Владава премногу се саморекламира?! СДСМ љути.

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Ne mozam da se zamaram da ti odgovaram. Nekoi prasanja ne zalsuzuvaat odgovor! )
некои прашања за некои, немаат одговор бидејќи е забрането да се прашува за тоа од пастирот а?

Ako si go stavila psevdonimot marsovka nemoj da se ponasas taka.Daj izlezi od mestoto vo koe zivees i se ce ti stani jasno.Sekoj izlez od makedonskite gradovi e pretvoren vo golemi deponii kade se frla se i sesto . Kaznite gi ima sekade.Danocite mora da se zbiraat.Nekade napisav deka vo Amerika postoi edna izreka "mora da se umre i da se plati danok".Eve sega neka se promeni vlasta tie sto ce dojdat istoto ce go prodolzat.Znaci na se ima kraj pa duri i na aramilacite.Jas znam deka site kradat i toa sekade go ima ama koga e vo prasanje SDSM ovie od VMRO mozat samo voda da im nosat.Abe KOZA NOSTRA sto da ti kazuvam.
а чекај ја за што плаќа, данок а? за да не можам да пројдам преку улица од снегот?
И зошто тогаш властите во многу села нема одредено место за збирање на ѓубрето почнувајќи од селото на баба ми?
А крај на кампањите има?
И одговори на прашањата едено по едно те молам ме интересира баш зошто.
П.С.не знам кој е полош сдсм или вмро
едните олигарси другите wannabe олигарси

Цело време зборите против комунизмот
биди малце благодарен барем твоите во тој комунизам се описмениле или ја грешам се е тоа измислица од сдсм
И тие комунисти после втората светска војна изградиле многу повеќе од бране и гвујо(и не сум комунист)
Или ја сум помешала термини тука?

Pak isto.Ne se ponasaj kako Marsovka.Ne zboruvam jas za komunizmot posto za toa sto se napravilo vo toa vreme i jas se slozuvam tuka si vo pravo.No ovie od SDSM samo nesto od imeto zele.Ovie nemaat vrska so toa.E koga dojdovme do toa sega kazimi se raspadna SFRJ se podelivme i prodolzija PDP-SKM od 1990 do 1998 i sto se sluci?Sto se sluci vo toj period?Se ispokrade sopstveniot Narod.E toa se sluci.

Pak isto.Ne se ponasaj kako Marsovka.Ne zboruvam jas za komunizmot posto za toa sto se napravilo vo toa vreme i jas se slozuvam tuka si vo pravo.No ovie od SDSM samo nesto od imeto zele.Ovie nemaat vrska so toa.E koga dojdovme do toa sega kazimi se raspadna SFRJ se podelivme i prodolzija PDP-SKM od 1990 do 1998 i sto se sluci?Sto se sluci vo toj period?Se ispokrade sopstveniot Narod.E toa se sluci.
а бе ти ме слушаш?
сериозно ја не ги бранам сдсм исти ми се ама ми пукна филмот од вмро со овие обвинувања.
секој кој ќе рече дека грујо греши е сдсм...и згора на се предавник
За се лошо сдсм ви е крив ....:pos2::pos2:
Дајте малце сериозност

kakov pain in the ass si ejjj nemoguce.... :))) c c c c ....:tv:
следна вмро-овца или сдсм-овца ?

некои прашања за некои, немаат одговор бидејќи е забрането да се прашува за тоа од пастирот а?

а чекај ја за што плаќа, данок а? за да не можам да пројдам преку улица од снегот?
И зошто тогаш властите во многу села нема одредено место за збирање на ѓубрето почнувајќи од селото на баба ми?
А крај на кампањите има?
И одговори на прашањата едено по едно те молам ме интересира баш зошто.
П.С.не знам кој е полош сдсм или вмро
едните олигарси другите wannabe олигарси
Ne znam zosto ne mozes da pominis preku ulica ama znam deka i jas ne mozev.Ekipite od Makedonija pat cistea a pozadi niv povtorno pagjase nov sneg.Inace i vo od babami seloto nema mesto za frlanje gjubre.Za sramota. A za kampanjite.Za koi kampanji?AAAAA mislis na reklamite.Kolku ona kostase eden spot 50 000eura?Daj marsovke Brane i kompanija samo da sednat na masa ce napravat tolkav ceh.

Интересно е на темава,ретроспектива на настаните и режимите од крстоносните војни па наваму:pos2:.Моето мислење кое не бега од темава е дека некои од рекламните проекти на владата се сосема оправдани и ги има во повеќето земји од регионов,додека за дел од нив сметам дека се неоправдани и владата(т.е. ние)залудно ги троши парите на истите.оваа година според најавите и прогнозите ќе биде кризна на економски план,што полека го осеќаме и во земјава,така да треба да се намалат непотребните расходи за реклами,грандиозни споменици и сл.

а бе ти ме слушаш?
сериозно ја не ги бранам сдсм исти ми се ама ми пукна филмот од вмро со овие обвинувања.
Дајте малце сериозност

следна вмро-овца или сдсм-овца ?

Abe ne mozam da te slusnam jas samo citam so mi pisuvas.Znaci ne si od KOMUNJARITE.Ijas ne sum od VMRO ama alergicen sum na ovie od SE-DE-SEVO.Ne znam oti ama celiot se nafrlam ko ce slusnam nekoj od niv.Pa ko go slusnav Bucko kako predlaga da se rasturi sudstvoto morav apcina da se napijam .

И кога сме веќе до системите и политичките уредувања не постои совршен систем и уредување направен од човек,и во секој систем и уредување има некоја група на луѓе кои се жртви само прашање колку. затоа преболете го комунизмот и фатете се за работа!

Да продолжиме зошто го затворивте студентското радио,студентскиот весник,зошто се укинати слободните говори на Ораторските вечери?Случајно да не се плашите од слободата на говорот?
немој да ми кажеш немаме пари кога имаме најголем досега буџет.

Кај ви е љубчо или за него треба да ве потсеќам или треба да ве потсетам дека во таа влада беше и Гвујо.Викате дека сите се предавници и сдсмовци кои зборат дека груевски е нацист а 2001 што беше тоа?
Сите знаевме дека тоа можеше да се избегне зошто не го направија тоа ?
ајде вмровци да ве чујам!
а ова и кај бевме значи ако бране се расфрлал со народни пари значи и грујо има право да го прави истото?
Да не преплавува со кампањи и да праќа луѓе да се шетаат низ светот на сметка на народот?

за комуњарите погрешно сум разбрала,ќе треба еден речник да ставиме тука ,за политчки термини во кајгана.

а бе ти ме слушаш?
Дајте малце сериозност

Па зарем ти очекуваш некој да признае дека е неспособен и некадарен да води држава ?

Прво беа економски преродбеници.
Ама ништо од економијата.
Па патриоти.
Пак ништо.
Па земјоделска влада.
Аха, на чело со Sинго.
У последно време се европејци.
Лупат европски казни ко да живееш у Берлин, а од ден на ден се подалеку сме од Европа.

Откоа се виде дека сите лаги им паднаа во вода, измислиа нова, "пастир" финта.
Демек он бил избраниот.

Али не се криви децава што го бранат. После сите разочарувања во последните три години, ни они сами незнаат со што веќе да го одбранат.

чекај е тебе те чекав како налутен да не кажам гневен граѓанин да ти поставам неколку прашања:
Комуњари велиш ај малце да се потсетиме за тоа што сториле:
Ни ја ослободија државата,ни помогнаа тие комуњари македонија да ја направиме од заостаната до добро уредена држава?
Тие комуњари не натераа да се описмениме не потикнуваа да се образоваме ?Или тоа си го заборавил.

И кога сме веќе до системите и политичките уредувања не постои совршен систем и уредување направен од човек,и во секој систем и уредување има некоја група на луѓе кои се жртви само прашање колку. затоа преболете го комунизмот и фатете се за работа!

Да продолжиме зошто го затворивте студентското радио,студентскиот весник,зошто се укинати слободните говори на Ораторските вечери?Случајно да не се плашите од слободата на говорот?
немој да ми кажеш немаме пари кога имаме најголем досега буџет.

Кај ви е љубчо или за него треба да ве потсеќам или треба да ве потсетам дека во таа влада беше и Гвујо.Викате дека сите се предавници и сдсмовци кои зборат дека груевски е нацист а 2001 што беше тоа?
Сите знаевме дека тоа можеше да се избегне зошто не го направија тоа ?
ајде вмровци да ве чујам!

Вас комуњариве скроз ви се замаглиле очилата од овој студов.
Прво тие што се бореле за МАкедонија во Втора светска војна и пост воено што ја граделе Македонија не се Комуњари туку Македонци членови на КПЈ(комунисти). Комуњари се друго.
За Лубчо Георгиевски во еден мој пост јас јасно кажав дека ги изгуби симпатиите на народот МАкедонски ,но тој во свое време направи нешто што треба секој Македонец да го почитува.
2001 млада дамо беше сценарио во кое вашите сакани сдсмовци имаа голема улога.
На ВМРОВЦИТЕ и кога молчат гласот им одѕвонува во ушите на комуњарите.
Сега разговарав со млада дама и ми беше мило.Поздрав

Реален ,кога господ давал глупост два- три пати си застанал во редот.

„Најглуви се оние кои не сакаат да слушаат„

За Лубчо Георгиевски во еден мој пост јас јасно кажав дека ги изгуби симпатиите на народот МАкедонски ,но тој во свое време направи нешто што треба секој Македонец да го почитува.
2001 млада дамо беше сценарио во кое вашите сакани сдсмовци имаа голема улога.
На ВМРОВЦИТЕ и кога молчат гласот им одѕвонува во ушите на комуњарите.
Сега разговарав со млада дама и ми беше мило.Поздрав

Во некој друг пост си признав дека сум ги помешала термините.
А за студентското радио?
За случајот Процес?
И сакаш да ми кажеш ако љубчо го снема ги снема и пробугарските елементи заедно со него?
А окта ?
А каде беше грујо тоа време?
А зголемување на нацизмот меѓу народот откако дојде вмро на власт?

ме боли пенисот дали сдсм се љутат или не
мене ми е битно дека јас се љутам за недомаќинско потрошени пари

и едно прашање
дали е подобро да си комуњар или мутиран вмро-вец
или е подеднакво лошо

не мора одговор, прашањето е реторичко

Браво царе.
Мислиш дека народните мудрости ќе го минимизираат твојот анимозитет спрема сите што не се од твојот "сој" ?
Или можеби мислеше дека ќе ти ја исперат глупоста ?

Најсе, баш ми е мило што си го покажа вистинското лице, за колку да знам со кого дискутирам.
Затоа во иднина биди си свој, и немој повеќе да глумиш благонаклонетост.

Abe ne mozam da te slusnam jas samo citam so mi pisuvas.Znaci ne si od KOMUNJARITE.Ijas ne sum od VMRO ama alergicen sum na ovie od SE-DE-SEVO.Ne znam oti ama celiot se nafrlam ko ce slusnam nekoj od niv.Pa ko go slusnav Bucko kako predlaga da se rasturi sudstvoto morav apcina da se napijam .
кое судство сакаш да кажеш дека ние имаме судство?
какво судство ?
Што е тоа судство?

И ако може детали за предлогот на бучко(каков човек ми е тој)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom