Владава премногу се саморекламира?! СДСМ љути.

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Па зарем ти очекуваш некој да признае дека е неспособен и некадарен да води држава ?

Прво беа економски преродбеници.
Ама ништо од економијата.
Па патриоти.
Пак ништо.
Па земјоделска влада.
Аха, на чело со Sинго.
У последно време се европејци.
Лупат европски казни ко да живееш у Берлин, а од ден на ден се подалеку сме од Европа.

Откоа се виде дека сите лаги им паднаа во вода, измислиа нова, "пастир" финта.
Демек он бил избраниот.

Али не се криви децава што го бранат. После сите разочарувања во последните три години, ни они сами незнаат со што веќе да го одбранат.
De be REALEN od preeska gi sledam tvoite komentari i da ti kazam ti i taka se ponasas.Isto kako tie sto gi branis:prepotentno arogantno i bezobrazno.Neznam zosto se nadcenuvas no poznavajci gi tvoite idoli i ne bi trebalo da me cudi.Toa ti e prijatelae nekoj morase da gi sobere i seljacite kako sto gi narekuvas.Sepak i tie se gragjani na ovaa ni Makedonija.Ako si tolku pameten nema ovde da vregjas ovie bile seljasini onie bile nepismeni i red drugi gluposti sto si naredil.Ete za toa razgovarame ovde celo vreme "Ti si covece ogledalo na vladeenjeto na SDSM".Ete taka se ponasate vie sekogo go gledate od visoko a koga ce vi trebaat glasovi se ligusite i po kolenici.Nie i natamu ce si bideme so seljacite.NE SE STRAMIME OD NIV.

Јас нешто сум испуштил или нешто се има сменето...... зошто владините соопштенија (бар на Сител е така) одат на плава позадина а не како и досега на портокалова?:kesa:

De be REALEN od preeska gi sledam tvoite komentari i da ti kazam ti i taka se ponasas.Isto kako tie sto gi branis:prepotentno arogantno i bezobrazno.Neznam zosto se nadcenuvas no poznavajci gi tvoite idoli i ne bi trebalo da me cudi.Toa ti e prijatelae nekoj morase da gi sobere i seljacite kako sto gi narekuvas.Sepak i tie se gragjani na ovaa ni Makedonija.Ako si tolku pameten nema ovde da vregjas ovie bile seljasini onie bile nepismeni i red drugi gluposti sto si naredil.Ete za toa razgovarame ovde celo vreme "Ti si covece ogledalo na vladeenjeto na SDSM".Ete taka se ponasate vie sekogo go gledate od visoko a koga ce vi trebaat glasovi se ligusite i po kolenici.Nie i natamu ce si bideme so seljacite.NE SE STRAMIME OD NIV.
Karlos друже.
Веруј дека секој си добива по заслуга.
ни помалку ни повеќе.
Милиметарски измерено.
Што се однесува до сељаците, време е да ја научиш разликата помеѓу селанец и сељак, па после да разговараме.
Јас нешто сум испуштил или нешто се има сменето...... зошто владините соопштенија (бар на Сител е така) одат на плава позадина а не како и досега на портокалова?:kesa:
Тоа ти иде нешто ко порака од Sинго до Грујо.
- Или земај ме во коалција за локални......или мењам боја

кое судство сакаш да кажеш дека ние имаме судство?
какво судство ?
Што е тоа судство?

И ако може детали за предлогот на бучко(каков човек ми е тој)

Toa e prijatelke (prijatele) sudstvoto koe go stvorija tie koj gi branis.Toa e sudstvoto za koe od EU ni velat deka treba da se reformira.E ako treba da se reformira ce treba vio nego da se sudi.A ko ce pocni da se sudi nikoj nee vinoven .I pak se vrajcame na istoto nikoj ne kradel a drzavava ni e iskradena do gola koza.Da ne te potsetuvam pak cie e sudstvoto:samo ce gi spomnam Veruseski,Ace ciganot, Dilaver Bojku.Pa belki tie jasno.E sega koga dojde vremeto da se plati za napravenoto normalno SUDSTVOTO TREBA DA SE RASPUSTI.

То мајсторе.
Е овој човек е цар за демаскирање оооооо реален.

Треба само културно и со зборови кои никого нема да навредат.
„Арниот збор и царска врата отвора„

Toa e prijatelke (prijatele) sudstvoto koe go stvorija tie koj gi branis.Toa e sudstvoto za koe od EU ni velat deka treba da se reformira.E ako treba da se reformira ce treba vio nego da se sudi.A ko ce pocni da se sudi nikoj nee vinoven .I pak se vrajcame na istoto nikoj ne kradel a drzavava ni e iskradena do gola koza.Da ne te potsetuvam pak cie e sudstvoto:samo ce gi spomnam Veruseski,Ace ciganot, Dilaver Bojku.Pa belki tie jasno.E sega koga dojde vremeto da se plati za napravenoto normalno SUDSTVOTO TREBA DA SE RASPUSTI.
E сеа се откажувам чим професор на правен го кажува ова државава ни е у очајна состојба море повеќе од очајна,состојба на распаѓање

Господ нека ни е напомош на сите:
интелегенцијата почна да блада
а народот се претвори во стадо овци
премиерот у пастир.....

Karlos друже.
Веруј дека секој си добива по заслуга.
ни помалку ни повеќе.
Милиметарски измерено.
Што се однесува до сељаците, време е да ја научиш разликата помеѓу селанец и сељак, па после да разговараме.

Тоа ти иде нешто ко порака од Sинго до Грујо.
- Или земај ме во коалција за локални......или мењам боја

Jas mozebi i mozam da ja vidam razlikata no koga ti ce mu se obratis na nekoj koj e od selo so "seljak" ili Selanec cisto sumnjam deka bi te razbral.Vprocem ne sme li site od selo po dedo po pradedo itn? Ako sekoj si dobiva po zasluga milimetarski izmereno:Dali denes ona sto go dobiva SDSM na izbori pa i vo sekoj pogled, e po zasluga?

премиерот у пастир.....

od koga be dobirna tocka co gospod imate vie od sdsm...ova li e novoto sdsm

ti si li vo stadoto?psssssssssssssss

E сеа се откажувам чим професор на правен го кажува ова државава ни е у очајна состојба море повеќе од очајна,состојба на распаѓање

премиерот у пастир.....

Ako si bila student bi trebalo da znaes.Od profesor do profesor ima razlika zar ne?Tie se imuni na mito i korupcija?Ili ako e sudija toj ne bi mozel da e bezgresen.Eve uste ednas:Nikoj ne kradel a drzavata ni e iskradena do gla koza.(Operacijata uspesna no pacientot mrtov).Denes prijatelke ima eksperti so lopata da gi rinis.

Jas mozebi i mozam da ja vidam razlikata no koga ti ce mu se obratis na nekoj koj e od selo so "seljak" ili Selanec cisto sumnjam deka bi te razbral.
Па затоа и нон-стоп повторувам дека постои голема разлика помеѓу сељак и селанец, за да секој ме разбере и не ме свати погрешно.
Vprocem ne sme li site od selo po dedo po pradedo itn?
Точно. И никој не треба да се срами од тоа. Дури селото си има и свои предности, но за тоа во друга прилика.
Ako sekoj si dobiva po zasluga milimetarski izmereno:
Ова повеќе беше неменето за мојот начин на обраќање кон некои членови на форумов.
Значи овде има членови и симпатизери на ДПМНЕ, кои исклучително ги ценам како соговорници, исто како што имам и доста другари и пријатели од секакви политички опции.
Али коа некој ќе ми удри по Македонштината само поради тоа што сум против неговата политичка опција, онда не може а да не си го добие заслуженото.
Dali denes ona sto go dobiva SDSM na izbori pa i vo sekoj pogled, e po zasluga?
Ако речам дека не е така, ќе излажам. Затоа приоритет за државата е консолидирана и јака опозиција.

Али коа некој ќе ми удри по Македонштината само поради тоа што сум против неговата политичка опција, онда не може а да не си го добие заслуженото.

ОК ама за која македонштина зборуваш кај СДС кога сите поранешни и сегашнио в.д. лидер крекат дека мора кичми да виткаме пред гејците

ОК ама за која македонштина зборуваш кај СДС кога сите поранешни и сегашнио в.д. лидер крекат дека мора кичми да виткаме пред гејците
Истото до сега 10 пати го спомна и Груевски, но во завиткана форма.
Уствари кичмата е свиткана уште во Букурешт, но тоа некој не сака да го признае.

премиерот у пастир.....

Млада дамо немој само Фрчкоски и Бучкоски да ги слушаш те молам штетно влијаат на вашето психичко здравје.
И прекинет со овие зборови овци ,пастири и др.
Од тие овци и вие све дел.
И никој од народов не е животно.
Нашиот народ е најдобриот народ на целиов свет. Народ Македонски.
Господ нека ви е напомош, господ да ви го чува паметот.
Поздрав паметно девојче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom