Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud:шоуто ке се гледа обавезно иначе за сега фаворит Тони одличен и премногу згоден бе уффф :pipi: само дај нека стават термин порано а не овие од сител само цигански филмови редат и тек во 22ч ке дават :tapp:

Јас сепак си навивам за нашиот Тони :toe:

Изгледа редовни термини од 22.30 ќе има во вториник,среда,четврток и петок и репрези од 10.50 така нешто мислам.А Недела 22.30 преглед на случувањата од седмицата.

Баш вечер ќе гледам,па после дури наредниот вторник

Зашто на Сител оди сега кајрон дека после Бандини ќе се репризира некоја друга идиотска серија,секако по барање на гледачите.
Тоа значи дека вечер Сарвајвр нема да се гледа?

Тешки клошари се овие Сител,на чело со нивниот газда.И после сакаат некој да ги гледа...ја усраа со Премиер Лига,сега откупуваат право на ВИП Сарвајвр и не го имитуваат на време,дека нели побитни им се индиско-таџикистанските серии и Малата Невеста,одколку тоа што навистина го сака народот.

сега пишува дека следува survivor хахахаах луди се дечките

Аиии абе ова девојкиве пола голи се имаат испосликано :icon_eek: инаку ова ми е омилено реално шоу, а сега дека и Тони ќе биде таму оваа сезона ќе ми е најомилена :) Мој фавортит очигледно е Тони :pipi:

значи неможам да верувам кои идиоти алоооо доста веке со тие идиотски филмови ич не ми е гајле ни за бандини на за тие големи мали невести зашо купувате лиценци кога не ве бидуа аман кога планирате да пустаме да гледаме???? декември месец????????? :tapp:

Полека бе.....Со надеж дека до 12 ќе го пуштат Survivor. Чекајте малку па и вие невестава е поважна од се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom