Vip Survivor

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.772
Абе не е лош до сега добар е се труди прави нешто во племето ама пак... Жаре е. :pos:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Жаре прозборе на Македонски,, ви реков ја дека е само прашање на време. :facepalm: Не гледам ама баш ништо интересно кај човеков, а нашата плејбој хрчацица само дреме и ке пушти гласче еднаш до двапати дневно. Жална е селекцијава на луге од Македонија.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добар е Жаре бе, во борбиве и не очекував да биде толку корисен а и во племето е почитуван и доста работи. Си има план човекот и засега супер му функционира, се надевам нема да направи некоја глупост. Инаку Александра нека си се врати назад, со тоа нејзиното пич*инско фацуле гревче се прави.
п.с Дај бе овој Невен нека го отераат у пм, ми се повраќааааааааааааааааааааа.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Нема мир од оваа Јелена. А таман си помислив кога ја исфрлија дека раат ќе гледам :facepalm: Курва една, она била една од најаките :гомце:

А Александра веднаш нека си оди. Сепак во сурвивор се користи и мозок, што нажалост она го нема.

S

Stivie G

Гостин
Невен нека го исфрлат, многу ми оди на нерви со неговото однесување а Александпа најверојатно прва ќе лета ако изгуби нејзиното племе.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Последнава епизода ако може да ја стаите пошо не бев у можност да ја изглеам..

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.417
Оваа Александра дур се разбуди од сонот и и текне кај дошла ќе се најде со Јелена на тоа островот на избрканите, леле кој циркуз има да биде они две сами да се погодеа, еднава караконџула другава истрипана у некој филм, хаос, толку ли сме оскудни бе со луѓе па мораме вакви избегани да праќаме да се брукаат по светов хаос. Како племе Борука се многу бољи само заради машките бидејќи сите 5 души (и Жаре јбга) се сложни и даваат максимум, па ќе видиме натака.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Само јас мислам дека Станија е љубоморна на Александра?
И незнам зошто се буните што сме ја испратиле Александра плејбој зајачица кога Србија од толку „пејачи“ и „пејачки“ истотака испрати 3 зајачици.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.417
Само јас мислам дека Станија е љубоморна на Александра?
И незнам зошто се буните што сме ја испратиле Александра плејбој зајачица кога Србија од толку „пејачи“ и „пејачки“ истотака испрати 3 зајачици.

Не е проблемот што е зајачица, и планинарка ако сака нека биде, ама барем малку бе да има нешто во глава а не како билка некоја врска да се немало... лани бевме бомба со Тони, човекот еднаш на србски не прозборе бај д веј у игрите рамен му немаше... ноусенс да споредуваме.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не е проблемот што е зајачица, и планинарка ако сака нека биде, ама барем малку бе да има нешто во глава а не како билка некоја врска да се немало... лани бевме бомба со Тони, човекот еднаш на србски не прозборе бај д веј у игрите рамен му немаше... ноусенс да споредуваме.
Тоа како играше, каков фер однос имаше и беше далеку најдобар во борбите, тоа можеби и на никого нема да му се повтори од кај нас, а дека зборел македонски нема врска, нека збори Жаре не меша баш многу му лизга јазикот, само сакам фер играчи да не направи некоја будалштина таму.:)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Александра се избрука за сите пари и за кусурот денеска.....

Kajgana Shop

На врв Bottom