Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЦЦЦ, го отварам спојлерот и несакајќи ја прочитав последната реченица.. Сакав да остане тој/таа што ќе стане.. Според мене заслужува да е во финале... Е сеа, нема да ми биде интересно гласањето, ама затоа ќе биде јака епозидоата :)

ЦЦЦ, го отварам спојлерот и несакајќи ја прочитав последната реченица.. Сакав да остане тој/таа што ќе стане.. Според мене заслужува да е во финале... Е сеа, нема да ми биде интересно гласањето, ама затоа ќе биде јака епозидоата :)

Затоа јас ни збор не читам од тоа :) Може само првиот збор од насловот да го видам друго ништо.

Наводно во оваа епизода Тони ке биде каснат од змија но не било ништо сериозно и ке продолжи без проблем. Колку тоа држи вода ке видиме вечер...мене лично не ми се верува

Наводно во оваа епизода Тони ке биде каснат од змија но не било ништо сериозно и ке продолжи без проблем. Колку тоа држи вода ке видиме вечер...мене лично не ми се верува

Како може да биде каснат од змија кога островот е обезбеден 24 часа? Не може ни пиле да прелета а да не биде забележано. :)
Може да биде каснат од комарец, ако тоа е запишано во сценариото.

Како може да биде каснат од змија кога островот е обезбеден 24 часа? Не може ни пиле да прелета а да не биде забележано. :)
Може да биде каснат од комарец, ако тоа е запишано во сценариото.

Така се шпекулира, а дали уствари тоа што го тупат веке месец дена дека го каснала змија ке излезе на виделина ке видиме вечер.И уште еднаш ке кажам дека и мене не ми се верува дека е вистина.

Нека се ебат у гз ова шупациве Сител 23-00 помина уште немаат абер да пуштат Survivor :nerv::nerv:

Ке има денес Преживеан или Велија ке го гледаме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom