Владава премногу се саморекламира?! СДСМ љути.

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
ОК ама за која македонштина зборуваш кај СДС кога сите поранешни и сегашнио в.д. лидер крекат дека мора кичми да виткаме пред гејците

Аљоооо. штабот на комуњарите..молам итно е...
Ќе му дадете ли насоки на кољегата ви..оти е доведен во шах-мат позиција...разбира се нели?

:pos2:

абе сите се исти сите крадат само некој без да ги осети...како овие сега...можи си крадат нормално е то нема кој не би..за срамота...ама барем прават нешто шо е видно на луѓето...а СДСМ ем ништо не праеа ем само цицаа од парите...закони какви такви..вистина до некој степен и јас не ги оправдувам како за цигарите шо се зборува нигде не смеело..то се вистина глупости..али повекето се за култура и тие работи..време е да се научиме малце за култура..

Прашање до марсовчето..кој беше на власт 2001 за време на војната??убо беше то време ко гинеа наши??седи аман...

Истото до сега 10 пати го спомна и Груевски, но во завиткана форма.
Уствари кичмата е свиткана уште во Букурешт, но тоа некој не сака да го признае.

realen da ne go :drk: na gruevski pa sto ne go vadis od usta

Па затоа и нон-стоп повторувам дека постои голема разлика помеѓу сељак и селанец, за да секој ме разбере и не ме свати погрешно.
Точно. И никој не треба да се срами од тоа. Дури селото си има и свои предности, но за тоа во друга прилика.
Ова повеќе беше неменето за мојот начин на обраќање кон некои членови на форумов.
Значи овде има членови и симпатизери на ДПМНЕ, кои исклучително ги ценам како соговорници, исто како што имам и доста другари и пријатели од секакви политички опции.
Али коа некој ќе ми удри по Македонштината само поради тоа што сум против неговата политичка опција, онда не може а да не си го добие заслуженото.
Ако речам дека не е така, ќе излажам. Затоа приоритет за државата е консолидирана и јака опозиција.
E toa sakav da go slusnam.Toa sto imas jak recnik nemora da znaci deka mozis da go koristis sekade rasfrlajci se so navredi od tipot;seljak,nepismen,neobrazovan.Znaes li po tebe kako ispadna?Ti celo vreme nekogo ucis(Jagger)kako treba da se ponasa i taka ucejci go iznavredi i sto treba i sto netreba.Po tebe cela vlada ispadna deka e nepismena se apas do apas seljak do seljak se bagra.Iskreno ne gledav nikakva razlika megju ona dete Suisidad ili Mesija kako se vikase i tebe.

Па како да не е..кога тој е ноќна мора на секоја чиста сдсм-офца...
Ги работи ко бавча..се по ред ..и прави ред вакви ред онакви....билки кои вегетираат..оти се нема веќе пари од каде да се земаат..сега е се секнато..
пс
А ако (им) отиде и овој Изборен циклус во неповрат..грото комуњари сигурно до летоска пресушуваат на жими мајка речено..оти бавчаванџијава е ептен стручен кога се во прашање на систематско требење на градинарски КОРОВИ

Аљоооо. штабот на комуњарите..молам итно е...
Ќе му дадете ли насоки на кољегата ви..оти е доведен во шах-мат позиција...разбира се нели?

Конечно и лавчето рикна.
Ама опет у празно.

Аљооооооо љав.
Веќе одговорив на прашањето на кое свршуваш.
Треба само наочарите да ги ставиш за да прочиташ.

Ај уште еднаш размисли под точката политичка мастурбација!
Инаку подфорумот е именуван како политика а Груевски е Премиер.
E toa sakav da go slusnam.Toa sto imas jak recnik nemora da znaci deka mozis da go koristis sekade rasfrlajci se so navredi od tipot;seljak,nepismen,neobrazovan.Znaes li po tebe kako ispadna?Ti celo vreme nekogo ucis(Jagger)kako treba da se ponasa i taka ucejci go iznavredi i sto treba i sto netreba.Po tebe cela vlada ispadna deka e nepismena se apas do apas seljak do seljak se bagra.Iskreno ne gledav nikakva razlika megju ona dete Suisidad ili Mesija kako se vikase i tebe.
Немој да судиш врз основа на еден пост. Мојата преписка со Jagger си има историјат. Финтата е што конечно денес се демаскира и покажа колку вреди.

Ете гледаш на пример овој подолу нема муда на мене да ми реплицира, па користи туѓи постови за да индиректно ко каже она што милион пати го има повторено на сите форуми на кои е зачленет.
Па како да не е..кога тој е ноќна мора на секоја чиста сдсм-офца...
Ги работи ко бавча..се по ред ..и прави ред вакви ред онакви....билки кои вегетираат..оти се нема веќе пари од каде да се земаат..сега е се секнато..
пс
А ако (им) отиде и овој Изборен циклус во неповрат..грото комуњари сигурно до летоска пресушуваат на жими мајка речено..оти бавчаванџијава е ептен стручен кога се во прашање на систематско требење на градинарски КОРОВИ

Типичен с...:pos2:

.......uste ima komunjari naokolu??? ..znaev be jas deka ova seljacaaanava od VMRO...samo za prikazni ja biduva :)

.......uste ima komunjari naokolu??? ..znaev be jas deka ova seljacaaanava od VMRO...samo za prikazni ja biduva :)

не знам кој е за приказни поке кажвање...и кој креваше штрајкој за да се занемари работата на ВМРО...:tapp: и не знам кој кажва по телевизиите сега власта не напрајла она не напралја вака не така...биди во тек малце...

Подобро нека се рекламираат него да ги крадат парите како што правеа сдс :smir:

Во превод, подобро нека ме праат будала во здрав памет одколку да ги лапнат парите.

Конечно и лавчето рикна.
Ама опет у празно.

Аљооооооо љав.
Веќе одговорив на прашањето на кое свршуваш.
Треба само наочарите да ги ставиш за да прочиташ.

Ај уште еднаш размисли под точката политичка мастурбација!
Инаку подфорумот е именуван како политика а Груевски е Премиер.
Немој да судиш врз основа на еден пост. Мојата преписка со Jagger си има историјат. Финтата е што конечно денес се демаскира и покажа колку вреди.

Ете гледаш на пример овој подолу нема муда на мене да ми реплицира, па користи туѓи постови за да индиректно ко каже она што милион пати го има повторено на сите форуми на кои е зачленет.

Типичен с...:pos2:
Toa e toa.Mnogu e bitno so nekogo da spodelis mislenje, no vo nikoj slucaj da ne se pocne so navredi.Normalno navredi kako clen na nekoja partija donekade se dopusteni no navredi onaka privatno sto bi se reklo kako cove na covek vo nikoj slucaj.Posle moite komentari nema da veruvas deka ne sum bil niti mislam deka cese zaclenam nekogas vo nekoja partija.No toa nema da go promeni moeto mislenje za SDSM.Mislam deka i ti vo sebe dobro znaes sto napravi i sto ostavi po sebe SDSM.Jas ovde izleguvam mislam deka e dosta za vecerva a ti spravuvaj se so drugive mnogu si gi razlutil.

Конечно и лавчето рикна.
Ама опет у празно.
...

лавчето рикаше уште пред неколку години по форуми кога јас не бев доволно зрел да сватам некои работи

рикаше и го величеше тогашниот месија љубчо, сега гледам сменил боја и се преориентирал и понатаму продолжува да рика, сега заборавајќи го неговиот екс-идол и тоа без срам и без перде пак се јавува

за 2 години можеби пак ќе се преориентира и ќе продолжи со рикањето

Луѓе ако имате прозори погледнете надвор колку е убаво, каква зима со сите нишани, земете воздух и уживајте во благодетите на природата таа дава неповторлива сцена, гледајте и уживајте за момент, некои моменти едноставно не се пропуштаат. :smir:

Без реклама ништо не бидува.
Е сега малкуцку и ја претеруват ама ебиго....
Вчера гледам реклама...децата се нашето богатство....имај трето дете.....одма после неа иде онаа шо шири параноја за тоа демек колку сидаши имало во нашата ни Македонија....и на крајот нешто у стил сејв секс користи кондом....мислам збунувачки пораки до младината:toe:.

Што треба да се прави,што може да се добие од тоа и превентива :vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Без реклама ништо не бидува.
Е сега малкуцку и ја претеруват ама ебиго....
Вчера гледам реклама...децата се нашето богатство....имај трето дете.....одма после неа иде онаа шо шири параноја за тоа демек колку сидаши имало во нашата ни Македонија....и на крајот нешто у стил сејв секс користи кондом....мислам збунувачки пораки до младината:toe:.

Околу оваа реклама (кампања) владата би морала добро да се испоти и наработи (во кревет) бидејки во владата нема човек со две деца, а рекламираат трето, четврто дете. Половина во владата немаат ниту едно дете, а само неколкумина се со едно, па сега министри со личен пример покажете му на народот како се прават деца.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom