Владата ги малтретира граѓаните?

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување
За ова комуњарска багра на форумов само Ким Јонг Ил е лекот.Па да ги видам дали тогаш ќе можea да серат по форуми како сега.Не им чинел "режимот".Па гласајте си за Заев,Бучко,Шема и ком. бе.

За ова комуњарска багра на форумов само Ким Јонг Ил е лекот.Па да ги видам дали тогаш ќе можea да серат по форуми како сега.Не им чинел "режимот".Па гласајте си за Заев,Бучко,Шема и ком. бе.

А секој кој не му чини нешто е комуњар? И сега е забрането и да се изјасни чоек.. Вии, демократија!
Него, јас не го гласав ни Грујо, а не гласав ни за некој од другиве кои ги понуди. Се дури се тешиме дека Гвујо е најдоброто понудено нема да не биде.

Па ни реклама никој не те приморал да гледаш :smir:
тачно. едноставно пиеш што ти нудат. не бираш. затоа они требале да размислат дали требале да се фалат. кутрите.

А секој кој не му чини нешто е комуњар? И сега е забрането и да се изјасни чоек.. Вии, демократија!
Него, јас не го гласав ни Грујо, а не гласав ни за некој од другиве кои ги понуди. Се дури се тешиме дека Гвујо е најдоброто понудено нема да не биде.
кутриов солид, абе гвујо да им рече гомна да јадат на "патриотиве", ОДМА ЌЕ СЕ ФРЛАТ НА РАБОТА. а ние попаметните ако одбиеме, со гомна у уста дур се ќе не наречат комуњари. свашта еј =) занимлив е форумот со вакви фаци.

Реално и Грујо беше најдоброто понудено на избори (можеби не најдоброто што може да го понуди Македонија во иднина ама тоа беше изборот тогаш). :toe:

А кој е моментално подобра опција од Груевски???
п.с.Кенгур,ај како попаметен одбивач на гомна,заобиколи ме.Да бев јас со сегашниов "режим" за неколку сати ќе ти дојдев во таа крчмата од која шо пишиш и ќе јадеше стварно гомна,сакал-неќел.

А кој е моментално подобра опција од Груевски???
п.с.Кенгур,ај како попаметен одбивач на гомна,заобиколи ме.Да бев јас со сегашниов "режим" за неколку сати ќе ти дојдев во таа крчмата од која шо пишиш и ќе јадеше стварно гомна,сакал-неќел.
ијааа, јак си бил ти бе. како и сите останати на форумов. многу јако куцате.
како и да е ќе си се повлечам, пошто малце ви разјаснив. мада тешко дека ќе го сварите.
"ќе ми дојдел" - :pos: :pos: :pos:

Тоа што нема подобар избор не го оправдува величењето на глупостите на лошиов_а_сепак_најдобар_избор.
Едноставно доста го давате моментот „комунисти“ на сите кои не ќутат и не премижуваат пред тоа што се случува. Мизерно е и патетично.

Солид маче, ќе ти кажев и мене да ми дојдеш, ама далеку сум ти.. Неќам да те трошам... Пф

ијааа, јак си бил ти бе. како и сите останати на форумов. многу јако куцате.
како и да е ќе си се повлечам, пошто малце ви разјаснив. мада тешко дека ќе го сварите.
"ќе ми дојдел" - :pos: :pos: :pos:
Напишав ако бев поврзан со секашниов "режим"...не се секирај...не сум...:pos2:
Солид маче, ќе ти кажев и мене да ми дојдеш, ама далеку сум ти.. Неќам да те трошам... Пф
Кажи де Мишелинке.Не се сТрами.:)

Тоа што нема подобар избор не го оправдува величењето на глупостите на лошиов_а_сепак_најдобар_избор.
Едноставно доста го давате моментот „комунисти“ на сите кои не ќутат и не премижуваат пред тоа што се случува. Мизерно е и патетично.

Ti imas problem so zborot "komunisti"? da ne se prepoznavas? i aman vise od kokodakanje!!! :nesvest:

Ti imas problem so zborot "komunisti"? da ne se prepoznavas? i aman vise od kokodakanje!!! :nesvest:

Многу ми е интересно што на некои теми сум сметана за најголем бугарофил на форумов, а на други за тежок комуњар.
Многу значи ве буни некој кога е партиски неопределен и кога со свој мозок размислува па не можета да најдете чии мислења пласира.
пих

Солид, што да кажам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom