Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Spontano toa ne e vizija toa e gjavolot vo oblik na tie lugje vprocem imam sestra porano gledase krvta na drugata sestra i mn mn strasni raboti nejkam da spomnuam...no toa bese pred da stane hristianka toa bese kako stapica,sprepka da stane hristianka da se predade na BOG patem...posle koa stana hristianka istoto se sluci vide demon vikina ISUS i demonot pocna da gori.Дончја стил мај финтици кога ме мрзи да пишувам.
Ова не е начин да се почне тема.
Јас кога ќе легнам да спијам и сум во полусвесна состојба ми се привидуваат луѓе без раце и без нозе. Дали тоа е визија или само трипам на суво?
Завчера сонував како одам по скршено стакло. Вчера на сестра ми и` се скрши чаша пред мојот кревет. Визија? Не, случајност.Ханзо а дали кога спиеше сонуваше сон??Одговори...!!
Па да ми се имат случувано и тоа не еднаш туку често.. Всушност кога се случи нешто кое веќе ми е познато почнам да се сетувам дека тоа веќе сум го дожиеал и знам што ќе се случи во наредата минута-две затоа што како веќе тоа да сум го проживеал.. :smir:
да те корегирам нема тресење нема трипање само краток флеш,неколку слики пред очи ти искачаат вообичаено нешто,безначаен настан,тоа се некои случки пред некој вазен настан како ехо или нешто слично и да ми се има случено .А како изгледа визија воопшто?
I was walking down the road when наеднаш се најдов на погребот на дедо ми? Додека имаш визии однадвор се тресеш и другите ти маваат шамари како на филмовите? Стварно не ми е јасно...