15,6%

• Вкупно гласачи
    122
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Без сомнение од денешниве пеачи Владо Јаневски е најдобар ... човекот прави претерано добра атмосфера што се памти ( сеуште ме држат импресии коа му бев на последниот настап ) па прочитав дека ке правел концерти во 3 града у Македонија пред нова година ( не запамтив кој ...) Но у Скопје нема :uvo::nesum: Па баш ме интересира колку луѓе би сакале да го видат во Скопје на концерт ... Чисто онака ... поздрав

Едитирано од модератор: Тргната е провокацијата, средена е темата.

Иначе, ДА, би сакал да има концерт на саем на пример....

Веројатно после Нова Година ќе има во Скопје, а јас одвај чекам.
Сечам вени на неговите балади :)

Едит:
А нели обратно од САКАМ е НЕСАКАМ а не неќу :nesvest:
анкетата вришти!

Чаирски фраер :icon_lol: ама најдобар е, факат! Се надевам дека со Пејо ќе се договориме да идеме ако прави концер(а)т обавезно :)

Веројатно после Нова Година ќе има во Скопје, а јас одвај чекам.
Сечам вени на неговите балади :)

Едит:
А нели обратно од САКАМ е НЕСАКАМ а не неќу :nesvest:
анкетата вришти!
па добро де ова е место кај што може да се изразуваме на поинаков начин а нормално дека сите знаат што е НЕЌУ :)

Кој е главен на темавааааааа??? Јааааааааааа

него на 29дек има во Охрид, претходно во Битола, а за Скопје не знам дали ке има.

Наравно да сакамЕ.

Да, дефинитвно САКАМ!
Човеков не само што прави добра атмосфера, туку текстовите му се одлични.
Само што не пее нешто добро во живо.

САКАМ, најдобар е човеков со песни и текстови
најновата песна сте му ја слушнале НА ОВОЈ ДЕН, така нешто е
иста е како претходните, ама скрос иста, али пак убива со текстот и енергијата

Уште ли има некој кој не сака да оди на концерт на Владо?
Само нека каже датум и таму сум.:vozbud::vozbud::vozbud:

Владо Јаневски вети концерт пролетва во Скопје, во неко голем објект :vozbud:

Владо има текстови со тема приказна се дешава нешто у песната не е само слепо редење на стихови....Слично на тоа се и текстовите на Dzordze Balaseivc, Corba itn... ама ние си имаме наш и него нормално е дека највеќе си го сакаме...
додека беше тоше жив ми беше на прво место Владо меѓутоа по него вата смрт почнав да ги слушам неговите песни поинтезивно и да ги ценам неговите дела кој остануваат и по смртта секако!
Ајде Владо те очекуваме во некоја поголема хала од метрополис и поголема сала од Борис Трајковски...затоа што го заслужуваш тоа...а и многу повеќе

Искрено не го сакам ич чоеков незнам зш не ми е по ќејф ама ме убедија некако да појдам вечерва на концерт... можда убо ќе си поминам :kesa:

Мене не ми е по кеф, а незнам зашо така, ама нема веза некои го сакаат некои не..
Само ретко некоја балада од него и ништо повеќе, ме нервира кога го слушам, со извинение на неговите фанови ама тоа е мое мислење!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom