Виртуален албум од панини со слики од СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Васил МКД
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
компјутерот сам ти одредува свап и ти неможеш да го гледаш тоа.Иначе албумот го имам собрано од прилика 50 % ама сеа за 3-4 дена готов ќе биде.само овие од моја група нека комплетираат репрезентации xD

ево се кој ми се дупли ако сакате мојме да се смениве,казите побрзо зс и на други ми реков: eguren,henry,benzema,hainze 2,papadopoulos,tery.lampard.gerard 2,bomstein,edu,dempsey,bougherra,podolski,culina,atouba,di natale 2,smeltz,mucha,cholhyok 2,keita,c.ronaldo

ево се кој ми се дупли ако сакате мојме да се смениве,казите побрзо зс и на други ми реков: eguren,henry,benzema,hainze 2,papadopoulos,tery.lampard.gerard 2,bomstein,edu,dempsey,bougherra,podolski,culina,atouba,di natale 2,smeltz,mucha,cholhyok 2,keita,c.ronaldo

Уште Анри ми треба за да ја комплетирам Франција, чувак го ќе се договориме за кој да се смениме.:wink:

--- надополнето ---

П.С. Го најдов

А како може да се разменувам со некој што сум во иста група?

Влевајте кај мене во група, да си разменуваме сликички :wink:

ID: 187141
pass: 13579

П.С. Освен оние четири дупликати што ги напишав поназад, + Ки Хиеон (Кореа) и Луис Фабиано (Бразил) ми се дупликати

Се зачленив во твојата група.И ми стигнаа плус пет пакетчиња.

Е сеа има некоја фора,да не чекам секој ден по три да стигаат или..?

Се зачленив во твојата група.И ми стигнаа плус пет пакетчиња.

Е сеа има некоја фора,да не чекам секој ден по три да стигаат или..?

Кога ќе влезиш во група добиваш плус три пакетчиња...(така мислам)....и можеби двајца членови ја имаат комплетирано првата репрезентација.....кога некој ја комплетира првата реп..тогаш сите кои се со него во група добиваат бонус пакетче....

Иначе секој ден стигаат по 3 пакетчиња...

Ако не се уклучам 10 дена секој ден ќе си стигаат пакетчиња?

А како може да се разменувам со некој што сум во иста група?

Во свап откако ќе ја поставиш твојата понуда и барање најдолу има да штиклираш само за во твојата група-private swap request или така нешто.:wink:

Ако не се уклучам 10 дена секој ден ќе си стигаат пакетчиња?
Најнормално, после 10 дена ќе имаш 30 пакетчиња.

--- надополнето ---

Кој е бе тој Petar1_1MKD? Ми иде на живци веќе, 203 слики има собрано, а нема една ебена репрезентација собрано!!
И дај кикни го genius_mkd, од кога знам за него има 119 слики.

Најнормално, после 10 дена ќе имаш 30 пакетчиња.

--- надополнето ---

Кој е бе тој Petar1_1MKD? Ми иде на живци веќе, 203 слики има собрано, а нема една ебена репрезентација собрано!!
И дај кикни го genius_mkd, од кога знам за него има 119 слики.

За жал неможам никого да кикнам.....

А да дадете нови промо кодови бе,48 проценти засега ми е пополнет албумов,ама ме мрзи да чекам.

А да дадете нови промо кодови бе,48 проценти засега ми е пополнет албумов,ама ме мрзи да чекам.
Неможе бе, 2 пати си отворил албумот и цел да го исполниш.
Ќе си чекаш секој ден по 3 пакетчиња. Трпение, спасение.

кај нас во KAJGANA_MAKEDONIJA групата овој MartinSK цел месец има само 14 собрано, не кочи сите :tapp:

иначе мене ми фалат уште 4 и тоа сите од Бразил: Жулио Сезар, Лусио, Жуан и Кака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom