компјутерот сам ти одредува свап и ти неможеш да го гледаш тоа.Иначе албумот го имам собрано од прилика 50 % ама сеа за 3-4 дена готов ќе биде.само овие од моја група нека комплетираат репрезентации xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ево се кој ми се дупли ако сакате мојме да се смениве,казите побрзо зс и на други ми реков: eguren,henry,benzema,hainze 2,papadopoulos,tery.lampard.gerard 2,bomstein,edu,dempsey,bougherra,podolski,culina,atouba,di natale 2,smeltz,mucha,cholhyok 2,keita,c.ronaldo
Влевајте кај мене во група, да си разменуваме сликички :wink:
ID: 187141
pass: 13579
П.С. Освен оние четири дупликати што ги напишав поназад, + Ки Хиеон (Кореа) и Луис Фабиано (Бразил) ми се дупликати
Се зачленив во твојата група.И ми стигнаа плус пет пакетчиња.
Е сеа има некоја фора,да не чекам секој ден по три да стигаат или..?
А како може да се разменувам со некој што сум во иста група?
Најнормално, после 10 дена ќе имаш 30 пакетчиња.Ако не се уклучам 10 дена секој ден ќе си стигаат пакетчиња?
Најнормално, после 10 дена ќе имаш 30 пакетчиња.
--- надополнето ---
Кој е бе тој Petar1_1MKD? Ми иде на живци веќе, 203 слики има собрано, а нема една ебена репрезентација собрано!!
И дај кикни го genius_mkd, од кога знам за него има 119 слики.
Неможе бе, 2 пати си отворил албумот и цел да го исполниш.А да дадете нови промо кодови бе,48 проценти засега ми е пополнет албумов,ама ме мрзи да чекам.