H
HITCH
Гостин
Аааааах сакам секакво вино, ич не пребирам винце. Оваа година имавме прекрасно домашно вино. Порано пиев само бело, ама сега почнав и црвено да таманам :smir: Виното ми е најубавиот пијалок :back:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Свечената сала на црквата Свети Климент Охридски" во Торонто викендов се одржа претставување на вина од продукцијата на винаријата Езимит" од Штип. Според експертите овој производител е на добар пат да добие лиценца за пласман на своите вина на многу атрактивниот и висококонкурентен канадски пазар. За нив ова не е успех само на винаријата туку и за Македонија воопшто, бидејќи винопроизводството претставува една од главните извозни гранки во земјата.
Винаријата извезува над 5 милиони шишиња вино во 35 земји во светот.
Омилена песна за пиење ми есамо црвено
:smir: - пијалок на Боговите-
.............
Pricam sa vinom kao sa drugom,
slusa me a zna vec sve.
Pijem a ne znam cemu sve to,
Pijem jel ima mnogo stvari koje samo pijan mogu da prebolim.
Uz vino ja sam pored nje.
i pijan ja је ipak volim,
pijan jerjedno davno leto samo uz vino mogu da prebolim.
![]()
Баш ми е мило што имам друштво. Јас па скроз црно вино пијам и сурфам. Додуша морам да признам ова моево без сок теско дека некој мозе да го пие (многу е јако)Што убаво ми легна една чаша црвено сега со ручекот ммммммммм. Иначе обожавам Розе вино.
Ништо не е подобро од домашно црно вино. Редовно по една чашка после ручек е мммммммммм навистина уживање!!Аааааах сакам секакво вино, ич не пребирам винце. Оваа година имавме прекрасно домашно вино. Порано пиев само бело, ама сега почнав и црвено да таманам :smir: Виното ми е најубавиот пијалок :back:
![]()
Ништо не е подобро од домашно црно вино. Редовно по една чашка после ручек е мммммммммм навистина уживање!!
Некогаш чашка, некогаш бокалче... Зависи кога како.
Се шалам, винцето зависи од ручекот. Да не испаднам сега некоја пијаница, ама сакам винце. :smir: