Vikings

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа,квантитетот го победи квалитетот.
Рагнар си го наговестува крајот но барем ужива во него:D.
Јиду секси е,но не посекси од Џудит:eek:

Лагерта мадер факер не ебаа жива сила.

Рагнар си го најде ателстан во кинескињата само што плус и клецнуа тоа плус. Незнам за вас ама мене ми е топ.

Јака е ептен серијата :) Не сум импресиониран многу од 4тава сезона,премногу забегаа.Флоки д боат билдерот е најак лик па после Рагнар :D Може ли и знае ли некој да ми го каже значењето на говорот на јасновидецот или шо е кога за прв пат Флоки кај него дојде.

А и уште нешто нешто,многу јака пичка беше Порун,убавица :)

Јака е ептен серијата :) Не сум импресиониран многу од 4тава сезона,премногу забегаа.Флоки д боат билдерот е најак лик па после Рагнар :D Може ли и знае ли некој да ми го каже значењето на говорот на јасновидецот или шо е кога за прв пат Флоки кај него дојде.

Могуче е полека да го спремаат Флоки за да биде на местото на јасновидецот. Сезонава после последнава епизода мислам дека ќе земе замав. Кој ќе издржи сеа до четврток после онаква епизода у пм?!

Незнам зошто ама мислам пак дека Флоки е тројански коњ за оној новион крал што дојде пратен од Рагнар....

Незнам зошто ама мислам пак дека Флоки е тројански коњ за оној новион крал што дојде пратен од Рагнар....

тешко дека ќе биде тоа само ќе има изненадување..Флоки контра Рагнар нон стоп али ќе биде сигурно пак на негова страна, мислам дека ги испробува овие новиве :)
Бјорн исто не им верува нон стоп ги гледа :D[DOUBLEPOST=1459365532][/DOUBLEPOST]

Порун беше арна, оваа сега што ја зема Бјорн е грда како трета смена.

А, на чива глава прави муабет Рагнар на крај од епизода 7?

Лагерта уште од најпрвата епизода си ја сакам :)

А, на чива глава прави муабет Рагнар на крај од епизода 7?

Лагерта уште од најпрвата епизода си ја сакам :)

random glava.pocna da go puka kriza za opium se navlece jako ako ne se iscisti za brzo vreme ne mu se pisuva ubavo :)

Како ме нервира Рагнар со ова џаначкаво...
Се осети како паѓа психички уште пред да го навлече оваа.
Ќе биде интересно во Мерсиа сега. Ќе видиме дали има некој ас дрољава да го спречи Екберт да и го превземе кралстовото.

Колку ми беше смешен овде.. :D

tumblr_o5bu1sWbv81r8tg38o2_250.gif

tumblr_o5bu1sWbv81r8tg38o4_250.gif

tumblr_o5bu1sWbv81r8tg38o1_250.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom