Vikings

• Креатор на темата wot
  • Време на започнување
E

Epsilon

Гостин
ај ако може некој да ми прати линк од псоледната епизода (10тата) т.е. последните 5-6 минути да видам како заврши?

E

Epsilon

Гостин
Така заврши.

Успешно избегнував да ја отворам темава заради спојлери, а сега гледам дека ништо не сте збореле. :icon_mrgr:
Не заврши со who wants to be king?

Абе кај шо се дереше го прекинаја, си мислам/ев дека има уште нешто... :/

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Абе кај шо се дереше го прекинаја, си мислам/ев дека има уште нешто... :/
Ги сечат одјавните шпици по торентиве, ама мислам дека немаа исечено ништо повеќе, според тоа колку време траеше тука се негде со другите.

Си мислев Ајвар ќе му забоде еден балтак во глава на крај, ама ништо.

Ф

Флеш

Гостин
Подпросечна беше 10кава.Како крај за сезона требаше подобро да ја сределе да изгледа.Тепаше Роло,бумбар стана во фацата,цел отечен но забите перфектни недопрени:pos:.Рагнар исчезна па демек разочаран :PАјван д Боунлес која фаца на актер избрале,скроз црн у фаца синоок:LOL:Следна сезона очекувајте Бјорн да врши инвазија врз Рим но да промаши целосно друг град и далечина.Ебате Железен,не знае мореплоство:)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Некој е во забуна тука, ова беше последна епизода од полусезона, уште 10 епизоди има сезонава. Сите ќе бидат на есен ваљда. Инаку мислам дека Бјорн ќе излезе од некаде и ќе каже дека сака да биде крал... му дојде крајот на Рагнар за жал...

H

HoT IcE

Гостин
Ајвар е единствениот што е способен да биде прав лидер на Викинзиве, и баш кога се врати Рангар како го гледаше со почит и восхитување само покажува зошто Ајвар како лик е битен за серијава, вторава полусезона ќе му се посвети доста внимание затоа што на него ќе се базира цела наредна сезона заедно со Бјорн и останатите, прилично битен лик е. Особено ми е мило што и покрај тоа што оваа курвава на Рагнар од кралица го учеше Ајвар цело време против него а овај баш како прав Вајкинг иако е инвалид ги поседува сите квалитети за лидер и со тој поглед желен за моќ и таков поглед пун со мрза, злоба. Одличен кастинг.(y)
Слабо ми беше финалево како и целава полусезона ама сепак подобро од сите претходни епизоди.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Некој е во забуна тука, ова беше последна епизода од полусезона, уште 10 епизоди има сезонава. Сите ќе бидат на есен ваљда. Инаку мислам дека Бјорн ќе излезе од некаде и ќе каже дека сака да биде крал... му дојде крајот на Рагнар за жал...
мислам додека не го убие Роло, нема да има крај за Рагнар..

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Последните минути ме потсетија шо лик е Рагнар.

Абе уште колку сезони ќе има?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
мислам додека не го убие Роло, нема да има крај за Рагнар..
Двапати се обиде и не успеа, не беше ни близу, не верувам иако сакам народот да му даде подршка за уште еден последен обид, но не верувам , со години ете побегнал од сите без трага без глас, која репутација ја има сега тој да седне пак на тронот и да ја има сета доверба на сите фракции ? ... Бјорн ќе биде тој што ќе го одмазди Рагнар... така јас мислам. На неколку пати во последната епизода во кадар влезе крвничкиот поглед на Бјорн кон Роло....

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
ама на таков лик, на таков Вајкинг да му дадеш таков крај, мислам дека не заслужува, ако загине, во битка да загине!
и мислам дека во вториов дел од сезонава ќе објаснат каде бил сите тие години и дека ќе има интересна приказна, сигурно не се вратил со празне раце и за да биде убиен од синовите!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Овој што го глуми Ајвар добро ги скинал потезиве од Рагнар. Понашањето исто ко него се гледа цела семка од Рагнар е.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
Што ви е бе, сите негативни коментари имате.
Мене ме остави без зборови последнава епизода, од проста причина што никој неможе да знае како ќе се одвива серијата понатаму.
Плус има динамика, нови ликови и нови дешавки, не се врти се у место.

Епизодава ми внесе адреналин ко 5 ред була.
P.s Кога ја брцнаа Лагерта, срцево ми застана жими се :D

H

HoT IcE

Гостин
SUper e be serijata amoze e pos,laba od prethodna sdsezona ama sepak dobra ne hejataetjae za dzabe samo, selska verajzija na got e.

Kajgana Shop

На врв Bottom