Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Sram bilo sve koji ovde pisu najgore stvari o svim Srbima!!!

Prihvatili coveka kao najrodjenijeg, ni u cemu Toni nije zapostavljan od rezije i ucesnika serijala, niko o njemu nije losu rec rekao, svi su imali postovanje prema njemu...

Od njega kao anonimusa su napravilu zvezdu, kod mnogih zenski u Srbiji je postao simbol muskarca.

Nije pobedio, bio je drugi, u takvoj konkurenciji poznatih licnosti iz Srbije, ovo je ogroman uspeh, dokazao je da je mnogo bolji covek od mnogih nafuranih zvezda kao Goca Trzan.

Dobio je Andrej, posten decko, da su ga izbacili umesto Bojane, Toni bi bio pobednik... taka igra.

Ovi sto pisu ovde da mora Srbin da pobedi su nacionalisticke budale... napravite onda svoj program, pa nek pobedi Makedonac ako je to najbitnije... valjda je bitno ko je kakav covek, jebes nacionalnost.
ај сеа вака да ти кажам
не идеме кон сите срби - али кон вечина; дефинитивно
иначе, кое поштовање го имаа един, кнез, андреј и да не ги набројувам спрема тони?

Член од
26 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
13
Jel se secas da je bila Operacija Trijumf, isto regionalni sou...

Ko je pobedio, jel Srbin?! Nije, nego musliman iz Bosne Adnan Babajic.

Koliko frustracija oko gluposti, ajde malo objektivnosti, Toni se pokazao kao pravi Makedonac, svaka mu cast, a ovde neki sto pisu svasta, njima na dushu...

Izlivi sovinizma... ako mislite da ste zapostavljeni, pravite onda sami Survivor.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
aman luge Toni ne ja prestavuvase Makedonija tuku sebe ,ne znam po koja osnova on nas ne prestavuval, pa nie ne go biravme isto kako sto ne go biravme ni Boki, ni Viki, ni Belov:toe:

M

Moon Child

Гостин

Koliko frustracija oko gluposti, ajde malo objektivnosti, Toni se pokazao kao pravi Makedonac, svaka mu cast, a ovde neki sto pisu svasta, njima na dushu...

Izlivi sovinizma... ako mislite da ste zapostavljeni, pravite onda sami Survivor.
Ова ќе биде исто како јас да ти речам сега тебе иди на српски форум што бараш на македонски.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

не ми одоговри, дали андреј е боља личност од тони?

O

Orion.

Гостин
Бев убеден дека Билјана и до некаде Милан ќе гласаат за Тони. Али јебеш га најбитно е што гласовите од Македонија, Црна Гора и Босна беа за Тони

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
aman luge Toni ne ja prestavuvase Makedonija tuku sebe ,ne znam po koja osnova on nas ne prestavuval, pa nie ne go biravme isto kako sto ne go biravme ni Boki, ni Viki, ni Belov:toe:
денибас
у група од 20 срби и еден македонец, македонецот ја претсавува Македонија, сакал ти или не

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Само едно ќе кажам РЕСПЕКТ!!!!

Тони си е наш победник, нека му се со среќа парите на Андреј, реални да сме да не беше Тони дел од преживеан може тој ќе ни беше еден од фаворитите. Ама дека имаше исценирано сценарио имаше.

Тони ние со групен HUG те чекаме во Македонија.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
8
Поени од реакции
1
Sram bilo sve koji ovde pisu najgore stvari o svim Srbima!!!

Prihvatili coveka kao najrodjenijeg, ni u cemu Toni nije zapostavljan od rezije i ucesnika serijala, niko o njemu nije losu rec rekao, svi su imali postovanje prema njemu...

Od njega kao anonimusa su napravilu zvezdu, kod mnogih zenski u Srbiji je postao simbol muskarca.

Nije pobedio, bio je drugi, u takvoj konkurenciji poznatih licnosti iz Srbije, ovo je ogroman uspeh, dokazao je da je mnogo bolji covek od mnogih nafuranih zvezda kao Goca Trzan.

Dobio je Andrej, posten decko, da su ga izbacili umesto Bojane, Toni bi bio pobednik... taka igra.

Ovi sto pisu ovde da mora Srbin da pobedi su nacionalisticke budale... napravite onda svoj program, pa nek pobedi Makedonac ako je to najbitnije... valjda je bitno ko je kakav covek, jebes nacionalnost.
TAcno tako !

Tako je bilo i posle Operacije trijumf, Aleksandar Belov je bio ubedljivo medju najgorim pevacima, neke pesme je falsirao od pocetka do kraja, a opet su svi iz MKD glasali non-stop za njega.
I sad sam ocekivala nesto slicno, i to se i dogodilo. Sad su svi Makedonci ubedjeni da je namesteno i da Srbi glasaju samo za svoje, a u stvari je obrnuto - Makedonci glasaju samo za svog.

Toni je bio OK decko, ali bolji je pobedio.

P.S. Andrej nikada nije menjao svoje ime i prezime. Covek se i dalje zove Vladimir, samo za medije ima drugo ime.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.009
Поени од реакции
18.815
Добро бе ова е едно обично шоу, не мора ко национална трагедија да се сваќа. Можда ако телевизиите кај нас не се толку преокупирани со политика и малку од малку да инвестираат во програма нема да мора да се влечеме по српски и бугарски емисии

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
НЕ!

Тони во МНОГУ наврати изјави дека е горд што е од Македонија, дека си ја сака земјата и јазикот и затоа цело време говореше МАКЕДОНСКИ. А не ко овие шиткачиве што ги наброја маме им ебам само лижеа гз таму.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Глеј, фората е шо не ме разочараа србите ко срби зашо се срби
ме разочара општата култура која беше таму
нема шо да се вреѓате србите - и тие шо ме читате; сфатете....
гласањето “за“ можда не беше на национална основа, али мислењето “против“ дефинитивно беше

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Sorry, ne znam da pisem makedonski, razumem vas ono sto pisete, mislio sam da nije problem, kao sto nije bio problem da Toni celu emisiju prica makedonski...

Vidim da je problem, tako da vas ostavljam da pisete o zaverama i groznim Srbima, al nemoj onda da saljete nikog u ovakve programe.
Вие слушате еден чоек а за нас цело шоу е на српски ?

Член од
9 октомври 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
a zasto togas pisuvas srpski na makedonski forum?????
ako pisime nie na srpskite forumi na makedonski odma na delete sme

pisi na makedonski

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom