Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку ја мразам Гоца,колку одвратно,дволично и лицемерно створење е еј цццц пу !!

Инаку каков мерак аууууууууу хахахахаха Биља им го спопика до крај ! Алал да и е.

Биља секоја чест, како лесно ја поднесе играта, нешто неверојатно. А прати, овие од Касуко навиваат цело време за Биља, а идиоти, тоа го прават за да ја исфрлат повторно. Идиоти. Оној Един па одма почна како не било фер што им се пружува шанса на Тони и Марко. Па беше фер што они го избација Марко? И беше фер што го заебаа Кнез со лажниот имунитет? Един = Гоца.

--- надополнето ---

[/COLOR]http://www.survivor.rs/video/view/646-Džentlmensko-damski

evo go videoto kade Biljana popusta i Toni pobeduva....na pocetok na videoto Biljana se im se obraka na Kasuko:jel cete me opet izbaciti ako se vratim ?

Убаво им плесна, ептен се лицемерни. Овие од Касуко се искарани меѓу себе, а Баханди едино да се рече со Кнез. Со сите другиве што ги избација се во добри односи - Тони, Марко, Милош.

Мене најмногу ме изневира Един, коа мумлаше дека не е фер што Тони доби шанса, копиле гнасно знае дека Тони ќе го смачка во сите борби за имунитет.

Јелена ја прашува тој водителот дали со Катерина се палевте на Тони ? И оваа вика па,малку после он вика а тоа само на палење остана или после продолжи од кога заврши шоуто,Јелена: "Па сега,зини да ти кажам" хахахаха мислам дека ова јасно говори дека од кога слетале на аеродром си резервирале соба Тони,Кача и Јелена во некој хотел,другото оставам на вашата фантазија :tv: 10.35-10.49 сек.

Било таму после,ајде Кача/Јелена издржи још мало. :icon_lol:

Што е нефер што направи Тони погрешно? Што не зема член од противничко племе...што го одбра најјакиот такмичар после него со кој ќе ги рушат Касуковци. Подобро победникот да се бира меѓу Марко и Тони него ли меѓу Тони и Един.

Мене најмногу ме изневира Един, коа мумлаше дека не е фер што Тони доби шанса, копиле гнасно знае дека Тони ќе го смачка во сите борби за имунитет.

А кога им ги донесоа Марко и Гоца во Касуко на послужавник за избацување фер беше? :)

А кога им ги донесоа Марко и Гоца во Касуко на послужавник за избацување фер беше? :)

Точно така. Тони знаслужи да победи, исто и Марко и Андреј (иако го хејтам по малце) :P

gledam za veliko vece mislite koj bi dal poeni na Toni...Milan i Biljana sigurno (dvajcata ne gi sakat Kasuko radi nacinot na koj gi isfrla posebno Milan bidejki Edin go zezase oti e balerna ) Milos Vesna(posle sinokesnata izjava:mislim da smo pratili odlicni prestavnici nase pleme Kikoman ) Knez so obzir na toa sto kaza deka rokvata i marko se moralni pobednici znaci moguce e i on da sibne glasce ako go ubedat ostanatite...Katerina Jelena normalno Marko isto ....mislam deka e dovolno......

Ima eden del na najavata edin kazuva:receno mi je da sam ja sledeci za izbacivanje.....pa glupak nemora da ti kazat treba da si znaes oko za oko-zab za zab.....kako ti prema Marko taka site Bahandi prema tebe :)

pleme-bahandi.jpg

Баханди oл д веј! :) Само без Гордана!

А кога стигнаа овие избацениве на тој новиот остров кај што се им беше спремено Кнез вика види кујна види сол види шеќер види зачини ова она и Весна вика само Билјана ќе ја пуштам да ми се меша у кујна xDDDD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom