Vip Survivor

L

Löwe

Гостин
Александра се по список да и ебам.. Па кој кур се пријавувала бе???

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе нека си ебе матер, што фино и кажа Жаре ова ова и ова...па кој кур се пријавила бе. Бара .к** да се расположи оваа.:D

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Што мислела оваа кога се пријавувала? Што очекувала да се дешава на островов воопшто? Па уште "пеколен план" имала.. :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
29:27+ најинтересни ми се Србиве кога пробуваат Македонски да зборуваат, како руски испаѓа :pos:
Србин и 100 години да живее во Македонија,никогаш нема да прозбори македонски!Тоа да знаеш! ;)

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Александра ми делува како некое детенце
- е нема да јадам сеа, не ми треба храна, не спијам, оставете ме сама -
Малку ко смешна да е

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Ама оваа нашава ко патка со тоа устата стварно ко ретарда се понаша, аман! Црна овца. Се нешто нејзе и смета, се она нешто не може, се понаша ко принцеза да е некоја, а нема врска! Кај е најмрзлива од сите учесници.Не и претставувало задоволство да работи, а другите па умираат од желба да работат, колку е самобендисана и себична Ме нервира кога кажуваат Александра од Македонија, барем да не ме потсеќаа нонстоп дека ја претставува нашата држава.
Неспособна е, за ништо не ја бива, и не знам со кој памет дошла на Срвајвр. Па уште и драми приредува, ах македонче во принцип без драматургија нигде не проаѓа, ама оваа ептен е лигуш.

Кај Жаре едино што ми смета е што не збори македонски, иначе од оваа многу поарен е, а и српскиов го вергла ко мајчин јазик да му е. Ем се вклопува, ем не е лош во борбите, а особено беше добар во борбата со ракометот во вода. А оваа Накова да знаеше 2-3 збора да сврзе на српски и да не го изедеше мачка јазикот, може и немаше ни да збори на македонски. Њњњњњњ.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ја стварно не знам што и не на нашава што мисли кај дошла у у хотел и било досдно бог да чува кај ѓи наоѓаат вакви бе само да се плачело а жаре сеа за сеа е добар само ме нервира што не збори на македноски мада ни српскиот не му е лош:)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Исто како и лани се рпави емисија повратак у цивилизација и еве ја првата емисија. се очекува сите натпреварувачи да бидат гости. навистина знаат шоу да направат.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Нашава само за на Големиот брат е.Понашањето и е како на 7 годишно девојче,а капак на се е што она појма нема каде е дојдена.Можеби во другото племе подобро би се снашла зошто таму се луѓе слични на нејзе (неспособни,мрзливи,мазни гзиња итн.)
Жаре пријатно ме изненадува и само нека продолжи вака.Игрите ги завршува феноменално само малку ме нервира со тоа српскиот ... :)

Во глобала оваа година е направен многу лош избор на натпреварувачи.Машките од кај на Жаре племето и 2-3 од другото се оние што го заслужуваат местото во вакво шоу,а овие останативе се тешки лузеришта на чело со тој пешкото и таа плавата со машкиот фриз.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Нашава само за на Големиот брат е.Понашањето и е како на 7 годишно девојче,а капак на се е што она појма нема каде е дојдена..
Сега само што го изгледав шоуто на нашава и се газев од смеење на нејзиниот речник :D

" Затоа тоа денес го побарав од себастијан кој е наша поглавица

да ме изгласат мене како избацена да идам на другиот остров каде што се избацените

и ако одлучи племето да ме послуши и да ме избаци некако таму да идам..."

не знам ова е :D

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Па добро и кажа Жаре...ама дали го разбра.
Жаре е СУПЕР па дури ни српскиот не ми смета.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Добро бе зашто се некој идиотки праќаме да не претстават??? Ја викнале, се испосрала од среќа ќе иде на Костарика и сеа се лигуши таму, не ми се работи, не ми се јаде... незнам што....
Извини, а ти за што мислеше те викаат у Survivor? За сончање???
И која ВИП фаца е молимте, ја првпат у животот ја гледам.... :facepalm:

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Ја примети ли некој тепачката помеѓу нашава и таа другата за жалење се.:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom