Визии - Дали ви се случило?

• Креатор на темата Креатор на темата Kika-17
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека е добро да имаме визија,бидејќи ако ни се појави визија со нешто кое ке се случи потоа кога тоа истото се случува знаеме како да постапиме...:pipi:

Да,имам,еве во моментов...ми доаѓа една мисла,една визија...ако не станам од компјутер и не отидам да учам за 10мин. има да ги решам сите колоквиуми и тој еден ебан испит што ме чека...:pipi:

Дончја стил мај финтици кога ме мрзи да пишувам.
Ова не е начин да се почне тема.

Јас кога ќе легнам да спијам и сум во полусвесна состојба ми се привидуваат луѓе без раце и без нозе. Дали тоа е визија или само трипам на суво?
Spontano toa ne e vizija toa e gjavolot vo oblik na tie lugje vprocem imam sestra porano gledase krvta na drugata sestra i mn mn strasni raboti nejkam da spomnuam...no toa bese pred da stane hristianka toa bese kako stapica,sprepka da stane hristianka da se predade na BOG patem...posle koa stana hristianka istoto se sluci vide demon vikina ISUS i demonot pocna da gori.

Sea kje raskazam edna moja slucka spiev...stanav nakaj 5 sabajle si lezev 5 min i naednas pred mene se pojavi demon bese oblecen vo crn mantil duri i facata pokriena togas se zdrviv stanav ko zid i sobrav sila rekov ISUS i naednas go snema patem ISUS vo bibliata rece deka i demoni kje izgonuvate vo imeto na ISUS.Slava bozja.

Ханзо а дали кога спиеше сонуваше сон??Одговори...!!
Завчера сонував како одам по скршено стакло. Вчера на сестра ми и` се скрши чаша пред мојот кревет. Визија? Не, случајност. :)

MENE MNOGU PATI MI SE IMA SLU4ENO VIZIJA I TAKA KOGA KE ZAMISLAM VO VIZIJATA NEKOJA SLU4KA NA NEKOE MESTO POSLE NEKOLKU NEDELI SE SLU4UVA SLU4KATA

Па да ми се имат случувано и тоа не еднаш туку често.. Всушност кога се случи нешто кое веќе ми е познато почнам да се сетувам дека тоа веќе сум го дожиеал и знам што ќе се случи во наредата минута-две затоа што како веќе тоа да сум го проживеал.. :smir:

Истото и мене ми е случено...и тоа многу пати

А како изгледа визија воопшто?

I was walking down the road when наеднаш се најдов на погребот на дедо ми? Додека имаш визии однадвор се тресеш и другите ти маваат шамари како на филмовите? Стварно не ми е јасно...
да те корегирам нема тресење нема трипање само краток флеш,неколку слики пред очи ти искачаат вообичаено нешто,безначаен настан,тоа се некои случки пред некој вазен настан како ехо или нешто слично и да ми се има случено .

Sum imala nekoja baba sto se baftala so karti,pretskazuvanja,gleanje na gravcinja,tolkuvanje na sonovi i slicno,moze ja iam neso nasledeno od nea.Ednas si sedevme so sestra mi i se praevme neso muabet,i taman da mi kaze ona edna slucka od prethodniot den,jas se isklucuvam 2 sekundi,mi doagja slikata u glava zatoa so i se desilo,ja prekinuvam i i kazuvam so napravila,a od kaj ke go znam toa,koa se nemavme videno,nitu pak praeno muabet prethodno,hmmm,cudno,lelle ej ko cacko raskazuvam.Isto iam sanjano kako mi pagja zab,me boli i po 2 nedeli mi umre praseto,RIP KIKI.

Јас имав визија дека пошто се успав,ќе закаснам на работа...и оно стварно закаснав,викам аиии види види ...

Не сум имал визии никогаш, не ни сакам да имам такви работи, сакам да си бидам обичен човек, колку помалку знам толку сум по заштитен.

Ја еднаш имав визија како една утакмица од Турција 1 лига ќе заврши 2:2, а тоа беше една недела пред почетокот на натпреварот. Следната недела си искочи 2:2 и ја си фатив 3.20 коеф. Визија?

Pa neznam vo shto se vbrojuva no mi se sluchuvalo da sonuvam neshto ko na primer deka sega taka kje napravam i toj toa kje go kazhe... mi se sluchilo mnogu pati, no ne obrnuvav vnimanie na toa... i ednash sonuvav neshto kako sestra mi kje me prasha i jas kje i kazham tamu koj ti znae shto... koga stanav ne mi beshe gajle no mi ostana vo sekjavanje. Togash beshe zima 2007 godina.. i letoto izleguvame nadvor neshto so sestra mi i me prasha istoto prashanje ijas nesvesno nekako i odgovoriv kako shto beshe vo sonot... togash se sepnav i i' raskazhav shto se sluchilo no taa e mnogu mala.... mi se sluchuvalo i ushte mnogu pati....chudna rabota... se ushte ne znam za shto kje mi sluzhi....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom