Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ovie od veliko vece na celo so Milos Vesna i Bojana denes me epten dobro nasmeja :pos2: prvo ke go isfrlime Nikola da go spasime od malava zelen e a i Marinko bice nam zahvalan :vozbud: drugi je edin prljav igrac a i dvoriste nam je prljavo treba ga neko iscistiti :pos2::pos2::pos2: ko je sa kiseli osmeci i opet prljav igrac-----GOCA (Knez ja nisam reko ):pos2:

Ako e tocno ova sto go kaza Biljana i Milos deka oni ke isfrluvat togas ke ima smeenje a i Biljana i Milan se gleda deka ne gi sakat Kasuko(Bojana Edin i Nikola )

Goca veke na nervi mi ide be so taaa nejna recenica deka trite ke uspeat aman :tapp: Biljana denes si prizna zasto ne e sakala da se vrati sea na site im e jasno posebno na ovie od srpski forum sto go napravija sekakov Toni pa i deka e picka demek (a i nasi supaci makedonci ) utre ke bide interesno....Uste nesto ovaa Aleksandra ako ima malku pamet denes treba da se zasrami koga e gledala epizoda kade e snimena deka zbori oti Edin ne kazal vaka na Goca i Marko nego onaka so zivrten muabet samo da ne go izdade drug i :tapp: jadnata misle ke gi dobie ovie dvete ama Jelena dobra taktika pravi demek aj jas so vas ke bidam :jaj:

Toni go dadoa malku ama si kaza dobar muabet:na borba se boram ko poedinec a za glasanje kako pleme realno taka i treba :wink:

Ај пиши уште еднаш,и не немораш спојлер тагови да ставаш,не дека ќе кажеш кој се финалисти или нешто слично,не.

ова сум го пишал повеќе пати затоа што кога ке напишам мислење ми пишуваше Error 303, па пробував повеќе пати лол*

Очекував интересна епизода денес, ама беше многу досадно бидејќи немаше игра :)

Очекував интересна епизода денес, ама беше многу досадно бидејќи немаше игра :)

Затоа и никој не пишува на темава. Да имаше игра ќе беше преплавена сега.
Озбилно немаше ништо интересно. Како да гледав шпанска серија. Ама затоа утре ќе биде јако.

Дајте и на Александра да јаде нешто место цицки ребра има !!:)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

имала собраќајка женава
28557.jpg

Јако беше кога Гоца,Катарина и Јелена пееја "Пичка прва класа...." заедно со Тони

Стварно бе они свесни се што пеат ? Мислам ваљда го знаат значењето на зборот пичка. :icon_lol:

Стварно бе они свесни се што пеат ? Мислам ваљда го знаат значењето на зборот пичка. :icon_lol:

Им има објаснето Тони што значи :)

--- надополнето ---

Им има објаснето Тони што значи :) :vozbud:

--- надополнето ---

Им има објаснето Тони што значи :) :vozbud:

^ А тони им објасни што значи? :pos: (Шала)

^Ране Фор Д Вин! :D

Се надевам Тони ќе победи вечер :)

dobra igra ama nekako ovie sitel na ovaa epizoda ne otkrile bas dobro (kako sto znaat tie ) da znaeme barem priblizno i koj e pobedil :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom