Тапа,квантитетот го победи квалитетот.
Рагнар си го наговестува крајот но барем ужива во него
.
Јиду секси е,но не посекси од Џудит
Рагнар си го наговестува крајот но барем ужива во него

Јиду секси е,но не посекси од Џудит

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Могуче е полека да го спремаат Флоки за да биде на местото на јасновидецот. Сезонава после последнава епизода мислам дека ќе земе замав. Кој ќе издржи сеа до четврток после онаква епизода у пм?!Јака е ептен серијатаНе сум импресиониран многу од 4тава сезона,премногу забегаа.Флоки д боат билдерот е најак лик па после Рагнар
Може ли и знае ли некој да ми го каже значењето на говорот на јасновидецот или шо е кога за прв пат Флоки кај него дојде.
А и уште нешто нешто,многу јака пичка беше Порун,убавица![]()
Незнам зошто ама мислам пак дека Флоки е тројански коњ за оној новион крал што дојде пратен од Рагнар....
Незнам зошто ама мислам пак дека Флоки е тројански коњ за оној новион крал што дојде пратен од Рагнар....
Јака е ептен серијатаНе сум импресиониран многу од 4тава сезона,премногу забегаа.Флоки д боат билдерот е најак лик па после Рагнар
Може ли и знае ли некој да ми го каже значењето на говорот на јасновидецот или шо е кога за прв пат Флоки кај него дојде.
А и уште нешто нешто,многу јака пичка беше Порун,убавица![]()
А, на чива глава прави муабет Рагнар на крај од епизода 7?
Лагерта уште од најпрвата епизода си ја сакам![]()