Визии - Дали ви се случило?

• Креатор на темата Креатор на темата Kika-17
  • Време на започнување Време на започнување
da mi se sluci i za cudo se ostvari(iako jas ne veruvam vo raboti kako duhovi idr..)
bese vaka bev odev po skali(nedogradeni)i naednas osetiv voda niz teloto......
i da znaete za nedela dena so tetin mi odam da rabotam gradezno i dodeka se dvizev niz skalite vrz mene kapna voda i zastanav...se zacudiv bese kako dejavu a skroz istite skali bea

Да ми се случува да добијам по некоја визија (дежа ву) незнам како да го објаснам....Се случуват работи за кои одамна мислам дека се случиле или гледам некој кој знам дека ќе го сретнам .. Глупостииии :kesa:

Мене често ми се случува тоа - дежа ву, на пример нешто ќе видам или ќе ми се деси некоја случка за која во подсвеста ми стои дека и порано некогаш сум го видела тоа или ми се случило тоа.
А кога подобро ќе размислам и ќе се обидам да се сетам или ќе прашам некого, гледам дека тоа не се случило во реалниот живот. (можеби во претходниот живот)

Да! И тоа имам голем доказ.
44274800nj2.png

Тоа се случи после 1 недела отприлика.

Визии Можно е да се случуваат Незнам дали сте гледале на Верували Или Не (Рипли)Како еден човек предвидува дека ке се судрат 2 авиони...
А мене неми се има случено визиа но нешто што ми се случило мислам дека то еднашка се има случено :S

Па,да многу пати.Некои се во состојба на поспаност,некои свесно.Колку човек да каже за своите визии пред луѓе кои не го познаваат,пред луѓе што очи му немат видено,тоа ќе биде да се бара докази,да се докаже инаку луѓето се скептици и саркастични.

Совет од мене - селдете го,запаметете го и истолкувајте го секој сон и секоја мисла.Следете си ги мислите и размислете зошто точно во тој момент ви се појавиле...Знајте дека соновите можат да имаат преносно значење.Тие имаат клучна улога во вашиот живот.....Верувале или не така е...Послушајте ме или скептично поминете го целиот живот...

Оптимистички поздрав до сите..

Совет од мене - селдете го,запаметете го и истолкувајте го секој сон и секоја мисла.Следете си ги мислите и размислете зошто точно во тој момент ви се појавиле...Знајте дека соновите можат да имаат преносно значење.Тие имаат клучна улога во вашиот живот.....Верувале или не така е...Послушајте ме или скептично поминете го целиот живот...

Оптимистички поздрав до сите..

Добри совети даваш...ако си по тоа,прочитај ја книгата Алхемија и Психологија од Јунг,ќе ти бидат некои работи по јасни.

Подобро што ги немам! Ќе стравувам нон стоп!:nesvest:

Пред 10 сетина години бевме за мајот ојдени кисела вода тро угоре на ридот јас, Спире, Песо и Диме, Диме беше задолжен за ракија, вадење од ранецо - отров лоза 70 степени (килоипол). Шо да праиме, ја испивме.
Визии!!!
А бе 3 книги откровениа и пророштва можам да напишам за замрзнати мајмуни шо паѓаат од дрвјата, за коњаници во оклоп шо прашват кај е перон 2, за пурпурни змии , за бистри езера, сенки шо се караат со мене дали требаше да се праи пруга до бугарија, австралијани во фесови со убави девојки....

Да! И тоа имам голем доказ.
44274800nj2.png

Тоа се случи после 1 недела отприлика.

Е, ова веќе е доказ. Алал да ти е за визијата! :salut:

------------------------------------------------

Кошаркарскиот шампионски пехар е во Кавадарци. Фени индустри е новиот првак на Македонија, по гостинскиот триумф над Струмица од 100:92, во двоиполчасовната мајсторка од финалната серија на годинашниот плеј-оф.

Одлуката падна дури по дополнителните 5 минути, откако во регуларните 40 беше нерешено 80:80.

Последната битка во струмичката сала Парк не можеше да понуди повеќе драматичност, возбуда и неизвесност. Домашниот тим ја прокоцка шансата на свој паркет да ја одбрани титулата, откако со двете врзани победи се избори за 3:3 во серијата и решавачки дуел на негов терен.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=93903

Веста е објавена на 07.06.2008

da kako dete imav vizija deka ke se pretopam vo rajot so edna devojka i se sluci .....vizijata ja imav deka ke bidi oblacno i vrnezlivo................itaka bese ama ke ve postedam i jas od prikaskata:smir:

Samo nekoj kratki sranja . Na primer kako vo son nesto sonuvam ali epten realno oti odam kaj drugar mi da go viknam za na plaza ke da odime i nekolku kukji pred negovata mi pominuva macka . za cudno sranje drugiot den odam pred istata kukja pokraj istata kanta istata prokleta macka pomina na istoto mesto se iskaci preku istata ograda :) i takvi slicni sranja . Nisto golemo . ali mnogu takvi raboti deza vu :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom